Grattis världens bästa Mamma på morsdag!

Godkväll..
Idag är det morsdag. Och grattis mamma
Ocha alla andra mammor där ute.


Idag har det blivit att njuta av det fina vädret.
Städade mitt rum idag, börjar känna i ryggen nu. Tvättade även kläder som jag precis har tagit in. Var och åt på AvaGarden med mamma, pappa och farmor. Det var pappas morsdags present till farmor. Var även till Mormors grav och satt dit en blomma. Igår så låg jag och Tim och latade oss efter maten. Kollade på en massa filmer också. I morgon är det dax för skola igen. Hela vecka, sen får jag ju helg. Hur kan det gå så fort mellan helgerna? Sen är det ju studenten på fredag och inte långt kvar tills sommarlov :D



Snart blire till att dricka go cider och sitta i solen!

Ne nu blire att hitta på någe!
HA EN FAAAAAAAB KVÄLL!

Grillmiddag - Mathilda Eriksson gillar detta!

Godkväll underbara Lördag..
Vilket väder det har varit idag! Gosch gosch gosch.. Och jag har varit ute helda dagen men har inte blivit någe brun eller röd :/ hmm... Var på motormässan idag med Tim. Höll ju på att avlida var ju så himla vart. Efter det skulle vi köpa slips till Tim, men affärerna hann ju stänga innan vi tog oss in till stan. Så vi tog oss en mjukglass och åkte hem. Där det var full fart. Skulle ju ha grillmiddag hos oss och mamma och pappa var lite sen med allt. Så jag fick hjälpa till. Men allt blev jätte gott. Har efterätten kvar. Ska gå upp och äta den snart :9 MUMS!

HAPPY LÖRDAG!

denna mysiga bild får avsluta allt!
ha ha ha

Happy Fredag!

Godmorgon.
Underbara sool fredag! Här är det fullt ös medvetlös. jag skall städa idag tror jag. men först ska jag äta någe mer. Var alldeles tomt här hemma när jag vaknade. Det tycker jag inte om. Inte änns Caisa var inne och var lite sällskaplig. Sitter och njuter nu i min morgonrock av känslan att bara kunna strosa runt här hemma.

Idag kommer Tim till mig! låter inte det skoj? och härligt.... Hoppas vi kommer på någe roligt att göra :)

HAPPY FREDAG DARLINGS!

duscha...

Hur kul är det att duscha då? Gillar inte att ducsha. Tycker att det är jobbigt, men man känner sig väldigt fräch efter. Så sant! Well well.. Har ju gjort det nu iallafall, så nu måste jag hålla mig fräsch tills jag åker in till stan.. =) Wihoo.. sen började min mage att kurra, Funderar på att göra lite "körvmat"! Så kokt körv med potatissallad låter smaskens ide innan jag lägger ner min energi på månniskorna på skolan..
Återkommer la senare igen!
SMACK!

Att älska någon så mycket!

Kan inte förstå hur man kan älska nån så mycket!
dagarna går, åren går, bekymmer kommer o går, ja listan blir lång i ett förhållande emellan två personer, men att kärleken kan växa bara mer o mer, Det känns så underbart. Att man kan ha samma känsla vissa dagar som man hade när man va som mest nykär. Jag är nykär i min Tim forfarande, Sen har man ju sina dagar då man bara vill gömma sig, Men att de blommar upp hela tiden..

Just nu sitter jag hemma, Mys sugen och vill att min MAN ska vara här!
Va tvungen o ringa o säga att jag älskade honom.  :)

Jobbigaste är att jag är att jag inte får servera hans bord ikväll. Men kvällen går     fort.. Sen får jag pussas hur mycke jag vill!

Godmorgon :)

Idag är det torsdag... Det betyder servera på mösspåtagningsbalen, så jag börjar kl 3. Men nu skall jag mysa vidare i min morgonrock och dricka oboy och bara vara! Tills jag bestämmer mig för att sola, eller kanske det blir någe annat kul. Är sola sugen, men det blåser så mycket.. =(


Är så himla party sugen nu!!

Den hära bilden ska Tim få i studentpresent och jag har köpt en tavla som det ska vara i :)
Hoppas han blir glad :)

Skola för oss!

Goddagens!
Sitter på skolan, är trött och magen och jag är inte bästa vänner, mend det är bara att bita ihop. Slutar snart så :)
Ska gå på stan med Sara och Alexandra för att göra nån läxa i näringslära. Sen åker jag nog hem :)

Puss sålänge!:)

sover jag?

