Hej på er

Ville bara säga att jag lever, har inte suttit här så mkt i sommar, har ju mest varit borta.

Är ju hos Tim vi har solat och druckit öl idag. I kväll ska vi nog bara ta det lugnt. Viggo skulle egentligen ha kommit hit i dag men jag kommer på torsdag så det blir bara jag och Tim i helgen. Puuss

Nu ska man åka hemmifrån igen

Hej vänner :)
Har varit hemma i 2 dagar, i går kom Tim till mig och i mårabitti ska vi åka till han och bara hundvakt. Kommer hem på måndag och då blir det att packa och sen åka på hisvagnsemester.
                                    Ha en bra vecka, de skall jag ha!
                                       Kramar i massor! / Mathilda


godmorning Darlings!

egentligen så har jag inte sovit så här länge men det känns som om jag skulle behöva det.. kom hem kl 04 i natt från Göteborg. Det har varit en väldigt kul vecka. Vi kom till 8-delsfinal och det vara bara 3 svenska lag som var bättre än oss. Var ju på Liseberg när Rainbow krasade men jag var inte i Rainbow. Orkar inte skriva så mkt, ville bara säga att jag var hemma nu. Bilder lägger jag upp på bilddagboken tror jag.


tjosan

Hej vänner :) Hoppas ni har sovit gott:) I går orkar jag inte prata om, men fy faan vad jag garva. Bror mib och Lenita kom i går vi 23 typ och jag och min bror vi har ju samma typ av humor:)
I dag har jag vart i Söderåsen och hälsat på min farmor, farbror Janne och Alva.. Senare i kväll kommer min Faster Britt och Renie.. Farbor Håkan var också där med familj men dom brukar jag ju träffa:) Tror inte jag kommer få träffa Britt och Reine nåt för jag åker ju till Göteborg i måra bitti och kommer hem på nästa söndag kl 6 på morgonen.
Just ni sitter jag och är hungrig. Det lär ju bli mat snart. Mamma står i ducshen för att hon och pappa ska på Rhapshdy in Rock på Jämtkraft arenan. Men pappa lagar i allafall mat, hoppas jag :)
Ja, som sagt åker jag till Göteborg i måra och jag får se om jag har uppdaterat nåt innan jag går och lägger mig, men annars hörs vi på söndag :)


Lider av rastlöshet

Vad är det som händer lixom? Varför finns det inget att göra och vart är alla?
Kommentera någe jag kan göra.
Får ju damp om jag inte hittar på någe snart..

Dagens ros
vakna äta fördriva tiden skita

Det känns som om det är det ända livet går ut på just nu..Iallafall dom hära dagarna som är kvar tills vi åker på Gothia, man sitter bara och längtar.
Ja i dag klev jag upp 12 gjorde rostade mackor och kollade på tv.. satt typ där till 1 när jag gick och klädde på mig, borstade tänderna och satt upp håret. Sen så började jag baka. Fick ett resept av Tims mamma som jag har viljat haft länge, men den blev inte lika god som hennes bruka bli :) Sen vi 3 kom Emma till mig och vi åkte ner till krokom och var där en stund. Var väl hemma vid 4 tror ja. Sen blev det att börja steka pannkakor när jag kom hem.
Grattis i efterskott till Jaffa som fyllde 18 i går. Hoppas hon hade ne bra dag :)
I morgon fyller Jonas 18 år.Hoppas han får en bra dag:) Det är inte länge tills jag fyller 17 nu :P

Hoppas ni får en trevlig kväll och natt :)
 

hmm

I söndags var jag med Emma på kvällen, hon fick tillbaks sina byxor. Vi gjorde milkshake och kollade på halva hata göteborg sen blev vi sugna på strips så då gjorde vi det kl 12 typ och kollade på andra halvan av hata göteborg.

I måndags så var jag hos frissan och klippte mig, bleb rätt så nöjd bara att luggen hänger i mina ögon i bland.. Sen for jag till tim och sov hos han tills i dag..kom in till stan typ 10 i 10 och bussen som jag skulle åka hem gick 10 i 1 så jag fick gå på stan alldeles själv. Men jag var in på glitter och köpte ett parörh'ngen där det är m på, sen ett halsband med ett t på och ett pärlhalsband.

I kväll har vi våran sista träning inför gothia.. skojskoj..
kanske skriver mer sen.

Söndag

Ja, åkte ur storsjöcuoen i kvarten mot ett norsklag. Det är jävligt tråkigt att möta norskar för dom kan ju inte spela fotboll.
I går så städade jag ur mitt rum kan man säga, har ju mkt saker på mina hyllor men inte nu längre. Garderoben blev också rensad. lånade två par byxor av Emma för typ ett åresen som jag kom på att hon ville ha så jag skulle egentligen åka till henne med dom i går men jag fastnade vid datan. Har ju köpt ett nytt sims spel, man är ju simsnörd med andra ord. Så kanske far förbi henne i dag en sväng om hon kan svara på mitt sms..men nu ska jag nog spela lite sims :D

hihii

Timmen <3Älskar dig, Tim Elias Silverdal <3

Skulle egentligen åka till Tim i dag men jag är ju med i storsjöcupen och vi har gått vidare till kvartsfinal..
Vi möte sydafrika i dag vann ju med 2-1, jag gjorde det avgörnade målet på slutet. Sen möte vi Brunflo och vi vann på straffar men vi var det bättre laget. Har match på Jämtkraft arena kl 21:00. Kom och kolla :)

Staden

Kom nyss hem från staden, har spelat fotboll i storsjöcupen.. Vi möte ett norsklag men dom vann på straff :/

träffade ju Kajsa och Häggan där ju :) Mys :P

I måra har vi match kl 11 på sportfältet mot Verdal på plan 4                                                                           ♥

RSS 2.0