nyårsafton!

GOTT NYTT ÅR ALLA!
HOPPAS NI FÅR ETT GOTT SLUT OCH EN GOTT NYTT ÅR!
KRAMAR MATHILDA!


Godkväll ♥

hey!
Somnade som en stock i går, vet inte varför. Gjorde ju inget ansträngade i går. Tim och jag åkte hem till han. Så jag befinner mig i Hackås nu. Innan vi kom hit i går, så var vi och handla med hans farmor. Köpte oss lite lunch. Sen satt vi mest inne på Tims rum och spelade Xbox live. Och vi kollade på den nya American Pie filmen. Som inte var så bra! höhö

Skall ta mig lite mer kaffe och göra fas A på körkoret. Måste ju börja nu. Ha en fin kväll! Kram till er alla!

/ Mathilda


Mys dag!

Hej på er kompisar!
Har varit en lång lång dag i dag. Har bara varit hemma med min babe. Var dock ganska så trött från igår. Idag har vi bara legat och kollat på tv. Var även ut och sparkade med Caisa. Tim var helt slut när han kom hem. Sen har jag gjort lite körkorts teori, som inte gick så bra. haha! Men det var ju första gången så! Nu ska jag läsa på lite mer!

Nu skall jag mysa i mina goa kläder, dricka kaffe och tvätta..

*Mitt internet är segare än vad gud vet vad, så jag skriver senare när det har blivit normalt igen
PUSS



Söndag!

Idag är det söndag, men för mig är det lördag. Kvällen kommer vi att tillbringa hos mig. Jag antar att Tim kommer spela Xbox och jag ska läsa körkortsteorin! Mysigt som attans.

Har varit på Birsta idag med Tim, Emelie, Linda och Erik. Köpte mig en halsduk och en BH. Idol erik och Calle var där och uppträde, så man fick sig inte en lugn stund alls. En massa tjej skrik.

I morgon är det måndag & jag vet inte vad vi skall hitta på. Tänkte ju handla då, men det blev idag. Men det lär ju bli en massa mys!♥

Ha en skön kväll & mys på!
Jag kanske skriver mer senare.
Morsning!

Mathilda

Annandagen!

Godmorgon vänner!
Jag har haft en god jul. Hoppas ni har haft detsamma. I går var jag hemma hela dagen, gjorde inte ett skit. Kände att det var ett tagsen jag bara var hemma och låg. Så jag kollade på en massa filmer, sen spelade jag sims. Tim var hemms hos sig, men kom hit idag och väckte mig. Så vi har myst tills nu. Tim har varit och köpt sig ett nytt xbox, för på den gamla blev han bannad. Så jag tror han håller på att installera in det på mitt rum, han kunde inte hålla sig tills han kommer hem. Och jag ska läsa lite i körkortsboken, behöver komma i gång med teorin nu. I kväll någon gång ska vi till Annika och Pär. Ska fira Annika som blir 18 :) Ska dit med Emelie och Erik. Men jag skalla göra lite grejor först. Tusen tack för en fin jul och många klappar!

Detta fick jag iår :
Pengar, teaterbiljett, noblessechoklad, dag-otto film, vågtång, värmespary, ansiktssaker, kläder, presentkort på WE och Carlings, en rosa morgonrock, smycken, mm. Hoppas jag inte har glömt något nu.

Önskar er en god fortsättning!
Mathilda


Så här glad är jag  :)
puss på er!

Ha en fortsatt trevlig jul!

Oj oj oj oj! Vilken fin julafton jag fick! Tusen tack!♥
Så fina julklappar, & god mat, sällskap och ja, en helt underbar julafton.
Den firades med att övningsköra till Farmor, vilket gick jätte bra. När vi kom hem så var Daniel och Lenita här. Kollade på Kalle Anka vid 3, och mamma kom typ hem då!

Nu vet jag inte vad jag skall hitta på, svårt när man är fattig. =( Är ju långledig nu, så jag får hitta på någe roligt någon dag.