Kan nästan tro det.. Jösses!
Har legat i soffan i X antal timmar, känner mig så slö. Men det är tur man har Tim.. Skall snart ta ut lite tvätt och sen gå och lägga mig. Lägga mig i tid så jag orkar med morgon dagen. Är ju veckans jobbigaste dag..

I
 kväll har sötemma varit på bal med Maths. Längtar till jag får se bilderna på dem.

Saknar det gamla goda gänget :)

Och att få spela innebandy och fotboll :)

Har sån himla beslutångets till innebandyn. Ska jag stanna kvar i Krokom Ir ska jag gå till Frösön. Vet ju inte heller om jag kan spela någe mer innebandy för mitt knä. Åhh jag hatar sånt här. Varför ska allt hänga på mig för?

min älskade Tim !

sitter hemma. har käkat nudlar för att slippa hungern. Men det hjälper inte. Så jag käkar äpple nu, men det var så äckligt. Hoppas Tim kommer snart, det är så ensamt här :( Har inget att göra heller. Ska egentligen kolla på 3ornas projektarbete, men jag orkade inte vänta istan så jag åkte hem. Trodde att Tim hade slutat, men det hade han ju inte:(

återkommer senare!
PUSS

Home ;)

guud så skönt det är att vara hemma :) och få ordning på allt igen! Så nu är jag i farten igen. Efter middagen spenderades på stan med Alexandra. Köpte en tavelram och morsdagskort. Sen satt vi oss på en parkbänk och kollade på folk. Amanda och Sigge kom och hälsade på oss och då blev vi sugna på en glass. Så vi gick först till donken men deras glassmaskin var sönder. Så då blev det Domus :) Men lika gött vare. Tror jag ska snabba mig här nu, så jag får någon tid i lugn och ro denna måndag.. I morgon blire skola och shopping.


Godmorgon underbara måndag!

Vaknade för två timmar sen. Gott att komma upp i tid. Tryckte i mig varma mackor och saft till frukost .Mums! Tog en riktig lång sovmorgon igår med Tim. Sen skjusade vi Tims farfar för han ville så gärna tanka Tims bil och köpa glass till oss. Sen åkte vi lite Willys på Tims gård. Efter maten åkte vi till Tims morfar och lekte lite med Sigge. Klippte hans hår för två veckor sen men jag tror det är lika långt nu. Nu skall jag ha Hotell, så jag återkommer.
PUSS!



Nu är vi hemma in das hackås =)

Ha en underbar kväll :) Har precis kommit från Spring meeting och kollat på bilar. Vi körde även på en räv, men det klarade sig från skador :)
Puss och hörs i morgon =)


Vill blir brun.. Men det lär jag väl inte bli :D

Tims och deras werido blomma :D

Godnatt =)

Nu tar jag snart min man och lägger oss i sängen. Vi har duschat och kollat på piskvakt. Käka go middag och ätit en massa godis =) Så nu känns det som det är Bert dags =)

Puss på er!



Godnatt

nu är jag morgon klar?

Jag har nyss fått på mig kläderna och ätit mjukglass. Jösses! Klockan är ju snart 4 ! Jag har haft en go torsdags morgon. En riktig slappen.Gött :) Tänk om man fick ha sånna dagar jämt. Kanske hade blivit lite tjatit i längden. Men jag har mått väldigt bra idag :) Skulle nog inte klara av att vara lyxfru...

At Tim !

Sitter hos Tim. Ska vara här tills på måndag!
Hoppas ni får en trevlig helg =)

PUSS


Bilder sen helgen..



Weeeeii

Godmorgon Måndag !

Sitter på skolan och gör bordsplaceringarna till mösspåtagningsbalen. Ganska så segt, men kul att se vart alla skall sitta :) Blire en halv lång dag idag. Slutar halv 3, så då får jag väl gå på stan med Sara tills min buss går. Kanske köpa eb morsdagspresent till mamma. Tror hon skall få ett kubb spel. Hoppas det fina vädret håller sig till jag slutar. En lugn och harmonisk hemma kväll.

HA EN FAAAAAAB MÅNDAG! Så hörs vi senare. : )
Kanske slänger in ett inlägg på lunchen : )


Lördag!

