Onsdag o Sol!

Nu känns det att sommaren är på väg. Det är väldigt varmt ute!
Jag sitter och har så jävla ont i näsan, är så förkyld att jag har fått värsta såret i näsan. Gör så djävulskt ont.
Vill bara slippa den hära förkylningen nu. Har varit så här sen i påsk och det är inte kul.
Funderar på om jag ska beställa hem lite kläder. Har ju hitta en del snygga kläder på Halens hemsida. hmm vem vet :)

Sista april i morgon. Vad skall ni göra?
Själv ska jag fira Emma! =)


Nördat!

Godkväll kompisar!
Då var det tisdag kväll och jag har bara en dag kvar tills jag får 4 dagars ledighet. Har precis spelat sims. Är ju en sån nörd. Men börjar bli lite less nu. Saknar att mysa med Kärleken.
Fick sån lust att lägga in bilderna sen Italien, men är så jävla trött och vet att datan kommer vara väldigt seg nu. Så jag skippar det. Nu vill jag ha sol :)

Vad skall ni göra på sista april?

Goddag!

Uppe med tuppen var jag idag. Tänkte skriva ett inlägg idag på skolan. Men det var så mycket folk runt om mig och jag klarar inte av att skriva når någon kollar :P Har kommit hem från skolan nu. Väldigt skönt :)

igår var jag ju på möte om nästa innebandysäsong. Som det ser ut nu. Så har vi fått en till tränare och vi blir bara färre och färre spelare kvar. Men ska ju träffa frösöns tränare i morgon. Ska bli kul att höra vad han har att säga.
Även att Jaffa tog körkortet i går. Grattis!
Resten av dagen blir nog till att grejja och mysa !


Längtar tillbaks :)

Happy måndag!

Hej kompisar!
Idag känner jag mig hmm, vad skall man säga. Lycklig med besviken. Är besviken på en person. Blir bara mer och mer. Förstår inte vad som har hänt. Men jag har ju så många andra kompisar. Så jag klarar mig utan den personen. Men det skulle vara kul att veta vad som har hänt mellan oss egentligen.

Nu sitter jag och ska snart ner på möte. Ska bli kul. Men jag har en jobbig sak att berätta för dom.Har lite beslutsångest. Men har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Tänker inte berätta nu vad det är. Men jag gör det när jag har bestämt mig.HaHa!
Ne här kan man ju inte sitta. Må ju åka snart. Men jag återkommer!

Mathilda Eriksson

Happy söndag!

Fick precis en massa lust att blogga, men jag har ju Tim här. Så jag ska vara lite social med han :) Bilder från Italien kommer upp snart, får jag hoppas. Har inte samlat någe ork till det än :P

Dagen har jag tillbringat med Tim. Vi kollade på Step brothers, som var lite rolig. Har ju sett bättre filmer. Efter det gick vi ut på en promenad och då kom det två brandbilar i full galopp. Det var någon gräsbrand i byn. Träffade även på Annika och Emelie. Sen åkte vi ner och lämnade tillbaks filmerna som vi hyrde och köpte glass och middag. Nu äre bara 3 skoldagar. Sen får vi 4 dagars ledighet.

En dag kvar!

Godkväll, eller godnatt?
Jag är iallafall uppe än. Det är ju helg,så då brukar jag orka hålla mig uppe. Men Tim är ju chafför i kväll åt mina föräldrara så han måste väl vara uppe. Vi har även hyrt 2 filmer. Har sett en och nu återstår det bara en kvar. Men först ska vi hämta mor och far i Arvesund. Får se om vi orkar titta på den när vi kommer hem.

Känner att jag har lite att göra på dagarna nu, får lite panik att inte ha någe att göra.

Nu skall vi snart fara, tar med mig lite godis tror jag :)

Emma fyller år på torsdag, så då blire party. Får se om jag dricker någe. Har ju äntligen fått pengar och vill inte lägga det på sprit det första jag göra. Men vi får se!

Jag svävar på moln :)

I går kom Tim till mig! Guud vad jag har saknat honom. Har inte träffat han på en vecka typ. Usch, så här får vi inte hålla på. Men man myser ju rätt så mkt när man har varit borta från varandra :) GOTT!