Från förra årets jul, kanske lägger upp lite bilder sen denna jul :)

God jul ♥

Vill önska er en riktig God Jul!
Kram Från Mig!
Skriver mer i morgon och berättar om hur min jul har varit!


Hej mitt vinterland!

Godmorgon.
Jag är ledig, men är vaken nu.  Ja fråga mig inte varför jag är vaken (?) men jag sitter iallafall här. Sitter och väntar på Tim. Snön bara vräcker ner, tror vi får en massa snö till jul. Mysigt. om inte minst för alla barn! I går kollade vi på nån julfilm. Survurving Christmas. Bra film, & rolig om inte annat. =) Tur jag såg den.

Men innan vi såg filmen så städade vi det sista. det vart så snyggt så, och fräscht :)
Idag blir det en mysdag, jag och tim ska byta julklappar, sen blir det till att klä granen med pappa och mamma!

Ha en bra dag så skriver jag mer senare

Kram M


Så är mycke snö har vi nu, och det ser ut att komma mer!
Trevligt med en vit jul :)


Snart jul!

Hej =)
Mathilda njuuuuuter! men städar fortfarande. :)
I morse vaknade jag av att pappa damsög nere, han använde den gamla damsugaren och den låter jätte mycket, men jag skulle ju ändå upp. Körlektionen gick jätte bra, vi tränade på att tvärnita och jag tyckte det var jätte kul. Körde mitt i hulrusen, men det gick jätte bra. Sen storsade jag runt på stan, ville inte ha någe och har inga pengar :( Eller mycket man vill ha :P

När jag kom hem så stekta jag mig lite omelett till lunch, ringde även pliktverket, men ingen som svarade. Diskade lite, tvätta lite, och gjorde en massa läxor. Och nu håller vi på att städa det sista till julafton. Mamma har till och med tvätta taket på toan :P haha Hon stod där med ett leende på läpparna! :)

Skall fortsätta här hemma nu, sen kommer jag att somna gott! tack för en underbar dag!


Hittade ett kort från förra julen :)


Julmyskänsla!!

Har fortfarande mysfaktron i kroppen sen jag slog in dom sista klapparna och mys med klassen!  Gud vad det är mysigt! nu är det snart jul! Gud vad mys pys!! men jag vet inte riktigt vad jag skall hitta på på mitt sista jullov. Kanske får köra mycket bil med pappa så jag får det där körkortet någon gång!

Men vad gott det är att bara njuta av julen. Jag har lite tid kvar innan min buss kommer, kanske ska göra lite mer myspys då. Sen i kväll blir det mys pys med familjen. Kommer bli mysigt!
Hoppas allt är bra med er? nu skall jag dricka lite kafe och grejja!
Skriver mer senare! :)


Dum som jag är!

Godmidda!
Är på skola nu, väntar på att klockan ska slå 3 för då skall vi ha mys med klassen. Men dum som jag är så glömde jag att ta med kameran. Tänkte ju knäppa lite kort och lägga ut sen. Men men, får bli en annan gång.

Har inte så mycket att skriva heller, får skriva mer när jag kommer hem

Kram till er alla!


Hej och hallå!

Mathilda är stressad.. stressad stressad! men jag måste ju klicka in ett inlägg här med! ;)
Har julstädat, så nu är alla dammråtter borta. Har även hunnit baka en pollykaka till min klass och gjort köttbullar till julafton.. Hujeda mig! Nu e Lady gaga med bad romance på full rulle! ;) Nu skall tim hjälpa mig att bli fin i håret, vill ju vara lite fin i morgon. Tänkte vara lite julig av mig :)

Nej rappa på Eriksson!

Ha en Faab söndag! PUSS & SMACK!


Jag för två sommrar sen. Gud vad brun man var då ! :)

Godmorgon ♥

Söndag idag.
Veckorna får så in i helsike fort, snart måndag igen. Och i morgon är det min sista skoldag för i år & vi ska ha julmys i klassen!