Hej!
Vaknade för ett tagsen. Mitt huvud bankade, men med lite mat och vatten blev allt bra igen. Skall klä på mig sen ska jag gå till Emma och hämta min vespa. Så jag kan åka till Krokom och kolla på match. Hoppas dom vinner idag : )

Vaknade flera gånger inatt att det var så jävla ljust i mitt rum. Hatar när det är ljust och man skall sova. Men jag trog över täcket över huvudet och somnade om.

Caisa följer efter mig vart jag än gå, tror hon är lite sällskapssjuk, Tim är hemma hos han och kommer inte till mig i helgen . Eller vi har iallafall inte bestämt någe. Men man vet ju aldrig. Igår blev det inte mycket bloggande. Blev ett så ni såg att jag levde. Men tänkte ju skriva mer, men hade inte tiden. Var ju med Emma igår och var i Brunflo och drack. En väldigt trevlig kväll, men jag kunde ha stannat längre. Men måste ju tänka på hundarna.

Nu blire att klä på sig, så jag ser ut som fölk!
Ha en bra dag. Hörs senare! Stor kram!


dax att skriva lite kanske?..

Hej!
Nu har veckan gått snart, bara helgen kvar och det tackar vi för. Känner mig rik just nu. Fick min lön idag, men det kommer nog inte vara så länge. Snart är skolan slut och det ska bli jävligt skönt. Håller på att kämpa in idet sista. Tror jag börjar bli lite sjuk igen. Börjar få ont ihalsen.. Verkligen inte bra.

Det är viktigt att tänka på sig själv. Är man sjuk så är man.

Skall gå upp och hjälpa till med maten. Är så jävla hungrig. Sen blire duschen och sen kanske jag hamnar här eller hos Emma.

Bye so long!

Hemma igen!

Nu har jag varit på skolan. Sitter nu och funderar på om jag skall titta på någon film. Men vet inte vilken.
Saknar min Tim som vanligt. Hoppas han kommer hit snart. Känner att jag skulle kunna gå och lägga mig efter middagen. Så det kanske är bäst att säga godnatt nu?

Jag och Jossa i Italien.

Sov gott säger jag nu =)

Morron bloggers!

Vaken nu !
Ska snart fara och hämta Tims lillasyster i Brunflo. Sen blire till Tims och hans familjs nya stuga. Ska väl hjälpa dom att städa den. Får hoppas att lill Sigge är med :)
Åt även världens godaste frukost. Tacos !!

Ikväll blire en riktig mys kväll. Bara jag och Tim.

godkväll;)

Hej på er!
Vilken dag! Gosh! Men snart blire 2 dagars ledighet. Underbart:) Började dagen med ett besök på hälsocentralen, Jossan skulle ta en spruta där. Gick väldigt fort. Sen blev det även ett besök till campus och kollade på turismlinjen och att plugga utomlands. Låter väldigt kul, men jag tror inte att det är min grej att plugga vidare. Men det skall jag inte säga nu. Kanske ångrar mig. Har även gjort några läxor, som jag skulle ha lämnat in för länge sen. Men hade totalt helt glömt bort dom. Men nu är dom gjorda. Hade denna vecka på mig.

Mitt, Jossan och Sara projektarbete som vi skall ha i trean är färdig planerat. Vet vad vi skall göra nu. Vi ska försöka att få servera på nobelmiddagen och vara med och ordna den. Hittade lita kontakter idag. Får hoppas att vi får vara med :)

Nej nu kallar soffan på mig. Inta mig gapar de! Dax o dra!!!
Ha en FAB kväll!


Nu börjar bättre tider komma!

Igår åkte Tim från mig. Guud vad jag saknade  han inatt. Kunde inte sova. Hade så jävla ont i ena halsmandelns och örat. Trodde jag skulle börja gråta. Ville ha hans stöd brevid mig igår.

Efter skolan i går så var ju jag på Metropolen och som ni kanske läste i inlägget innan så fick jag dåliga besked iallafall. Får hoppas att han har fel, vill verkligen inte operera mig.


Godkväll.

Sitter nu och dricker te. Har så jävla ont i ena halsmandeln. Blir faan inte bättre :(

Var på Metropolen idag och kollade hur jag skulle träna upp mitt knä. Och som dom tror nu så har jag slitit av främre korsbandet och det är inte bra. Om det nu är det så måste jag kanske operera och jag hatar verkligen sånt. Men jag får hoppas att jag bara har töjt ut ledbandet, som dom sa förut.

En Myskväll!