Efter skolan i går gick jag på stan med Sara och Amanda. Vi skulle på donken och köpa chesseburgare, men jag kom på att min buss gick om en halvtimme. Så jag skippade det. Så jag och Sara gick på indiska för att kolla å på en höjkjol. Men jag passade inge bra i den.


Att ta vara på livet!

Att ta vara på livet är något vi alla skall göra. Vi har fått en "kropp" som är helt otrolig. En kropp som klarar av så mycket som vi kan o gör. Det är nästan kusligt när man tänker på det. Jag har gått igemom sorliga stunder under mitt liv, det har vi alla, det är livets uppförsbackar som jag brukar kalla det. För de är det, För inga uppförsbackar i livet, så kommer man inte vidare, och blir defintitift inte starkare som männsika och den  individ som man faktiskt är. Men Att ta vara på livet här och nu. Det är något som vi alla måste tänka på. Varför gå och spara in en massa semester dagar? ta ut dem dagarna när du vill och känner att du behöver dem, Det är då dem är mest passande, För vem vet vad som händer? Ta vara på dagen som den kommer. njut av varje ögonblick med den/dem du älskar, Försök o se det positiva i det hela, Det finns nån mening med att, vad det än är, Hur hemskt det än låter, så är det så! Tragist nog.  Spendera pengarna på det som är ett måste o det som är bra för dig o din familj/vänner. Njuta av dem, o ta vara på dem. För hur lite pengar eller hur mycket pengar och prylar vi än har, så får vi inte med oss dem tillslut ändå.

Att bara komma hem efter skolan, hur stressigt man än har haft det, så har du klarat av den dagen. Ännu en dag o stress, mycket tankar eller vad som, MEN JUST DU har klarat av den. Se det så. Istället för att klaga hur hemsk dagen har varit, Vilekt är sant. men som sagt man har klarat av den, o får hoppas att nästa dag blir mycket lättare och kanske helt perfekt. Ju mer man ser det positiva i det hela, destu lättare blir det. låter konstigt, men sant.

Vi har alla en tid här, vi skall hinna med massor av saker som vi vill och önskar oss. då skall man göra det också, inte skjuta upp allt, gå i en realtion som man "egentligen" inte trivs i, göra saker man inte gillar o.s.v bara för man tror det är ett måste.  Det är inget måste! Man skall leva för dem man älskar och sig själv! Man skall ta vara på det man har och trivas i sitt liv. Annars blir livet bara mer tufft och smärtsamt i slutändan. Vi männsikor skall vara lyckliga, vi skall skratta o vara glada, kämpa, gråta och hålla ihop.


Godkväll hungriga mage!

Jag är hemma! Men jag orkar inte göra någon nytta. Är så himla trött och hungrig. Men nej jag orkar inte ta mig någe att äta. Skit skoj. Perkele!

Nu sitter jag iallafall här och samlar ork. Hatar att vara hungrig. Tur det finns mat. I dag har jag varit på skolan, var väl okej. Det var lite få människor där. Min älskade älskade prins kommer till mig i morgon och Emelie har fått skabb. Tycket det lät lite roligt. Men det är inge farligt för folk. Som tur är. Kanske borde inse hur hungrig jag är och ta mig någe att äta!

Får gå upp nu!
Kram på er!
och en underbar toooorsdagskväll!


Goddag Sverige =)


Hej kompisar!
Onsdag, och jag har kommit hem från Italien. Har varit hemma ett bra tag nu, packat upp och sånt :) Mamma lagde även svenska go mat till mig :) Är lite trött än, men har ju åkt buss hela natten så då är det väl inge konstigt med det. Fast jag sov hela vägen hem ! Äter gott och blandat och sen lär jag ska lägga upp lite bilder sen Italien, skall även ringa min prins. Var så länge sen jag snackade med han =) Får ju träffa han ihelgen och det lär ju gå fort tills det är helg, hoppas jag.

Nej nu måste jag börja fixa lite med datan, har så mycket som ska fixas nu. Gör nästan aldrig någe vid datan nu för tiden. Nu fick ni den infon =)

Have a nice day!

Snart?