Jag är trött. Hade önskat att jag skulle fått sova en timme till.. Men jag har mycket att stå i. Skall julstäda, baka pollykaka och gör köttbullar. Men det skall bli så kul, att få ha häcken full. Har ju  min babe här som skall hjälpa mig :)

Snart blir det julledigt vilket skall bli skönt :) Men snart är det julafton..4 dagar kvar!

Alla julklappar är inhandlad, det var dom för länge sen... Har ni handlat några julklappar?

Nu skall jag se vad Tim gör och dricka kaffe.
Kram M


Happy Fredag! ♥

Godmorgon!
Fredag idag!... Sista skoldagen denna vecka & jag är sjuk.
Utgång
ikväll, & jag hoppas min magont försvinner!
La mig med magont... och det sitter i än.
Hade bara önskat att jag fick ligga kvar!

Men upp med hakan!!! Nu skall jag äta lite ägg så jag vaknar, perfekt! Sen ska jag hjälpa mamma att bygga pepparkakshus, det gick inte så bra för henne i morse.

Var på stan igår, hade först körlektion, klipptid och sen en mysdag med Linnea. Det gick jätte bara att köra, men jag kör för lite hemma. Tycker inte om våran bil helt enkelt och nu när det är halt. Jag vill ha värme och sol..

"men tur vi har vinter med, hade aldrig orkat med & bara få ha de varmt heller, då hade man aldrig saknat de. & jobba & slita o sen åka på semester, underbart. Vi skall jobba för våra saker o unna oss saker sedan. dem där människorna som bara tar allt för givet eller har allt, dem saknar nog en hel del också. Lyckan finns när man har önskat sig nått länge & sen får de, men dem som aldrig kan önska sig nått då?? "


Önskar er alla en HAPPY FREDAG NU!!!


Jossan 18 år!

Grattis till Jossan!
Som fyller 18 år idag, hon är den sista i våran klass nu.
Nu är jag hemma, med massa kläder och fleece filt och fryser! Burr burr!
Ska försöka klämma in lite blogginlägg under kvällen!
Kram på er!


Äntligen onsdag!

Hej på er!
Idag är det äntligen onsdag. Innebär sovmorgon, en lektion och julbord på hov. Det ska bli en kul dag. Ska ju vara på julbordet på Hov, ska inte äta utan att jobba! Sen är jag ledig resten av veckan, det ska bli sköönt!!


Puss på det!

Men innan Hov så har jag barteknik, som är en väldigt kul kurs. Så jag hoppas vi får göra någe kul idag.

På fredag blir det utgång för min del. Så jag måste handla lite grejor som jag skall ha med mig, Det kommer bli en kul kväll tror jag :)

Nu skall jag sätt upp mitt burr, sen åka till skolan! Ha en bra dag!
Stoor kram M

Mathilda time! :)

Nu skall jag gå till fiket!
Jag är så himla hungrig så jag tror jag håller på att smälla av. Har haft Religons prov i Islam, fick VG. Är jävligt stolt. brukar alltid få G. Om 45 min har jag svenska nationella muntligt, jag ska berätta om min bror. Är inte så nervös än men jag lär jju bli. Efter lunch vet jag inte vad som väntar, har iallafall Hotell! höhö

På fredag blir det utgång, måste köpa julklapp innan måndags  också.
vi skall ha julklappsbytning i klassen och knytkalas!
Underbara gäng!

KRAM M

J.. som är julen!

Julkänsla! Jag börjar få lite julkänsla.. =) Och alla klappar är nästan färdiga, har 1 kvar, och massor av snö har vi. Alldels ny, men inge pepparkaksbak :( Guud vad fort det gick för snön att komma, hade nästan ingen snö i går men nu har vi 3 dm nästan. Har ju körlektion på torsdag och jag vill ju köra på torrmark. Hoppas det inte är så halt då!

