NU SKA JAG GÅ OCH LÄGGA MIG

och där med basta:) Är så himla trött efter matchen. Även att jag inte gjorde så mkr så är jag trött på någe vis.
Men det är ju skola i måra så då kan jag passa på att lägga mig tidigt så är jag pigg i mårabitti.
Men nu ska jag gå och mysa med Tim i min sköna säng. Hoppas alla mår bra. Gör ni det? =)
                                                             
                                                            Sovgott och drömsött!
                                                                         Mathilda




Död?

Hade match i dag mot Hammerdal. Vi vann med 8-1. Var väldigt revancsh sugen från förra matchen. Men det kändes som om jag inte gjorde så mkt. Men jag är ju som sagt back och dom fick inte några kontringar heller. I måra blir det skola då. Börjar 9 och då ska jag har mentorstid. Tim börjar kl 10 så han kommer att sova lite längre han. Fusk..
Ja höll på att glömma vad jag gjorde i går kväll. Då for jag, Tim, Annika och ALex in till stan. Det var ju crusing där. Vi höll på att köra på en räv också. Men den klarade sig. Sen for vi till näset för det var ju dans där. Så vi kollade läget. Det var rätt så mkt folk där. Sen blev vi så trött så vi for hem och sov . Men nu ska jag och Tim åka till Krokom och ta ut pengar och tanka.
                                                 Kramar så länge


Hej på er igen..

                                                    Hej kompisar!

Nu har jag precis varit i Krokom och hämtat ut mitt löshår.  Har inte fixat det än. Det måste klippas och sys fast :)
I kväll blir det en lugn kväll. Tror jag iallafall, har inte bestämt någe med nåt iallafall. Men jag och Tim ska kolla på film iallafall. Kom inte ihåg vilken film det var, menmen.
Ha en toppen bra kväll Älsklingar! Så hörs vi kanske i kväll Ir å mårabitti!
                                                 All Loove!


God morgon :)

Har nyss vaknat. Men Tim ligger i sängen än han. Väntar på att han ska vakna så vi kan äta frukost tillsammans.
I dag vet jag inte vad vi ska göra. Ska iallafall åka på ica och hämta ut mitt löshår. Så jag får väl pyssla med det i dag.
Puss så länge


Vin..

Skulle jätte gärna vilja vara 20, så jag kunde köpa ut själv. Tänk att bara vara hemma en kväll och öppna ett flaska vin och sitta och smutta på. Bara ta det lugnt kanske bjuda in en vän eller två. Och bara sitta och prata om allt.
Det verkar inte bli någe i kväll, för varken jag eller Evelina orkar. För att vi har ingen plats att vara på.. Men Tim ska ändå komma hit. Men han är ju så seg..

Måste ju lägga in en bild på Kajsa också :)



En väldigt gammal bild på Kajsa men väldigt söt <3 hihi


Väntar

ja, nu sitter jag här och väntar på att tim ska komma så han kan skjusa mig till Evelinas pappa för att hämta en påse, sen åka till Evelinas mamma och hämta Evelina. Sen ska vi fara mot Staden och leka med Kajsa :P Men det kommer ju typ ta en timme för tim att komma hit.
Men medans jag väntar på att Tim ska komma, så chattar jag med Kajsa och vi skickar bilder till varandra :P




Varför!?

Varför uppdateras det inte ? :O :@

Ha en bra kväll =)

Ta hand om er i kväll. Jag vet många som ska ut i kväll, så ta det lugnt. Kanske ska ut jag med. Kajsa och Evelina ville hitta på någe. Men vi vet inte vart vi ska vara och vad vi ska göra. Tim kommer ju hit i kväll nån gång.
Puss så länge



( Detta är taget för precis 1 årsen )

Hej igen..

Måste bara berätta en sak :
Har du någonsin tagit ett munblåss och blåst ut genom en servett? Den blir heeelt svart... gör du det med ett halsbloss syns det nästan inget.. det är läskigt! :) Hoppas att de går bra xo


känner mej så lycklig..

Hej vänner. Känner mig på väldigt bra humör den hära terminen på någe sett. Vet inte varför men jag känner mig alltid glad. Kanske för att det känns som om jag har allt jag vill ha nu. Vänner, Tim och pengar och familj höll jag på att glömma. Skulle jätte gärna vilja att alla som tittar i min blogg kommenterar för det är ju några som kollat här, men jag skulle vilja veta vilka :)


SHOPPA! :)

Det skulle jag verkligen vilja göra men jag ska spara mina pengar har jag bestämt. Men om nån hittar en Rolling stones t-shirt så säg till för jag vill verkligen ha en sån. Hittade en sån på Carlings men den var inte så fin..



                                                   (gammal bild)

Favvisar!