Nu har jag packat :).. Tog en jävla tid må jag säga. Gick upp till Perssons för att låna en våg :)
Nu skall det snart fikas. Blir nog macka och oboy :) som vanligt!
Imorgon åker bussen 05.45 från krokom, så det gäller att vara vaken då. Helst innan :P Sen ska vi åka buss ändå till Skavsta och ta flyget där till ITALIEN. Kommer att sakna min man. Men vi syns ju om en vecka :) Sov gott ;)
Natti Natti! PUSS

Vi går i mot rättans tider!

Godkväll kompisar!
Visst är det underbart att vakna till fågelkvitter och sol? Synd bara att jag inte fick vakna så!
Det hade varit väldigt härligt! Tim har precis åkt hem, och skulle leka med sin kära Emil.
Idag har vi haft en mys dag, för jag åker ju i morgonbitti. Det ska bli väldigt härligt! Gud! Hoppas väderguden är med oss :) kan ju alltid hoppas på det iallafall :) I dag har det varit en sån där dag som jag är både trött och pigg. Jag kunde ligga och dra mig hur länge som helst i morse, men jag var så hungrig. Men i morgon blire att kliva upp vid 4 på morgonen. Så det kommer inte bli någon sovmorgon på ett bra tag här. Lär ju kliva upp vid sju varje dag i Italien. Så nästa helg blire sovmorgonshelg:) Där fick ni den infon också :)

Jag behöver shoppa! Japp. En hel del saker faktikst :) Kanske hittar någe fint i Italien :) En halsduk och presenter blir det nog :)

Ha en bra kväll sötnosar! :)


Godkväll.

Gösta petter vilket väder! Helt underbart!
Är hemma från staden. Jag och Älsk for dit idag. Han köpte sig ett bar dojer och kalsipper :)

Har haft en härlig dag med Tim. Sötis :) Goare från man leta efter !
Nu skall jag snart vara lite social med han igen, sen i kväll blire desperata hemmafruar dubbelavsnitt. Det gillar vi. Nu fick ni den infon iallafall :)

Idag känner jag mig som stålkvinnan igen. Har varit på väldigt bra humör idag :) Tror nog att det är det fina vädert som gör det. Jag och Tim satt på altan och fixade hans nya skor i solen.

Nu mina vänner är det inte länge kvar :)

Lite vårtips kommer jag nog med i morgon :)
Och även drinktips ;)

PUSS Mathilda

En Bloggkväll!

Ny dag, Ny vecka och Ny ork, och har jag fortfarande lov :P
Hela veckan och mån,tis och ons.
Känner att det fattas någe i mitt liv, någe jag saknar.
Vet precis vad det är. Men vet inte hur jag ska få det i mitt liv igen.
Känner att du har funnit någon annan och att jag inte räcker till.
Fattar inte att detta skulle hända.
Men får väl försöka hitta andra vänner, det finns ju fullt av dem!

Så nu orkar jag inte lägga ner mer tid på dig!
Bamsekram från Mathilda!


Min vän!
Det är tur man har dig!

Påsken fortsätter!

Men mycket påskmat :) Idag har jag ätit prinskorv, laxchessecake, gravad lax, ägg mm och nu sitter jag och smälter ner efterrätten Chokladmousse. Som jag gjorde sjäv! Mumma kardimumma :) Druckit mig le på Påskmusten också :) Haft en väldigt mysig dag, det enda som fattades var det fina vädret :) Hoppas ni har det bra också :)

PUSS MATHILDA

Gooooddag mina vänner!

Nu känns det som om snön håller på att försvinna. Våren är på väg!
Jag sitter och har jätte ont ihalsen, har tagit någon tablett som ska bedöva halsen. Men den räcker inte länge.
Vi äta upp mitt påskägg, men vi ska få så god middag idag. Så jag tror jag sparar det.
Övningskörde idag, är inte så speciellt sugen att ta körtkortet. Skulle kunna spara ett tag. ´Men kan ju lika gärna ta det så . :)

Påskafton igår. Gjorde ni då?
Själv så vara jag bara hemma och mös! =)


Påskafton. :)

Godkväll Kompisar!
Då var det påskafton. och jag har jobbat, tjoho :) Så har precis ätit go middag. Grillat älgkött men klyftpotatis och tsatsiki. Saknar att mysa med Kärleken.
Fick sån lust att ta en massa vår kort, iallafall tussilagona som vi har i våran slänt.
Synd att skolan har gått ner, annars skulle jag sitta och mysa i solen. Har ju inte hunnit med det, men det kommer andra dagar. Det blir bara bättre och bättre :)

Hur firar ni eran påskafton?