Har iallafall pyntat klart nu. Hujeda mig. Fy fean vad dammigt..på några dagar? Hoppas jag slipper dammsuga på ett år!! Drömma kan man la??


En blomma :)

Vårt fönster i köket, man ser inte hur mysigt det är, Blev lite för ljust när jag tog kort.


Nu skall jag göra mig lite fika, ta ut tvätt och bara sätta mig på rumpan!
Helt slut! Hörs i morgon, Hoppas denna sega blogg.se kan rappa på lite ;)
Natti Sötnosar!
kram M

Pausar!

Paus i mitt julpynteri!
Jag känner att mina ögon börjar gå i kors. Så trött! Man få la ta en kopp kaffe så man piggnar till? ; ) Här hemma är det full rulle. Har läst lite i körkortsboken också, vill ju gärna ha körkortet nu! Hö hö!

Har satt på örongodiset! mm.. mmm .. mm... ----> LYSSNA!

Nej om man ska ta tag i det viktiga.
Ha det så bra sålänge!!

Pynt!

Hemma efter en halv dag på skolan! farligt!! Det är faan snor halt ute och en massa snö. Höll nästan på att slå i hjäl mig. Nu blir det liv här hemma, ska skicka julkort och städa! =) Pynta ska vi göra med!
Bilder kommer! :) Enjoy!


Happy Söndag! ♥

Godmorgon gooodmorgon Hööööör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i köööör!!

Hoppas ni har sovigt gott. Jag har sovigt som en kratta rent ut sagt, vaknade av telefonen, drömt sjuka drömmar, varit kissnödig nästan hela natten och bara allmänt snurrig efter alla drömmar :S
Men somnade ett x antal grr i tims famn. Där kan man ju inte annat än att somna, ligga och lukta på han och känna hans andning.! Som ett sömnpiller! Nu skall han skjusa ner mig till Krokom. Ska ju till Sollefteå med minn innebandylag.

HA en fin söndag! KRAM!


Underbara morgon!

Idol finalen igår! Jag och Tim åt och myste Lovely!  & sen vann Erik idol! Ett svårt val i går med Erik är ju Grym!
Sen somnade vi som stockar. Vaknade elva idag, sen dess låg vi och myste, sen klev jag upp och åt frukost. Tim gick upp nu för en stund sen. Snart skall vi ut på en promenix, sen hyra film. En mys Lördag!

Hemma!

Ja nu är jag hemma från Stockholm och Nobel. Fy faan vad kul jag har haft och jag längtar tillbaks :)
Nobelmiddagen gick super bra, var hur cool lugn som helst. Men när vi skulle in första vändan så började mitt hjärta klappa 200 i minutern. Fy faan vad jag blev nervöst. Men efter det så flöt allting på. Ville inte åka där ifrån.

Åkte hem från Stockholm vid 8 i morse med tåg. Vi hann åka en timme sen gick tåget sönder så vi fick stå där i 1 timme. Men jag hade kul ändå. Skulle vilja göra om det hära :)
När jag kom hem så kom Tim och hämtade mig, vi åkte på raggarn och åt korv. Sen raka spåret hem :)
Har hunnit kollat på innebandy också. Krokom mot Meri. Grattis Krokom :)


Godnatt!!!! :)


Baad bad update!

Sorry!

men har haft häcken full  denna helg och måndag. Men nu har det ju blivit ny vecka och nya tag!
sovigt okej inatt, men vaknade alldels död i morse. Vill bara ligga kvar och mysa..men upp och hoppa. Denna dag har varit en väldig onödig dag.

Hade ingen riktig lektion, kl 13 kom Mitt Nytt och interjuvade oss om Nobel. Jag ville inte bli interjuvad men det slapp jag ju inte. Har ingen aning om vad jag sa, fick typ black out. Men alla som kollar på det får sig säkert ett skratt :) ha ha!

Puss och smack!


....

Söndag igen. Dagarna bara rusar i väg, man vet knappt in eller ut?
Måste få någe gjort denna dag, någe viktigt.

