...

Jaoo, nu sitter jag här.

Det var en super kul kväll igår. Var skit kul att skrämmabarnen. HAHA! När vi var färdiga åkte vi till Sara och kollade på tv. Vi ville se en skräckis. Men det fanns ju ingen på tvn så vi kollade på Smala Sussie och lekte med deras katter.
Och dum som jag är så skulle ju jag åka hem i dag kl 09.10, men det är ju en röd dag(söndag) och jag hade kollar på lördagen. Så det gick inga bussar idag. Men dom tur är går det ju nabo tåget så kl 12 var jag hemma.
Och då var det bara att duscha hade ju kvar massa färg sen i går och en massa i håret, som inte har gått bort än.

Har varit och tänt på farfars grav mm, hälsade på farmor och övningskörde. Gick rätt så bra, har ju inte kört på ett tag nu.

Ha en trevlig halloween nu :) Det ska iallafall jag ha :)

Tjosan :)

Hello :)
Nu har jag och älsk vaknat. Jag sitter här och Tim kollar på Discovery. Idag ska jag väl inte göra så mycket förens kl 16.00. Så åker jag och Tim in till stan. Ska ju till Åre. Så jag tar bussen dit 16.50.
Kl 19.00 så ska jag och Sara vara på Holliday club, vi ska spöka ut oss och skrämma alla barn som är med på spökvandringen. Det kommer bli så kul. Så jag slutar kl 22.00 i kväll. Då åker vi till Sara och där ska jag sova tills i morgon. Åker hem 09.10 i morgon :)
Så nu vet ni vad jag kommer göra på ett dygn.
Så jag kommer nog inte skriva på ett tag. Är så le på min blogg just nu. Vill ha förändringar ju!!

Happy Torsdag!♥

Jadå, är snart en dag till slut. Har varit i stan och tränat, bokat min första körlektion och vart på apoteket. Sen åkte jag hem. Sen har jag bara legat i soffan och jäst. Funderar på om jag ska läsa lite i körkortsboken och svenskagrejset. Men tror jag gör det på lördag i stället.
Tim har kommit hit också. Vi har mest kollat på tv och myst. Finns inge skoj att kolla på tv och jag är godissugen som faan. Och mamma har ju varit och köpt godis i dag. Så jag vill så gärna gå och ta men jag skall hålla mig.

Har typ ingen blogglust längre, vill göra om min header. Men ingen svarar ju! Vet precis hur jag vill ha den  nu :)

Onsdag

Idag har jag varit hemma hela dagen. Vaknde kl 10 och åt frukost, efter det gick jag en kort promenad. Efter det så provade jag Lenitas balklänning som jag kunde ha, eller måste nog gå ner ett eller två kul för att andas stora tag. Men det blir nog bra det,nu är det bara studentklänning och mösspåtagningsklänningen. Ska också beställa mössa också. Bäst jag gör det nu, när jag tänker på det.

Ikväll blir det en lugn kväll :)


Tisdag

Ja, väcktes av ett samtal från Emma kl kvart över 10. Så då var det bara att hoppa upp hursängen och klä på sig. Hade ungefär 40minuter på min. Gör Maths skulle till tandläkarn halv 12 i Brunflo och Emma har ju bara sommardäck på. Men vi hann iallafall. Efter han hade varit där så åkte vi in till stan för att Emmas lillasyster sa att det var värsta rean på JC, men det var det inte. Så då lämnade jag och Emma Maths i stan och for till Tages och åt strips och kladkaka. Faan vad gott det var :) Efter det åkte vi och hämtade Maths i stan. Sen åkte vi till Frösön igen. Skulle ju ta hål i naveln, tog inte direkt det bästa stödet med mig.HAHA, men det gick bra och nu har jag hål. är lite öm, men det blir bättre när man tvättar det. Efter det så åkte vi till Maths i Brunflo. Och därblev vi nästan hela kvällen. Men vi for hem till Aspås för att både jag och Emma hade ont i magen av olika andledningar. Men nu har jag kollat på Desperata hemmafruar och ska snart äta lite nötter och kolla på någon film.
Blir mer stanresor i veckan, har lite ärenden som jag inte utrede i dag...

En lång tråkig dag

Ååå vad det kan vara tråkigt med lov i bland. Blir så himla rastlös. Åsså tar jag mig typ ingenstans heller. Men i morgon blir det andra bullar. Ska in till stan och boka körlektioner, köpa mer ID smink och kolla på lite kläder. Åsså ska jag ju pierca min navel. Äntligen !! Men jag kommer nog att  vara sjuk nervös i morgon. Tur att Emma ska med:)

Idag har jag mest läst lite i körkortsboken, nu kan jag alla varningsmärken. Sen tränade jag lite för Nobel. Som jag aldrig kommer att klara och att jag kommer att skämma ut mig. Men men, det var ju inget ovanligt. Var ut och gick med Caisa på en långpromenad. Fy faan vad skitig man blir, och halt är  det också.