Visst läser vi alla bloggar som bloggar :) Jag läser X antal bloggar varje dag. Tycker att det är så intresant att läsa om andra och  att folk delar med sig sin vardag. Hoppas det är många som tycker det om min med :) Man blir glad att läsa andras bloggar också.

Men det finns några som jag läser varje dag. Men bara för att jag tänker länka till dom så funkar det inte nu. Så jag får helt enkelt skriva deras namn och blogg namn.
Emma - Emmalinde.blogg.se
Kajsa- Kajsalaarsson.blogg.se
Frida- Fridakalen.blogg.se
Evelina- Evelinatunell.blogg.se
Evelina- Evelinamariekarlsson.blogg.se
Det är några av dom jag läser, men några av dom skriver inte så ofta längre. Men hoppas dom fortsätter skriva.

I dag har jag varit på skolan då. Klarade av en dag till. Men vi gjorde faktikst inte så mkt. Fixade bordsplacering tills på tisdag för då ska vi bjuda 1 på lunch tydligen.
Det blev ingen träning i dag för att det regnade så mkt. Vilket är  skönt på ett sett men jag tycker inte om regn.


My big Loooove!

Det är du tim <3. Nästan inga ord kan beskriva hur mkt du betyder för mig. Om jag skulle förlora dig skulle jag inte ha någe kvar att leva för. Du är världens snällaste. Det finns faan inge bättre än dig. Man blir alltid glad med dig :)


  


Ny data!

Funderar på om jag ska köpa mig en laptop. Som jag kan ha på mitt rum. Den hära datan börjar bli gammal nu, tycker jag. Det är alldeles seg. Iallafall i dag, men det kanske är internet som dampar. Det brukar gå fort annars.

Ja, nu har man en ny klass.. Vad ska man säga om den? Har ju iallafall Frida. Men om hon blir sjuk nån dag får hon stryk. Vill ha min gamla klass. Den gillar jag jätte mkt.. Jag hatar förändringar. Men jag får hoppas att det blir roligare i måra. Puss på er mina vänner :)

Emma.


Tack Emma, du är guldvärd:)
Det är så roligt att vara med dig. Synd att vi inte är med varandra oftare.
Hoppas det löser sig med din pappa och eran inneboende :)
Du är min bästa vän <3

Hej!

Har alldeles nyss duschat. Var på träning. Fick cp skavsår. Blir så less på sånt. Bror min har kommit hit i dag. Han stannar här tills på fredag, tror jag. Skola i måra :/ Inte så kul, men kanske. Vill ju veta var jag får för tokar i min klass. Men jag vill ändå ha kvar min klass..

konstig feeling!

Kan inte förstå att skolan börjar i måra. Får ju ny klass, tror ja. Vi blir 22 st, har dom sagt.
Det finns en person som jag inte vill ska börja på PC och jag hoppas för din skulle att du inte gör det. Om jag ser dig så kommer jag få utbrott. Tål dej ej ! Men nu ska jag tänka på annat, ska gå till Emma och fixa bloggen lite  :)

Miss Happy

Är så glad för Tims skulle. Vi drog ner till Krokom och handlade lite godis och sånt. Det kändes lite weird :P

Tjosan i trosan

! Har nyss kollat på tv, fikat och klätt på mig. Alldeles nyss ringde Tim till mig och berättade en väldigt bra nyhet för mig. Han har tagit körkortet : ) Blev väldigt glad när jag hörde det. Ska smart börja göra lite mat, för jag har träning i kväll. Sen kommer Tim till mig :)

FY FAAAN


i.n.n.e.d.a.g.

I dag blir det en sån dag. Regnet bara öser ner. Inte så roligt. Menmen :/ Har ingen att göra. Om det är någon som vill hitta på någe så är det bara att ringa :P Skulle egentligen har träning i dag men mina ben orkar inte det..

Drink!


Morron!

Lördag morron. Jag har sovit gott, dock utan tim för han åkte ju hem i torsdags. I dag skulle han till Sundsvall och kolla på dragrace. I kväll ska jag servera på Mias 40-års fest. Ska dit kl 15 för att förbereda allt. Det verkar bli en dunder fest. Temat är kändis, så alla måste klä ut sig. Min mamma och pappa är ju bjudna och pappa ska vara Kronblom för han är så lika han och mamma ska vara Dolly Parton. Så hon är i stan i dag med Carina för att köpa hår och lös bröst. Men nu tror jag att jag ska börja göra mig i ordning. Iallafall duscha så mitt hår hinner torka.. 

Jag tror jag ska Bleka mina tänder



Min tänder är i fint skick men jag har så gula tänder tycker jag.. Så jag funderar på att bleka dom och göra ett tandsmycke. Vad tror ni?
Kanske ska jag fixa min glugg som bara jag ser enligt alla andra. menmen man får se :P

rik

Japp. Jag har bestämt mig för att jag ska bli rik. Det känns som om allt blir mkt lättare när man har pengar. Jag vet att pengar löser inte allting, men just nu känds det som det :P Det skulle ju vara lite kul att vinna en miljon eller två på lotto ir nåt, Inte för att jag spelar på lotto men jag kanske ska börja :P


meeen

Hur får man bort ett utlägg, den vill ju inte försvinna...!