GLAD PÅSK

Mätt och kladdig!

Skön dag. Känner mig väldigt happy.
Har precis ätit, Buffulo wings. Så djäulskt gott men kladdigt. Klev upp kl halv 10 idag ock käkade frukost. Sen åkte jag och pappa till Stugan för att hälsa på min kusin och hennes familj. Sen kom min farbror och han familj. Satt där i solen och sen åkte jag och pappa lite skoter. Var inte direkt någe skoter före.

Det är så kul att släkten är här!
På återseende
Mathilda Eriksson

Tim! Jag längtar efter dig!

Hej Kompisar!
Idag känner jag mig, hmm vad skall man säga. Lycklig att jag har lov. Har två veckors lov ungefär. Kommer sakna klassen lite. Tris som fisken i vattnet i klassen. Det trodde jag aldrig. Men det är kul att slippa skolan också. Gillar ju inte precis alla. Men mer än hälften iallafall.

Nu sitter och och dricker irish coffe. Väldigt gott. Men det blev lite för sött. Är så djävulskt sugen på¨godis, men jag är så lat att jag inte orkar gå upp och hämta det! HaHa!
Ne en dusch väntar på mig. Återkommer snart!

Mathilda Eriksson

Tack o tack!

Fick precis en massa lust att blogga. Men det blir nog lite mer av det till helgen. Tänkte lägga ut en söt liten bild på Tim när han sover. Men det kommer :P

Dagen har jag tillbringat på skolan, men min kära klass och LP :) Det var en kort dag. Började med att ha Samhälle och fick fika på slutet. Hade även kvartsamtal och det gick väldigt bra :) På Naturen så labbade vi om fiskar. Var en väldigt enkel labb. visste vad som skulle hända redan innan. Men det var en rolig dag. Så nu har man lov. Nu är det bara att vänta tills det är den 16.


Tisdag o sol!

Goddag, eller godkväll?
jag är iallafall uppe än. Det trodde jag verkligen inte i morse. Klev upp kl kvart i 5.Var ju min sista praktik dag, oc´h den var väl som alla andra dagar. Kommer sakna att vara där, iallafall maten. Mums. Men det ska bli skönt att slippa det ett tag. Men min sommar ska jag allt spendera där. Ska ju jobba 6-7 veckor ju. Kommer bli skönt i augusti, när man får lönen. Alldeles nyss var det en kille här som sålde AHA böcker. Men man måsta vara 18 eller äldre. Så jag fick ju inte köpa. Åsså ville Tim int ha. Helgen gick fort. Fick sova ut en dag iallafall. Men slapp iallafall inte städningen.

Ibland kan jag känna att jag har för måna bollar i luften. Men jag gillar det. För då känner jag att jag "hjälper" till, och inte bara vara.

Nu klä på mig. sen mysa :)

Emma, jag vill att du gör om min blogg om du vill och jag och min man vill jätte gärna komma till eran stuga och busa med Olivia!

Städat!

Goddag! =)
Jag har varit väldigt duktig idag. Stor städat rummet mitt!
Tim kommer hit idag, men vet inte när. Hmm!
Saknar han :(

Jag fick äntligen sova ut i morse. Det var verkligen efter längtat. Men det blev lite fel. haha
Fick sms av Johanna kl halv 9 och jag hörde det. Men låg ändå och sov. Så jag drömde att det var från pappa och han skrev att det var frukost och jag kollade på kl och den visade 5 i 11, så jag tänkte att jag skulle sova 5 minuter till och när jag vaknade kl 10. Så fattade jag inte vad som hade hänt. Men sen kollade jag på telefonen och såg att jag hade ett sms. Så dår förstod jag att jag bara hade drömt!


