Natti! ♥

Ville bara säga godnatt. Ska försöka lägga mig nu o sova .. En heeel natt förhoppningsvis :)
Skriver massa mer i morgon!
Godnatt :)


Har legat och myst med Caisa, men jag somnade bara i hennes korg. Men alla andra har gått och lagt sig, så jag ska väl det jag med :)

Tråkigt att man inte fick några tips, ändå fast det var många som var inne och läste det föregående inlägget. Men men :(


Tips!

Ge mig ditt bästa skönhetstips.
Allt från tår till hår.
Hälsa, smink, hår sömn m,m !


Regnet öser ner!

Hey kompisar
Knappt sovigt någe inatt, känner mig smått nere i bland. Känns så o vanligt att inte jobba denna helg, men ändå skönt. Men bara för att jag är lediga så jobbar alla andra eller så har dom annat för sig!

Skulle kolla på KDs match idag med Linnea. Men det öser ju ner regn så den blev inställd. Och efter matchen tänkte vi gå på bio, men det går typ ingen film idag. Dom har bara öppet på dagen, inte på kvällen. Och det är ju då jag vill gå. Hmm, får se vad jag hittar på idag då.
Igår var jag iallafall hemma på dagen och spelade sims, sen åkte jag till Emelie och åt kräftor :) Var väldigt trevligt :) Det måste vi göra om.

Hoppas ni mår fint?

Godmorgon ♥

Sovigt relativt gott.
Ställde inte klockan i morse för en gångskull. Sov till 11 och låg och vred mig till halv 12, och när man vaknar så får man ett varmt välomnade av Caisa. Min lilla skatt!

Imorgon är jag ledig också, vet inte vad jag skall hitta på då. Men det dyker säker upp någe. Vet iallafall att KD har match då. Så man kanske åker dit om vädret tillåter det.

Nu skall jag ta mig mer kaffe och hitta på någe.



Höstrusk - Ego girl!

I höst vet jag vad jag skall sysselsätta mig med. Att läsa Carolina Gynnings Ego girl. Sen när jag har läst ut den så kanske jag har tur att någon bekant har Ego women som jag kan läsa :) Tjohoo!

I samma ögonblick som Carolina Gynning steg in i dokusåpan Big Brother föll domen över henne: Här kom en ny bimboblondin med största möjliga silikonbröst och ett enda mål i sikte - att bli en av den nya tidens kändisar. Drygt tre månader senare steg hon ut som en superidol. Utanför Big Brother-huset stod tusentals tonårsflickor och skanderade: "Lina! Lina! Lina!" De dyrkade marken där hon gick och var beredda att försvara henne med näbbar och klor mot alla som sätter likhetstecken mellan blond och dum.

Men varför blev Carolina Gynning tonårsflickornas hjältinna? Är det ett uttryck för att dagens unga tjejer bryr sig mer om det yttre än det inre? Eller är det vi andra som är så fast i våra fördomar mot vackra kvinnor att vi dömer ut dem utan att lyssna på dem? I Ego girl berättar Carolina Gynning om sig själv. Om hur hon som 17-åring upptäcktes av en modellscout vid en busshållplats och kastades in i den internationella modellvärlden där hänsynslösa agenter inte skyr några medel för att utnyttja unga flickor. De vet att med knark och pengar kan man få tonåringar att ställa upp på det mesta.Carolina Gynning prövade hon också. Men hennes starka självkänsla och överlevnadsinstinkt höll henne


En go bok, en kopp te och höstrusk utanför. Det kan väl inte bli mysigare? :)


Funderar på en ny design :)

Sitter och försöker få tag på Emma. Tänkte att jag skulle fråga om hon ville göra en  ny design till mig. Har frågat många gånger, men hon har aldrig orkat. Så nu har jag lite dåligt samvete att jag är på henne igen :)

Ska ta en Painkillers emot min rygg brygga kaffe & sen skall ja kolla på Desperata hemmafruar!
Blåser full storm idag. Riktigt höstrusk!


SMACK!

Happy Lördag!

Lördag förmiddag! Har käkat frukost och kollat på Another Cindrella story, håller på att piggna till med hjälp av kaffe. Sen skall jag jobba 17.30-23. Sen är det helg! Gott! Mys med film, och god mat denna helg! Jag ska njuta! Inga måste eller tidiga mornar! Ska bli gott! :)

Skrev ett inlägg i går, men när jag skulle publicera det så slutade mitt internet att funka :(
Ha nu en bra dag! kram


Egoboost!

Den boken kommer nog ramla in hos mig i höst.
Sitta med en go film, kopp kaffe & levande ljus med lite böcker!

Boosta dej själv:
Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv.

Utifrån egna erfarenheter och många exempel tar Isabella upp teman som vänskap, kärlek, svartsjuka och komplex. För första gången beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego för att ta revansch på dem som mobbade henne på högstadiet.

Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring. Sexuella övergrepp, ångest och ätstörningar är andra teman. Men Isabella skriver även om festerna, första förälskelsen och det stora problemet med ful rumpa i nya jeans.

Pris 149 rixstaler!
som hittat ju :)

Vardagen är igång!

Godkväll kompisar!
Som sagt vardagen är igång. Sena kvällar, omelett till frukost med mig själv, jobbar och inga lata dagar. Nu är det 10 månader tills nästa sommar.

Men jag har haft en fin sommar. Har ju varit ledig på dagarna och jobbat kvällarna. Så jag har ju hunnit sola och sånt. Nu så ska man  jobba på Scandic till den sista november vet jag iallafall. Får väl veta lite mer nästa vecka. Just nu känns det tungt att jobba, men jag ska vara glad att jag har ett jobba. Men det är inge fel på det jobbet. Så trevliga människor att jobba med. Har ju mest jobbat sen jag skrev sist. Har inte gjort ett skit. Men idag har jag varit på stan med Amanda och handlat en massa kläder :) Me like!

Ikväll blir det träning och sen mysa här hemma. I morgon blir det jobba och på lördag med :)

Mathilda


Oh la la !

Godmorgon världen!
Sovigt gott? Jag sov som en stock alldels ensamnen.

Idag är den en månad och 3 dagar kvar tills jag fyller år. Sitter och funderar på av jag önskar mig. Det är ju mycket man vill ha. Men man måste ju prioriterar vad man måste ha och verkligen vill ha!

I går var det en väldigt lugn dag. Var så himla rastlös. Höll på lite med biilen och sen så kollade jag på Hipp Hipp, men jag somnade. Men sen väckte pappa mig när det var middag. Sen for jag på fysträning. Som var jätte jobbigt. Men jag har inte någon träningsverk i dag. Vilket är skönt för jag har match idag.

Och idag tänkte jag åka tiill Söderåsen och klippa gräset där. Men det regnar ju. Så jag åker till Farmor med lite jordgubbar och är social med henne. Sen är det match i kväll. Får se hur det går!

Höstrusk?

Antar att sommaren kasnke är snart över?
sådär kallt ute, regnar sånt där regn så man blir dyngsur så fort man går ut & mörkt!
Hösten på G?

Caisa den stollen vill ut iallfall. Men jag orkar inte ut och gå :)
Söthunden själv. Man blir ju så glad när man kommer hem och möts av henne! ♥


Blogg Lördag!

Tyvärr blir det inte det. Har så himla blogglust men jag har inte tid. Åker och jobbar kl 14.45. och när jag kommer hem vet man aldrig. Ser att många har varit inne här trots min dåliga närvaro. Men nu så snart ska det bli ändring!

RSS 2.0