Innebandycomback

Inte riktigt, ska inte spela. Men ska sitta i sekiariatet, som jag brukar. Så nu får jag min comback:P
Man blir ju lite sugen på att spela när man kollar på. Men jag måste ta det säkra före det osäkra.
Dom möter Sollefteå. Undra hur det går? :) Måste ju gå ner, för jag har ingen skjus. Men det ska nog gå bra, om vädret blir bättre. Men men.
Nu har jag inte såmycket att berätta. Har inte hänt så mycket här. Sitter och kollar på disney dags nu :)

Home sweet home

Jag befinner mig hemma och har gjort det hela tiden. Har haft en slapp dag och bara gjort det jag har känt för. Men hade tänkt att göra lite mer saker. T ex att bara sitta och spela sims, men så blev det inte. Gjorde hemmagjorda biffar, var ute och sprang  och tvättade som vanligt. Men mest har jag busat med Caisa. Hon ser ut att behövla lite sällskap nu med. Hon är så himla gosig.
Gosch vad jag älskar den hunden!♥

Bild: Jag när jag och Tim firade 2 år tillsammans.

Godnatt på er sötnosar!

Nu har jag kommit hem ..

Oj, vad denna dag har gått snabbt! :)
Var först och hjälpte Patricia på konferensen, hjälpte henne med förmiddagsfika. Men kl 10 så gick jag till LAB, och välkommnade barnen med Madde. Var lite blandade barn idag, några svenska och några norska. Vi bakade kladdkaka och duktig som jag är så åt jag ingenting. Efter lunch så fick jag en present av Madde, fick lite ID grejor, som jag blev väldigt glad över. Sen kom det nya barn, 2 norska och 2 svenska. Dom var rätt så gamla , så vi gick och bowlade med dom. Var lite svårt, för ingen av barnen hade bowlat förut. Var väl lätt att förklara för det svenska barnet, men norska var lite svårare. Men det gick bra. Sen kom underbara Karin och tackade mig. Fick ett diplom av henna där det stod att jag fick MVG i praktik på Konferens och en Åre choklad strut. Kommer sakna alla där, men dom har mitt nr så det är bara att ringa så kommer jag igen ! :)

Nu blir det snart i Idol och Kung fu panda!
Jag älskar min familj och mina vänner! Ni är underbarast i världen!♥

Puss&kram på er!

Konferens,LAB, packa, mysa

Godmorgon sötisar! :)
Hoppas ni är pigga och glada?! Jag är iallafall supertrött!

Dagens planer:
♥ 9-? Så ska jag hjälpa till på konferensen
♥?-16 så ska jag vara på LAB :)
♥16-17 så ska jag packa i hop sakerna i lgh
♥17 Bilfärd hem

Oo...

 

...så snyggt!


Oo...

 

...så snyggt!


Konferens och träning

Nu är jag hemma för dagen, blev en kort dag i dag med. Förmiddagen var jäktig, men efter lunch var det lugnt så jag slutade 2 idag. Så jag gick och tränade, men typ alla saker är ju sönder där. Kunde inte cykla för att tramperna var sönder, och massa andra saker. Men svettig blev jag!



Myskväll

Ikväll har jag och Tim myst. Vi har käkat middag, kollat på en massa tvprogram och legat och myst i soffan. VI har precis fikat lite, vi ska nog snart gå och lägga oss. Jag ska iallafall det, är super trött. Super mysig och rolig kväll!:)




Lyckad dag

Lyckad dag må jag säga. Först blev det en skön och kort dag på konferensen. Sen någon timme efter jag hade slutat kom Tim hit till Åre. Så vi har haft en lite myskväll här. Ska väl snart kolla på Vänner om en halvtimme typ. Så trevligt!

Nu väntaren trevlig kväll! Hörs senare!

Mot köket..

...Spaghetti med Dolmino eller Potatismos med korv?!

Det lutar åt Dolmino och spaghetti, men jag kan hinna ändra mig;)


Tisdag med Åre och desperata hemmafruar

Godmorgon sweetisar!
Jag har hunnit åkt till Åre. Sitter i personalmatsalen här. Ska snart börja. Det är min sista vecka här på holiday, men jag hoppas att det kommer bli många flera. Vet inte vad dan väntar, vet inte riktigt hur många konferense vi har idag. Men det kommer nog bli kul som vanligt. Skulle skriva ett inlägg i går, men datan var så himla seg. Så jag sket idet. Men i går var jag jävligt trött och grinig på kvällen. Så jag gick och la mig rätt så tidigt. Men nu kan jag inte sitta här. Ska gå upp till konferensen nu...


Jag saknar dig..




...älskade Laisa. Det är faktikst lite tomt här hemma. Men som tur var har vi ju Caisa. Men det känns lite konstigt att du inte är här hos oss. Men men det är ju bara ta och vänja sig♥

Ska snart ut och springa tror jag, har precis ätit morötter så jag väntar ett tag. Annars kommer jag få håll.
Vet ej vad kvällen väntar, men det lär ju bli att sitta vid tvn. Har sovmorgon i måra :)

Söndag med städ och plugg

Godmorgon
Söndag förmiddag och jag befinner mig hemma. Ska städa ur min garderob bara min Tim kan kliva upp ur sängen, behöver ju den för att lägga alla kläder på den. Men jag tror han  får sova ett litet tag till. Ska äta lite mera frukost. Det  ligger ett ägg där uppe och väntar. Ska även ut och springa hade jag tänkt.  Men jag streckt mig i måndags och jag känner att den är kvar!



