Död blogg?

I måra kommer denna hära bloggen vara rätt så död. Är ju i Åre och kommer inte åt någon datan. Och på tisdag åker jag till Farmor efter åre. Hon fyller faktikst 85 år :)
Nu ska jag gå och packa. Sen göra mig en skagenmacka :) MUMS!
Hoppas ni får en trevlig 1 december :)

Glad första advent!

Goddag..
Nu är det första advent! Vad tiden går fort.
Jag friar med en vinst idag. Vann mot Hudik med antigen 3-2 eller 4-3. Kom inte ihåg :P
Idag var Caisa ute och jaga, men det gick inte så bra för henne. Fanns inga spår :P



Hur firar du?=)

Dåligt :/

Godkväll, Godkväll

Hur mår ni idag?
Guud vad skönt det är att vara hemma :) hihi
Jag har suttit vid datan hela kvällen. Spelade sims :)
I måra bli det match kl 1 :) Om jag ska vara ärlig så vinner vi inte.
Men nu är jag jätte trött, så jag går nog och lägger mig :)

Vad gör ni? :)

Godkväll kompisar!

Nu har jag tråkigt :( Vad gör ni? Orkar inte göra nånting. Typiskt när man för en gångs skull har en killfri helg så orkar jag inte göra nånting. Men jag har iallafall spelat lite sims :) JIPPIE !

Dagen idag!

Idag har jag övningskört. Gick bra :) Fick några kärringstopp, men det är för våran bil är knäpp :P Hade även match i dag. Vi vann :D:D Våran första match för i år :) jippie :)

Guud vad jag älskar tim. Det kände jag igår kväll. Är helt beroende av han :)


Hmm har ingen aning om vad jag ska ge Daniel och Lenita!

GE MIG TIPS!


Vilken dag!

Pusst!
Jag är helt slut i kroppen. Sov hos Frida inatt. Hon började 8.15 och jag 9. Så jah klev upp 8 och gick till skolan. Satt på Kajsas lektion en stund. Sen var det bara att byta om till bollspel. Blev jävligt hungrig. Kom inte på varför. Men senare kom jag på det. Åt ju aldrig någon frukost. Blir jätte slö om jag inte äter nån. Fick ju lunch efter bollspel. Men åt bara sallad. Så jag köpte mig en macka i fiket, eller faktiskt TVÅ mackor. Svullo :) Sista lektionen hade vi gympa och det kändes att jag hade ätit dåligt, så nu sitter jag här alldels slut :) haha . Men polarna kallar. Ska ut med Evelina, Kajsa och Lousie:) Var länge sen man umgicks med om. Hoppas det blir kul. Tänk vad skönt med helg :)

Kramar på er! :)
Skriver kanske mer sen :)

Min bebis :)


Mitt hjärta!


Min älskade vän!

Ni betyder väldigt mycket för mig :)

Choklad fondue!

 Mättande kompisar!
Häär mys det, njuter choklad fondue med en massa goa frukter och cola såklart:)
Jag och Sara gick till Frida efter skolan. Satt där kanske i en kvart, sen drog vi till till Lillänge och köpa lite gott tills i kväll:)
Så nu har vi käkat det :)

Åsså var det julklappar då, behöver lite tips tror jag.
Pappa : Kanske ska få en parfym, är inte säker. Förslag?
Mamma: Ska få Liza Marklund nya bok. Men hon ska få någe mer. Förslag?
Daniel & Lenita : Har ingen aning om vad jag ska ge dom. Förslag, tack.
Farmor: Lär ju få chokladask, men hur kul är det att då? Förslag?
Till Tim vet jag vad jag ska ge, men det tänker jag inte säga för att man vet aldrig om han läser min blogg Ir ej :)

Nu blir det till att vara social.. Kram sålänge!: )


Jag är trött Shalalalala ;)

Godmogon pinglor!
Jag har varit uppes sen 8, men det var när att jag inte klev upp då. Ida blir det skola :/ Har samhälle nu, väldigt boring. Sen får vi ju lunch, men det lär ju bli någe äckligt. Sen har vi Projekt coh Företagande.