Igår kollade jag, mamma och pappa på Dansbandskampen, käkade inbakad fläskfile och skratta åt dansbandsfjanten. Han har ju blivit riktigt elak i år han! hö hö! Sen somnade jag nog direkt efter Dansbandskampen. Somnade som en stock. Gott och vakna sent idag. Utvilad? Känns iallafall inte som det. Tror man sover mer oroligt än vad man tror vissa nätter! Men så är det ibland.

Neje, nu måste jag får fart på mamma så jag få övningsköra någon gång.
Hon är ju så feg, nu när det är halt! :)

VAD gör ni denna söndag?


Puss från mej till er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Uppmuntra nu mej på ett eller annat sätt!!! :)

Utmanad

Utamanad att att lägga upp den 10e bilden i den 3e mappen
i datan. ;) så varsågod!


haha, detta är på Tim när han tog hål i bröstvårtan :)

Jag utmanar alla som läser detta och har blogg. Ni får jätte gärna skriva en kommentar att ni antar utamningen :)


Godmorgon ♥

Så gött det är att vara ensam hemma! Så skönt att kunna sova hur länge man vill utan att någon kommer och väcker en, och man får ha sängen alldels för sig själv. Men skall snart ringa och väcka min älskling snart, sen vet jag inte vad det blir. Är ju ledig idag. =)

Men skriver mer senare idag :) Ha en toppen bra dag! KRAM ♥


haha, hittade ett kort som var prick 2 årsen! ♥


Julpysselkväll

Tjosan =)
Sovigt till kvart i 9. Gud vad gott det var, Skall snart ha körlektion kvart i 12 sen är det hem och fixa lite, tänkte att jag skulle ha en pysselkväll här hemma!♥ ska fixa pepparkakor och glögg. Mysigt!

Igår var jag ute och sprang, fick skit ont i hjärtat. Så jag fick gå den sista biten. Och i morse låg min mobil i 2 delar nästan, men det funkade. Jävla sony Ericson och Elgiganten. Bara skit!


Mys inlägg från mig!

Skriver medans jag har en liten lucka.
Efter skolan idag, gick jag och några från min klass till Servera och tog kort på tallrikar, bestick, glas mm. Hade det till läxa. Sen åkte jag hem med 12.50 bussen. När jag kom hem så fika jag lite, men sen blev det läxa. Är färdig med mitt PM till mitt svenska tal. Har skickat in det nu, skrev även lite loggbok till PA. Tror jag tar tag i lite flera saker i morgon. Snart blir det vänner!♥

Skall snart tända lite ljus,
kolla på tv och mysa!
Hoppas ni har det mysigt ni med! kramar


Finns bara en man! O det är min man! ♥

Godmorgon ♥

Vaken igen, uppe med tuppen.. Samma som alltid :) men så är det!
Var ju hos bror i går. Blev en massa tårta och desperata hemmafruar!
En härlig tisdagkväll helt enkelt. : )

Idag är det skola till 12.30, sen hem och slappa. Inget speciellt på schemat idag! Gotti!

Hoppas ni får en bra dag! Stooooor kram!


Happy onsdag! :)


nu jävlar brosan!

Idag fyller bror min år. Ska till han efter vi har ätit. Tänkte övningsköra dit, men mamma är så feg. Jag kommer faan aldrig få någe körkort om hon håller på så här. Förut var det jag som backade ur, och då klagade hon alltid. Men nu är det ju hon som backar ur hela tiden. Åhh! Skolan gick bra idag, är trött som faan nu. Men snart får jag lägga mig !

Hörs snart!

haha, hittade en väldigt gammal bild på mig :P


Advenstsmys på skolan.

Adventsmys tillhör julen. Och jag vill ha det nu. Men man får ju ingen julkänsla här på skolan.
Det var dett tagsen jag skrev, men just nu så går skolan och körkortet före bloggen. Men jag ska bättra mig.


RSS 2.0