Pussåkram


Underbara lördag!

Min lördag har beståt av att stor städa mitt rum, har rensa ut lite grejer som har legat i min hylla, och lagt i lite nya grejor :) Ska städa ur min garderob med jag tror det blir i morgon, nu ikväll ska vi har lördagsmys med chips, dip och morötter. Hihi..

I går var ju jag på fotbollsavslutning. Missade ju laserhallen, men det gjorde inget. Men på gokarten var jag med. Och det var sjuk roligt, det måste jag göra om. Gjorde lite missar, men kul var det.

Ha en trevlig kväll!

Idag är jag glad iallafall...

..för jag får åka hem! :)
Har haft så hemlängtat den Laisa dog, ville inte vara kvar här. Men hade ju inget annat val. Men i dag får jag äntligen åka hem och träffa Tim, Daniel, Lenita och Caisa. Men innan jag åker hem ska jag ju vara på LAB först,sen åker jag in till stan för att gå på laserhallen och köra gokart.

Jag berättar mer sen, men nu snart ska jag börja gå ner till Holiday...

Jag saknar min sambo<3

Idag har jag fått varit lite här och där. Började dagen först med att vara på LAB, men sen behövde Konferens mig och sen fick jag vara på LAB igen :)
Kvällen har jag fått spendera själv, för Sara åker till Turkiet i morgon. Så hon har åkt till stan.


Det tändes nyss en stjärna på himlen...

Aldrig mer får jag stå och ropa på dig,när du ligger i din säng. Kommer sakna dig jätte mycket, men det var bäst så här för alla, men mest för dig. Är ju inte meningen att du ska plågas det sista du gör.
Du är saknad, men kommer sakna dig mer när jag kommer hem och får se att du inte är där.

Vilai frid nu kära Laisa! ♥

Var ju inte den bästa tillfället att få veta att du inte finns hos oss längre. Men det var ju väntat faktiskt!

Onsdagmorgon

Godmorgon kompisar!
Sitter här och ska väl snart gå ner till Holiday. Är skit trött, men piggnar nog till sen.
Kommer nog somna ganska så fort i kväll. Först så har jag sovigt dåligt i natt, sen ska jag och Sara på gymmet och badet sen. Sen väntar ju mördarbacken hem. Om inte vi raggar upp Frida kanske :)

Snart åker du till Turkland. Då får jag bo alldels själv :(

Ha en fin Onsdag mina vänner ! :)

2 veckor kvar nu!

Ja, nu är det bara 2 veckor kvar nu på Holiday. Vilket jag tycker är sorligt.Vill vara kvar där. Vill inte till skolan och ha en massa läxor.
Igår hade vi skolkort, vi hade kändiistema. Synd bara att alla inte var kändisar. Men men.. Själv så var man Dolly Parton. Men det kommer ingen att se, för jag fick ju ha en skyltjävel. Så man ser bara mitt ansikte. Tycket att dom som inte var någon kändis kunde hålla i skyltar.

I morgon ska jag och Sara träna och bada. Sen blire middag på Subway. Muma det var länge sen :) Efter det ska vi hänga i baren på holiday och kolla på fotboll och störa Frida :)
Sen så åker Sara utomlands i en vecka, så jag får bo själv:( Men det ska nog bra, får bjuda hem någon:)

Ikväll blire desperata hemmafruar :D Me like!

Skulle skriva att Sara har slitit i dag :D


Minä rakastan sinua!

Hej mina vänner!
Jag har inte så mycket att skriva. Men just nu så pendlar jag mellan skolan och åre. Men vill vara kvar här i Åre. Men nu är det bara 2 veckor kvar. Alla är såhimla trevliga. Vill inte tillbaks till Östersund. Och det är kul att träffa nytt folk. Tror jag ska prata med Inger om att jag vill stanna längre. Vi pratade om det förraveckan, och det lät som det skulle gå.

Personalen på Holiday club är underbara!



Nu: Ta ut soporna

Snart: Börja gå till Holiday

Sen:Leka med alla barn på Holiday

Senare:Åka hem.

Ta hand om er och era nära!

Jag vill förstå..

.. men det kan jag inte, mitt självförtroende är på botten just nu. Och jag orkar inte ta mer skit. Just nu känns det som om jag vill lägga av med allt. Vill inte hålla på med fotboll eller innebandy längre. Är så jävla less på dom där jävla kommentarena nu. Måste vara få ur mig det här!

Nu..

.. har jag käkat, satt upp håret och byt kläder. Har även packat upp allt och ner.
Nu är jag redo för bio med älsklingen :)


Lab och mys med tim

Idag ska jag vara på LAB 9-15.45. Ikväll ska jag och Tim gå på bio. Men vi vet inte vilken film vi vill se. Jag är säker på att det kommer bli en underbar kväll :)


Älskar dig gubben!

RSS 2.0