Ohh vad jag mår bra!

Herregud vad är det med denna dag?
Den har kännts underbar och har varit glad hela dagen. Har nästan träningsverk i mina smilegropar :)
Jag älskar lördagar och lov. Hoppas det känns så här hela lovet ;)

Nu skall jag ge Tim en armmassage som jag har lovat han!
Sen lär det bli glass och melodifestivalen!

På återseende!


Trött men samtidigt väldigt pigg!

Hur kan man vara det? Någon som vet? : )
Jag är iallafall hemma från skolan. Mamma hämtad mig så det blev en snabbis hem och sen på träning! Det var jävligt gött! I morgon är jag ledig, men dom ringde från jobbet och ville att jag skulle jobba. Men det kan jag ej. Men jag skulle behöva lite pengar faktiskt!


Hade skridskor på jumpan idag och som vanligt så fick jag och Jossa inte vara i samma lag. Så jag gjorde några snygga tacklingar på henne.
Haft en bra dag =) Ni med?
Nu skall jag packa. Åker ju till Tim ihelgen. Får se om jag kommer vara skriva någe. Men man vet ju aldrig med mig :P

Stoor natti natt  Kram!

Mathilda Eriksson

Godkväll =)

Godkväll.
En dag kvar till fredag. Vilket betyder helg och lov för en del. Inklusive mig.
Jag hoppas att jag får vila ut mig på lovet så jag får en toppen lov.
Hoppas hoppas hoppas!
Sitter här nere vid datan, Tim är hemma hos sig och hundarna vill ut :)
Skall snaart spela lite sims. var så himla länge sen jag spelade det
Hur är det med er gullungar idag?

Tror jag ska fota lite helgen, har ju så lite kort tycker jag.

Ha en trevlig kväll!


Goooodkväll mina vänner!

Nu har jag haft mig en träningskväll... Var inte så positiv från början. Men det var kul :)
Här ska det snart fikas. Vet ej vad vi har hemma, men hittar säkert någe gott :) Vill ha min man här, men han är ju på 100 dagars tror jag :) Hoppas han har kul. I morgon börjar jag 10. Ska på någon föreläsning om EU då, ska egentligen ha Samhälle. Tror att jag inte kommer att ha någon lektion alls i måra. SKÖNT! Sov så gott ;) Natti Natti!! PUSS
Bjuder på veckans tips i morgon. Om jag har tid. Har hittat ett jätte bra tips :)

Godnatt vänner!

Nu intar jag soffläge!

Sov så himla dåligt inatt. Drömde värsta läskiga mardrömmen. Orkar inte skriva vad som hände. För ingen kommer fatta ändå :P Här så himla skönt att få sluta tidigt idag. Onsdagar brukar ju vara den värsta dagen på veckan. Har 2 skoldagar var. Sen får jag lov :D:D Det är väldigt efter längtat. Ihelgen ska jag till Tim för vi ska vara hundvakt till lilla Viggo. Så det blir en massa mys ihelgen! :)


Stark och fräcsh!

Nu har jag varit på styrketräning i 1 och halv timme =)
Är rätt så mör i kroppen nu.
Har även hunnit duschat.
Vilket var ännu skönare =)

Vet ej om detta inlägger kommer kunnas lägga upp. Har lite datavingel som gör att jag är rätt så less nu. Tänkte att jag skulle lägga upp en bild. Men det ville inte datan !

Dagen har varit bra. Har haft hotsoft prov. Var busenkla frågor. Kan ju inte vara VG frågor direkt. Men om jag får det så tackar jag och bockar :D
'Evelina tog även körkortet idag. Så jag åkte en massa bil med henne efter skolan :D

Nu skall jag ta mig någe att äta och sen plugga Natur :/ Vill inte!

Godnatt vänner sov såå gott!
Kramar i massor Mathilda

Tim! Jag längtar efter dig!


Finns ingen som du :)
Har spenderat min helg med han !
Du och jag babe!

Skönt!

Jag har haft myspys med Tim. Tog med mat från Frasses och käkade, sen kollade vi på Beck. Men det blir ju reklam hela tiden. Min prins är ju ledig i måra och jag börjar halv 12 :D Känna väldigt skönt :D Tror vi skall träna på Hotsoft provet, som vi kommer ha på tisdag. Klarar iallafall lätt G :) Det ska man vara nöjd med. Hatar alla veckor innan lov. Precis allt ska vara färdig innan dess. Alla prov på samma vecka :/ Snart skall jag krypa ner i min varma säng.