Föressten



Ha en trevlig dag :)

Föressten



Ha en trevlig dag :)

Godmorgon kompisar!

Nu är Hildur uppe. Åt lite kräm och ett ägg, mums. Mor o far är och bakar tunnbröd. Mkt gott :) I dag spelar sverige- tyskland, och jag hoppas sverige vinner över dom, men det lär dom ju inte göra. Jag har ett problem i måra ska ju jag servera på mias 40års fest men jag har inge svarta skor, och jag vet inte vad jag ska göra. Nån dsom har någe förslag?
Hörs senare! Kramar

:)

Nu ska Hildur hoppa in i ducshen, sen ska jag ta det lugnt ett tag, sen kanske ringa Elin och hälsa på henne, sen ska vi åka till Aspåsgården på möte. Sen ska jag hem och pussa ihjäl Caisa :) Ha en trevlig kväll

morgon vänner

i dag ställde jag kl på 05.50 för tim skulle till körskolan kl halv 8 och han är ju rätt så seg att få upp ur sängen men han klev upp och åkte till Stan medans jag låg kvar i sägen och sov :) skönt :P han kom hem runt 10 och det hade gått bra för han. Så nu ligger han och sover och jag sitter här för nu är jag pigg. I dag har jag ingen träning eller nåt. Rätt så skönt för jag har ont i hela kroppen.

Godmorron

Jag klev upp vid 10 i dag för jag skulle till tandläkaren. Jag har varit så duktig inge hål :) men jag måste börja använda tandtråd :/
Tim skulle komma till mig kl halv 2 men han har missat bussen så det ska bli kul att se när han kommer :P
ikväll blir det dubbel träning, först fotboll och sen innebandy :/
men jag kanske uppdaterar senare i dag :P

Bye

Ja, i går var man ju som sagt på stan med Frida. Jag köpte lite grejer. Sen när jag kom hem käkade jag kräftor förfullt :P Göttans :)
I dag har jag varit uppe i Söråsen och kilppt gräset. Sen när jag kom hem fick jag grillad älg kött :P Gött :)
I måra kommer Tim till mig, i för går var han i Åre och kollade på nån cykeltävling.  Men nu ska jag stänga av datan :P

Ha en bra dag

Ska sbart lämna datan, tänkte bara infomera er lite om dagen. Tim åker hem kl 2 i dag och då vet jag inte vad jag ska göra. Sen kl kvart över 6 så ska jag åka in till stan för jag ska leka med Frida sen sover jag hos henne och på Lördagen ska jag handla upp min lön :P

Ha en bra dag :) / Mathilda

tisdag

I dag skulle älsklingen på körlektion så han klev upp halv 7 och väckte mig med. Men jag somnade om som tur var och sen vid 9 ringde pappa och väckte mig för han var på jobbet och hade glömt sitt lösenord. Men jag somnade om till 10 för då ringde det på dörren och älsklingen var tillbaka. Sen la vi oss och sov till 12, det var väldigt skönt.
I kväll var jag på träning, det vart en lätträning efter som vi har match mot Frösön i måra. Hoppas jag slipper spela back :p men nu är jag så jävla hungrig. puss och kram

Faan...

vad bra mina nya fotbolls skor var. Blev mkt lättare att springa i dom. Jag tror jag har fått migrän :/ men nu ska ja äta lite chips

God morgon :)

Vaknade alldeles nyss och ska snart gå upp och äta frukost men jag tänkte skriva nån rad eller två. I dag är det inte så fint väder, så det blir nog en dag inne vid datan men jag har träning kl 17.30 så då ska jag ut och testa ny skorna mina.
men jag kanske skriver mer senare i dag. puss och kram

Staden

hej
I dag har jag varit i stan och köpt nya fotbolls skoj efter som mina gamla gick sönder när vi var på Gothia. Sen for vi till matpiratern och hanlade mat, göttgött :P I kväll blir det kräftor till middag, Fy faan vad gött säger jag bara. Men nu ska jag sluta skriva tänkte egentligen bara skriva någon rad för nu vill jag spela sims, det var så länge sen :P haha
puss

Äntligen hemma

Kom hem i dag från Gävle.. har varot rätt så skönt väder, men jag blev inge brun :/ Först var vi i Falun på mån - tors. det var rätt så skoj. Vi var i Gruvan, Det var verkligen en upplevelse. Det är någe ni borde besöka. Sen på Torsdag åkte vi till Gävle till min faster. Vi gjorde inte så mkt. Orkar inte skriva allt. Men jag har haft en skönt vecka iallafall. Missar Yran :/


RSS 2.0