Nu blire lunch!

DOM HAR HITTAT MINA BYXOR NU :) JIPPE HAR SAKNAT DOM :)

Tjoho!

I dag äre onsdag kväll, vilket innebär att jag har klarat av veckans jobbigaste dag :)
Kom nyss hem från Krokom, har sutit i seklet på herrarnas match. Dom förlora..

Rip Shira, Fredrik och Alex :(

Visste ni?

Hej på er!
Har haft mig en väldigt tröttsam dag :/ Dagen började med att jag inte orkade kliva upp ur sängen, men jag tog mig upp.
Idag har jag haft Samhälle, Svenska, Näringslära, kollat på filmen Varg och Jalla Jalla. Guud vad skönt att det är slut på den hära dagen snart. Har nyss käkat Kötbullar och potatis :) Det blev lite torrt :)
Kram o Puss!

Klara och jag för kanske 5 årsen :)

Dagens..

Hej! Sitter här och funderar på när jag får min lön. Fick jag den igår Ir kommer jag få den på fredag. Men ingen verkar veta :P Längtade så himla mycket tills torsdagskväll men det verkar inte bli någe :(

Caisa har inte mått så bra när jag har varit i Åre, men när jag kom hem blev hon normal igen. Men hon har ändå dålig andedräkt och äter inte lika fort som vanligt. Hoppas hon inte har någon inflamation i halsen.

I år ska jag bli julig om man säger så, Ska kolla på julkalenderna och skicka julkort. Men jag vet inte vem jag ska skicka till. haha

Just nu har jag svenska/ näringslära. Det är inge kul. Är så himla trött och godis sugen. Funderar på att gå till godis lagret och köpa mig godis. Men vet inte om dom tar kort eller inte. Hatar att ta ut pengar, för jag handlar bara upp dom pengarna.

Nu måste jag lyssna på läraren :/

PUSSPUSS

Örongodis och att vara hemma :)

Godkväll! Nu sitter jag här hemma, lyssnar på min älskade nomy :) Guud vilken hemlängtan jag har haft bara på en natt. Nu snart blir det till att hoppa in i duschen! Ska duscha av mig Åre bacillerna :P
Sen blire Desperata hemmafruar :) Längtar :)   Hur mår ni idag / kväll?

Nu ska jag prata med Annika lite! Skriver mer senare! Kramar


godmorgon söndag!

      Ännu en helg av klarad. Eller den är ju inte slut än, men det känns som det iallafall. Idag blire träning kl 15. Ska bli skönt. Men jag måste göra några frågor innan onsdag. Kanske ska passa på idag när man har tid. Caisa är dagens lataste. Hon orkar inte kliva upp för att hälsa och vill bara leka i korgen.

Åhh vad jag längtar tills första december. Då kan man koppla på julstämningen. Förra året fick jag den när första snön kom och den var borta när julen kom. Men i år ska jag kolla på julkalender och allt som har med jul att göra :) Var väldigt länge sen man kolla på julkalendern. Växte väl ifrån den, men sen jag slutatde kolla på det så har jag inte haft julstämning i tid.. Tänkte att jag skulle pynta mitt rum, men vet inte vad. Någon som har ett förslag? På torsdag blir det mys med några av mina flickor. Vi ska vara hos frida och äta choklad fondue, glögg och filmkväll. Ska bli mys mys mys

Ha en toppen bra dag, Så hörs vi senare :)
Puss och kram

PUSS!

Hemmakväll:)

Hej på er!

Har nyss kollat på svensson svensson och sing a long. Var inte så kul..
Ska snart gå upp och lägga mig.
I måra ska jag int göra någe. Bara vara hemma.
Kom på att ett av mina inlägg idag skrev jag funderar starkt som rubrik, men skrev aldrig vad jag funderade på. Det kanske ni vill veta. Jag har ingen aning om vad jag ska ge folk i julklapp, sitter ocg funderar hela tiden men jag blir bara tokig. Har ingen fantasi alla i år :P

Lördag kväll!