Nu blire till att borsta tänderna och sen sova!
Sov gott så kompisar!

Godkväll söndag!

Söndag idag. I morgon börjar skolan igen.
Det är tragiskt att helgen går så fort. Men veckorna går också rätt så fort.
Sovigt gott, men det var lite varmt på rumme inatt. Blir så när man sover två. Caisa ska vara med överaltt. Råkade göra en riktig blå knut på fotbollskorna i dag, åsså skulle hon dit med nosen å slicka. Sötnosen!


Tims familj :) När hans föräldrar gifte sig :) En väldigt mysig dag :)


Världens goaste ovh busigaste.
Nu säger vi godnatt !


Här är min familj :) Bror och mamma! =)

Happy söndag!
Skriver i morgon ;)

Sova!

Hej kompisar!
Nu tänkte jag gå och mysa med Tim. Kollar säkert på någon film innan vi går och lägger oss. Käkar nog också chips :P
Tack för idag :P Godnatt så hörs vi i morgon :)


Jag och Tim på hans föräldrars bröllop :)

Nu har jag städat!

GÄSP!
Nu har jag städa rummet mitt. Var sjukt trött innan jag började. Men börjar bli pigg nu :) Har lite saker kvar att göra. Men det går så fort så.  Vet inte vad jag skall hitta på nu. Kanske skotta gården så pappa blir lite glad :) Ikväll blire en massa mys. Skulle egentligen ¨på 30 årsklass men jag stannar hemma med Tim :)

Nu skall jag göra det sista ;) Sen göra någe roligare. HA EN TOPPEN BRA LÖRDAG!


Söt Sigge :)
Önskar när jag också får mig en SIGGE :)

Happy fredag!

Godkväll vänner!
Nu snart är veckan slut. Är så himla skönt att få helg. Tycker synd om er som jobbar ihelgen. Men helgen kommer säkert gå så fort så jag inte änns kommer komma ihåg den.
Vad ska du göra i helgen då?
Kommer somna fort inatt, som vanligt. Har fått någe fel. Somnar kanske vid 9 varje kväll. Brukar aldrig vara så trött.

Tror jag ska göra om min design. Kan ju inte gör det själv. Brukar ju gå till Emma, men jag vill inte vara på henne heller. Men jag vet att Emma inte är nöjd med denna design. Så man vet aldrig vad som händer. Men tror inte att det kommer hända någe på ett bra tag. För Emma är i stockholm tex :)
Återkommer med mer inlägg senare i kväll. Men nu vill jag bara mysa!
Puss sålänge!

Jag kollar på tv och laddar!

Nu precis fixk jag sån lust att lägga in en massa bilder på datan! Men nu gick det inte snabbt.. Men det är så himla skönt att hare gjort sen! hihi

Lär ju lägga upp lite bilder sen, men inte i kväll. Tar ju en sån himla lång tid. Snart blir jag tokig. Har laddad på samma bild nu ett jävla långt tag. I måra kommer Tim till mig! Vi ska bara mysa i helgen. Han var på hälsocentralen och kollade upp sina utslag på magen. Dom tror att det är samma utslag som hans mamma har och då kan inte stackarn tatuera sig. Han största önskan!


Jag lever, men det är knappt ;)

Hej kompisar!
Längesen jag skrev sist ;)  Men igår orkade jag inte. Hade frilufsdag och var i Bydalen. Gjorde en rejäl vurpa på slutet oh blev lite groggy och trött. Så jag slockande så fort jag kom hem. Sov hela 9 timmar inatt, men endå var jag jävligt trött. Tror det blev lite för lång sömn!

I dag har jag varit på Nolia med klassen.
Sprungit som en galning för att serva alla i montrarna. Alla tyckte att vi var guldvärda!
Så det känns bra :) Ville vara där längre men hade en buss att passa :) Livet är skoj!

Nej nu blir det till att lägga in bilder på bilddagboken!
På återseende!