Nu skall jag in på facebook, sen blire sims. Åsså ska jag ta ut tvätt!
Hörs senare!
Mathilda Eriksson

Godkväll lördag

Gokväll :)
är uppe än, trodde att jag skulle slockna så fort jag kom hem pga jobb. Dagen började med att det var dimmigt, men sen blev det ett himla fint väder : ) Sov så himla bra inatt, fast jag sov själv. Men det lär ju märkas i natt istället.
Men nu skall jag snart hämta guds gåva! Coca-cola, :)
Dax att ta ut lite tvätt och stoppa i ny, sen sims kanske!
Happy lördag


Happy fredag!

Guud vad jag saknar Tim! Hoppas jag får träffa han snart. Jag ska iallafall stänga ner snart. Har suttit vid datan och käkat chips i kväll :) I morgon blire jobba, skönt med pengar. Men det skulle vara skönt att få sova ut.

Saknar att vara med på lagboll lektionerna. Hoppas mitt knä blir bra snart.
Hoppas :)
Nu skall jag kolla på BB. Sen troligtvis sängen. För att jag älskar att sova:P

Stoor natt natti Kram!

Mathilda Eriksson


Happy fredag!

 
Goddag kompisar!          
Hade en timmes sovmorgon i morse, det börjar bli en vana nu men det är skönt!

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem. Så jag får mig min efter längtade mat. Så jag passar på att sitta här ett tag. Kommer nog att tillbringa min kväll här!

Det blir jobba ihelgen. Men som tur är det vara en dag! Helgen går så himla fort. Åsså behöver jag pengarna!
Igår var det en väldigt idiotisk dag. Började kl 10 och hade någon föreläsning om UF arbetet vi ska ha i trean. Det varade kanske i 1 timme. Sen slutade vi. Hade ju klipptid kl 3, så det var bara att gå på stan tills dess. Men det blev iallafall bra! :)

Jag känner att jag börjar komma upp på fötterna igen, och det känns väldigt bra ;)

HAPPY FREDAG!

En dag kvar!

Nu har jag myst med Tim :)... Det var väldigt mysigt. Kollade ¨på Vänner :)
Här ska det fikas snart. Blir nog varm oboy och bullar :) Mums!
Min man åker hem till sig i morgon. Kommer sakna han. Men hoppas att han kommer på söndag :) Börjar kl 9 i morgon. Har iv valen då. Får inte vara med på lagbollspel i morgon heller :(  Sov gott ;)
Natti Natti! PUSS!




Tips mot vårallergier!

Med lite planering kan ni som har vår allergier undvika de flesta allergireaktioner
som lagrar gifter på andingsorganen!

  • Var inte utomhus mellan 04,00-10,00 då pollenhalten i luften är som störst
  • Stäng fönstren hemma o i bilen medans du kör
  • Ha de svalt men inte för svalt i hemmet, stark kyla förvärrar.
  • Bär glasögon eller solglasögon utomhus för att skydda emot pollen
  • duscha o tvätta håret om du blivigt utsatt för pollen. tvätta händerna noga o skölj ögonen med varmt vatten efter promenader ute.
  • torka tvättade kläder o lakan inomhus.
  • Undvik alkohol som får blodkärlen i näsgångarna att svullna. undvik ciggarettrök så mycket du kan Själv får du absolut inte röka!

Jag har ej allergi men min pojkvän har det.


Heeeeeeej!

Gösta peter vilket väder! Det är helt underbart :)
Hemma efter skola, har ju varit det ett bra tag men passade på att sätta mig här när älsk for ner till Krokom. Orkar egentligen inte sitta här, men man måste vara lite social här med ;)

Haft en go efter middag med Tim. Sötis :) Goare får man leta efter!
Nu skall jag nog sätta mig och kolla på tv, vet ej vad men någe lär det ju bli. Det blir iallafall fotboll ikväll. Där fick ni den infon : )

Idag känner jag mig som stålkvinnan. Har varit på väldigt bra humör :) Tror nog att det är den underbara solen som gör det. Jag och Tim att ute och drack saft och käkade bullar idag.

Nu mina vänner är det lite länge kvar :)

Lite vårtips kommer jag nog med i morgon :)
Och även lite drinktips ; )

PUSS Mathilda

RSS 2.0