Ni som inte har hört talas om Nomy, måste ladda ner hans låtar nu. Finns ingen som har sån skön röst som han. Alla har väl hört låten cocain av han, men han har faktiskt flera. Om ni inte vet vad ni vill ha för låt så kan ni fråga mig, så säger jag vilka som är bäst :)

funderar starkt!

Ja, jag lever! Har inte dött idag. Städade rummet mitt idag, känns väldigt skönt. Nu har jag ordning igen. Synd bara att jag spillde saft på min matta för typ en timme sen. hmm.. Hoppas det inte blir kladdigt. Har inte gjort så mkt mer idag. Lagade mat till mor, far och Tim. Blev kärlaknul som pappa hade gjort går kväll men jag gjorde iallafall potatisgratängen. Mums blev det :) Sen ikväll har vi kollat på tv, mest zappat mellan en massa kanaler. Men ska kolla på Svensson,svensson senare iallafall. Är inte på någe skrib humör direkt, ville bara säga att jag lever :)

Lördag, städa som gäller!

Goddag kompisar!

Lördag idag. Jag vaknade 11 men orkade inte sätta mig här förns nu. Min kära Caisa är ute och jagar. Det går rätt så bra för henne sa pappa när han ringde. Hoppas hon får tag in nån hare. Min andra käraste ligge upp och kollar på tv, han kanske har somnat om nu :P
Nu blir det till att städa mitt rum. Ska bli skönt faktikst. Det ser ut som ett bombnerslag där. Vi hör senare! En fet lördagskram!

Den bjuder jag på :)

Godkväll gott folk!

Godkväll, Godkväll

Hur mår ni i dag?
Guud vad skönt det är att det är fredag :) hihi
Jag och Tim har käkat popcorn och druckit cola. Vi hittade ingen rolig film att kolla på.
I måra har jag ingen aning om vad vi ska hitta på, så jag kanske kommer skriva många inlägg :)
Men nu är jag jätte trött, så jag går nog och lägger mig :)

Vad gör ni? :)

Godkväll!

Nu har jag tråkigt :( Vad gör ni? Finns inget kul på tv i kväll. Typiskt, när man äntligen får en lugn kväll så är det inge kul ¨på tvn. Men har iallafall käkat popcorn och druckit cola :)  MUMS !

Min egna älskling!

Japp, gud vad jag älskar Tim. Du finns där för mig jämt. Du gör mig stark!

Igår hade jag närlingslära prv, hoppas jag klara det och i dag har jag haft Kondtionsprov :P

Nu skall jag bli nyttigare, iallafall försöka. :)

Hmm vad ska man ge mor och far i julklapp ? Dom önskar ju sig ingenting.

GE MIG TIPS! :)

Död blogg?

Just nu känns det som om jag inte alls har någon lust eller orka att skriva. Har så himla mkt att tänka på nu. Tycker att det är tråkigt för jag mår bättre om jag får skriva vad jag känner och tycker.

Har näringslära nu, men jag slutade precis nu. Ska klippa mig kl halv 3 och kl 4 ska jag på kvartsamtal. haha
Sen i kväll blire träning, hmm..
Varma Kramar Mathilda

Goddagens!

Åhh vad jag inte vill vara på skolan idag :( vill ha lov igen.. Är hungrig som faan, har 2, 5 timmar kvar :( Vill ha min lön nu! Hur mår ni ?

Dåligt :/

Ny natt på gång! Hoppas jag kan sova i natt och att jag orkar gå till skolan med glatt humör. Oftast är jag glad, men när jag bara tänker på det här är jag rädd att det går ut på andra :/  Har iallafall försökt läsa lite tills provet på fredag, men  tänker på allt andra. Kolla även på desperata hemmafruar. Apropå brödrost vi ska åka på fotbollsläger till Italien på Påsklovet..

I måra blir det världens längsta skoldag, hatar Onsdagar.
På Torsdag ska jag klippa mig och ha kvartsamtal.
Ihelgen skulle jag på introduktions möte men jag sa nej till jobbet. Blir för långt att åka. Så jag tror det bli innebandy träning på lördag med IBC och sen på kvällen kankse vi ska ha lagfest. Men jag är inte så pepp på det.