Goddag =)

Hej!
Har nyss hållt på att springa runt i huset. Ska ju till Bydalen i kväll till en kompis stuga. Har ju frilufsdag i måra. Så då kan man ju lika gärna åka en dag innan. Vet inte riktig vad jag skall ha med mig. Men frukost och någe gott :) Hinner nog inte skriva någe mycket i kväll. Får se i måra om jag har någon ork när jag kommer hem!


Hemma efter en helg med innebandy!

Hej på er!
Har nyss ätit middag, men jag är lite hungrig än! I dag har jag haft hotell, fortsatte med hot soft sen blide det Tursim och det vara lika drygt som vanligt. Kom ju hem från Hudiksvall i går. Vi förlorade båda matcherna. Men det var en mysig helg ändå :) När man kom hem fanns det mycke gosaker :) mums ! I kväll blire träning. Ska få spela ut. Jippie :) .. Näe nu väntar Tim !

Kram så länge!


En hård tränings dag..

Japp helt rätt! Började dagen med skridskor. Var jävligt jobbigt. Sen tog jag bussen till skolan med Andrea. Träffade även Johanna på bussen. Sen när man kom till skolan så skulle vi ha friskvårdsmassage. Masserade bröstkorg. Var väldigt skönt. Som tur var fick jag vara med Sara :D Sen vara det bara att ta sig till hockeyrinken igen. Men denna gång var det iallafall kul :) I morgon åker jag till Hudiksvall med innebandylaget. Har två borta matcher. Så jag kommer nog inte skriva i bloggen i helgen. Men kanske i kväll :)


KIB på väg till Sundsvall..

Alla hjärtans dag.


Godnatt vänner!

Nu har jag haft en träningskväll... Var inte så positiv i början, men det var ganska så kul att vara tillbaks :)
Här ska det snart fikas. Ska göra mig lite stutar och oboy :) mums! Vill så gärna ha min man här, men han ät ju hemma hos sig och har magsjuka.. Hoppas det blir bättre. I morgon börjar jag 9. Ska egentligen börja 10, men vi har ju drogvecka denna vecka. Så har inga riktiga lektioner. Det är så himla skönt! : ) Sov så gott :) Natti Natti!! PUSS
Bjuder på veckan tips i måra om jag har tid. Har hittat ett jätte bra tips :)

Godnatt vänner!

Goddag!

Sov så himla dåligt inatt. Tim fick magsjuka tror jag och han gick på toa flera gånger för att spy :( Hade tagit fram en hink till han, men han verka inte vilja ha den. Vi som skulle ha myspys när jag kom hem från Mia, men han orkade inte. Det är så himla skönt att bara vara hemma på kvällarna. Ville verkligen inte kliva upp i morse, men Tim erbjöd sig att skjusa mig till skolan. Så jag fick sova linte längre. Idag hade jag bara samhälle, sen hade vi 2 timmarshål  så jag åkte hem. Hade även jätte inte i huvudet. Men det är bättre nu när jag har druckit vatten. Har 2 skoldagar kvar. Sen blire helg. Men jag får inte sova ut. Ska ju till Ljusdal och spela innebandy. Vill verkligen inte det.. Vill vara hemma och sova ! :)

Men ändå i helgen vill jag vinna,. Men det känns inte som om mitt lag vill det :( Försöker peppa men det händer inget.

Hur mår ni idag?  Snöstorm eller Sol? Här är det superfint väder :) Sol,sol,sol. Fattas bara att gräsmattan är grön :) !

Nu Joey
På återseende!


mat och mys!

Har precis ätit men min Tim. Kycklingpytt, trodde det skulle vara jätte gott. Men det var ingen höjdare. Har fått det som ett bra matlagningsråd och att det var jätte gott. Men det var inte min grej. Tim ligger uppe i sängen och kollar på Rush hour 3. Har ju precis ätit, men jag är hungrig än. Var på skolan mellan 9-12. Var en väldigt skön dag. Fick även 2 rosor av min Tim. Ska tll mia om 10 och färga mina ögonbryn, sen blir mys på hög nivå
Kan inte bli en bättre kväll.

Underar även om Anomym skulle vilja vara så vänlig och säga vem det är. För du kommer ändå inte få någe svar på din dumma fråga om du inte säger vem du är !