Jag är lite friskare nu. Ir egentligen har jag blivit sämre. Men jag är inte lika slö längre. Har tryckt i mig en halv kladkaka med Tim. Den var jag sugen på länge kan  jag lova. Tim köpte även en stor Red bull till mig. Sitter nu och laddar inför Desperata hemmafruar. Har även kolla på Vänner, som jag älskar. Joey är min nya idol. Tills En annan del av köping börjar igen. För så blir Tobbe min idol :) Vet ej om jag ska på skolan i morgon. stannade egentligen hemma i dag för att jag inte sov någe inatt. Lite halsont ska väl inte få mig att stanna hemma. Ir egentligen är det inte så lite, men det är ju bara att bita ihop. Ska även till Metropolen i morgon, och kolla hur jag ska kunna träna upp mitt knä på bästa sätt. Det har jag väntat länge på.

Näe nu kanske min prins saknar mig för mycket, så jag kanske måste gå upp till han.
Kram på er!
och en underbar tiiiiiiiiiisdagskväll!

Sjuk sjuk sjuk!

Fru tok sitter hemma och är sjuk.
Vädret är ju så underbart, regn och rusk!  Näe nu tycker jag att solen kan titta fram! :)

Hoppas ni får en FAB dag!

Vill vara frisk!
och tillbaks till när jag fyllde år :) haha

Goooodkväll mina vänner!

Nu har jag hjälpt min man att beställa lite kläder :).. Det tog en jävla tid. Tror han skulle kolla igenom 7 olika hemsidor. Bara för att han skulle ha det billigaste, men ändå snyggaste skärpet.
Nu skall det snart fikas. Blir nog macka och oboy :) som vanligt!
I morgon börjar jag halv 9. Åker in med min man. Ska ha hotell hela dagen. Men vid halv 1 så skulle vi på någon yrkesgrejs. Tänkte att jag skulle kolla på Bartenderna och se vad han har att säga :) Sov gott :)
Natti Natti ! PUSS

Goddag gott folk!

Har varit uppe ett bra tag nu, har hunnit haft hotell och lunch. Fick potatisbullar idag. Hade egentligen llite sovmorgon i morse, men det fick man ju inte. Tim skulle ju upp före mig och han hör ju aldrig sin väckarklocka. Men det gör jag !
Tänkte att jag skulle träna idag, men tror jag har fått halsfluss, Ir någe liknade. Kan egentligen inte äta, men ingen har ju kunnat hindra mig förut att äta. Så jag tror knappast det hindrar min nu. Tror jag har kommit i en svacka. Vill inte gå till skolan längre. Vill bara vara hemma och mysa och ta det lugnt. Men jag får hoppas att det går över snart.
Eller hur?

Efter skolan blir det nog att äta, är så himla hungrig : )
Have a nice day!


Jag älskar min lilla fordonspöjk!

Färdig med läxan och kissnödig!

Gösta petter vilket fint väder det har varit i dag! Helt underbart!
Har precis gjort färdigt en läxa. Älsk hjälpte mig. Han är så snäll så.

Har haft en bakis dag. Men inte så farligt faktiskt. Drack en massa vatten innan jag gick och la mig. Men har blivit sjuk igen. Jag som aldrig blir sjuk. Snart skall jag gå och ta ut lite tvätt och stoppa in ny tvätt. Trevligt :) Där fick ni den infon :)

Idag känner jag mig som stålkvinnan. Har varit på väldigt bra humör må jag säga :) Tror nog att det är det fina vädret som gör det :) Var ute en liten stund idag.

Nu mina vänner är det lite länge kvar :)

PUSS Mathilda

Kääääärlek!

Underbar är bara förnamnet!
Har levt som en princessa när sen jag vaknade i torsdags och bara haft det roligt :)
Tror inte jag kan beskriva hur mig helg har varit. Har saknat min Lover, men han kommer ju idag.
Kär, lycklig och fantastikst!

Har ni haft en bra helg?

Tack för en rolig kväll!

Fy faan vad grillat är gott :) I går åt jag grillat, idag och i morgon, Mums! Idag har jag städa mitt rum och tagit mig ett fotbad. Myys !
Firade Emma i går, var väldigt kult. Jag hade iallafall roligt. Mådde kanske inte helt perfekt i morse. Men när man får i sig lite mat så blir det alltid bättre :) Har haft en fin dag men fint väder. Har blivit lite brun :) Hoppas ni också har blivit det :)

PUSS MATHILDA


RSS 2.0