Ha en bra kväll.
En jävligt irriterad Mathilda


hihi :)

Jag älskar dig Tim !


Finns ingen som du :)
Har spenderat min helg hos han !
Du och jag babe!

Mysig kväll!

Jag har haft myspys med mamma och pappa. Satt och åt semlor och kollade på hockey. Pappa kom ju hem i dag. Idag firar jag ochg min prins 16 månader! Usch vad jag saknar honom, men i måra får jag träffa han. I måra har jag sovmorgon till 12, då har vi friskvårdsmassage teori. Sen blire bad. Sen min Tim :) Kommer även att vara med i tidningen i måra, tror jag. LT interjuvade mig och Sara på stan. Men jag hoppas att jag slipper vara i tidningen. Snart ska jag krypa ner i min varma säng!


Nu blire till att borsta tänderna och sen sova :)
Sov så gott kompisar!

Goooooodkväll mina vänner!

DET kommer bara mer och mer snö här. Väldigt härligt :P Vill åka skoter och bräda. Men jag vill även ha vår. Men det kan vara snö lite längre. Sov inatt med tvn och min kära månlampa på. Men jag sov iallafall gott. Nu skall jag snart gå upp och göra hotelläxan. Vill så gärna köpa mig nya kläder, men inte har jag råd. Får skaffa mig en kompis och låna kläder :P

Nej nu måste jag göra någe vettigt..
Kram på er... Hörs senare ikväll :)

Nu intar jag duschen!

Hej kompisar!
Nu tänker jag ta och ducsha mitt hår. Tänkte göra små flätor, så det blir lite vågit i måra. Hatar mitt raka hår :P Tack för idag :D Godnatt så hörs vi i morgon :)


Jag när jag fyllde år :)
Men det var ju ingen ovanlig bild, Ir?

Alla hjärtans dag snart :)

Japp, nu är det inge länge var..
En riktig myspys dag brukar det bli, men i år skall jag och fria det i helgen med min prins.
Men jag har ingen aning om vad jag skall ge min prins. Några förslag ?

Tim! Jag längtar efter dig!

Kom hit nu! Det var så himla länge sen jag träffade dig, så jag tror jag dör!
Men snart så får jag vara med dig. Ihelgen. Då skall vi mysa och äta gott :)
Ska fira allahjärtans dag så, för jag är ju inte hemma den 14. Är ju i sundsvall och spelar innebandy. Behöver min mans sköna kommentarer, så jag känner mig bättre.

Kom hit nu min älskade!
Jag & Tim när jag fyllde år i höstas.. Där ser man min fula utväxt. Men inte nu har jag någon :) Men det lär ju komma snart igen! :(


Jag älskar dig överallt annat!


Äcklad!

Hej på er!
Denna dag har jag färgat min utväxt. Det är så himla skönt att slippa den :)
Känner mig äcklad av mig själv. Vet inte varför, men just nu tycker jag inte om mig själv.
Men nu skall jag ta och äta en semla :) Har ju två jag måste äta upp :)

Mums mums mums :) !

Goddag!

Måndag eftermiddag. Igår kväll somnade jag så fort jag la mig i sängen. Så jag vaknade hlav 3 av att TVn var på och min månlampa. Så jag stängde av dom och somande om.
Klev upp kl 8 och käkade macka med skagenröra på. Det var så himla gott :) Har en jätte stor blogglust idag, men jag tror inte att jag har tiden  i dag.


Sova!

Hej igen!
Har nyss spelat lite sims. Snart ska jag väl lägga mig. Är inte så jätte trött, men jag lär ju bli.
Är så himla besviken på mig själv efter helgens matcher.Vet ju vad jag kan, varför inte visa det då! : @ Kanske man skall lägga ner den dära skiten..



Godkväll..!

Hej på er!
Har nyss ätit middag, men jag är ändå hungrig :P haha I dag har jag spelat match, gick skit som vanligt.. Är jävligt less på dt nu. Har varit sugen på cola hela dagen, så jag tror jag skall äta lite chips och cola i kväll :) Har ju gjort dip och allt :) Men det finns ju inge att kolla på i kväll.. Bara en massa skitfilmer.. Ojj nu kom jag på att jag skall ta ur mintröja från tvättmaskinen.

Kram sålänge!


RSS 2.0