Godkväll kompisar!

Idag äre tisdag, vilket innebär att jag åker hem :)
Kom nästan nyss hem från Åre. Har städa från kl 9 till 15..
Kunde inte sova inatt, har tänkt på Shira, Alex och Fredrik hela natten :(

Vill inte gå till skolan i måra känns som om jag har en kniv i hjärtat :( Kan inte fatta det som har hänt :(
Hoppas ni har det bra i nangiala iallafall. Kan inte fatta vilken sorg era familjer har om jag mår så här dåligt.
Finner inga ord längre. Kommer bara tårar. Såren srvs upp igen. Trodde att något sånt här aldrig skulle hända igen :(
Rest in peace och hälsa Carro :( <3



    
Tårarna rinner när jag tänker på er. Har hållt dom inne i mig i 2 dagar, men idag kunde jag inte hålla mig längre ;(

Dagen idag!

Hej på er! :)
Har haft en mysig dag idag :) Dagen började dock inte så bra, men Tiim gjorde så jag blev på gladare humör.
Har haft fotbollsträning. Guud vad skönt det var att röra på sig :) Snart ska jag gå och äta lutfisk. Det är så himla gott :)
Kram o Puss!

Jag för ett årsen igen :P haha

Mat!

Har en klump imagen. Kan inte fatta det som har hänt. Vet vilka det är som har omkommit och det känns hemskt att veta det nu:( Tänker på deras nära och kära. Vet precis hur det känns att förlora någon nära. Och några av dom var med när jag förlorade min vän :( Mina tankar finns hos er..

Idag har jag inte gjort mkt. Har inte haft någon lust. Men jag ska gå på fotbollsträningen för att komma på andra tankar.
Ska snart käka lite innan träningen.

VAD GÖR NI? :)

Jag för ett årsen typ :P


Rubrik


Hej på er!
Nu har jag vaknat. Idag blire att bara vara hemma och mysa med Tim!
Det är 3 personer som har omkommit i Trångsviken i morse. Vet inte vet inte vilka det är, men jag hoppas det inte är någon jag känner.

Hur mår ni och hur har eran helg varit?

Pang på rödbetan!

Det säger jag rätt så ofta har jag kommit på, har även börjat med att knäppa mina fingrara bara så där :P haha

I dag har jag varit på Öppet hus på skolan. Var inte så kul, men fick höra lite smaskiga saker om mig :P haha

Nu blir till att käka kladdkaka :)


Tjoho!

Hej på er!

Har nyss lagt i mer låtar på teflånen :P Blir prima det där!
Ska snart gå upp och lägga mig!
I måra ska ja vara på skolan kl halv 10. Måste vara pigg och glad :P

Visste ni?

Att jag bara älskar Nomy! Han har sån himla skön röst! Finns ingen som har sån skön röst! Säger bara : Du måste komma på Yran i sommar! Längtar redan isåfall! Synd att man inte vet så mycket om han, men han är ändå sveriges bästa musiker!

HEMMA!

Ja, jag lever. Har varit bort härifrån ett bra tag nu. Förra helgen blev det ju sundsvall. Förlora båda matcherna men var en väldigt kul helg med laget.
Sen när man kom hem påsöndag kväll vare bara att packa upp och sen packa ner. Sen hoppade jag i sängen.
Måndag morron vare att åka till Åre och kom hem idag kl 6 :) Har varit en kul men jobbig vecka. I måra blir det Öppet hus på skolan :( Vill egentligen vara hemma. Men var inte på nå skriv humör, ville bara berätta att jag lever :)

Godnatt!

Nu tänker jag stänga av datan!
Har myst med Tim nu. Träffar ju inte han på nästan 2 veckor :( Kommer att sakna han.
Är så himla pepp inför i måra, men har så jävla ont i ryggen också. Hoppas det släpper. Som sagt så kommer jag hem på söndag. Så jag skriver lite då :) Men vi hörs då Kramar

Har beställt tid för att färga min "kära" utväxt =)

Sova?

Godkväll, Godkväll


Hur mår ni idag?
Guud vad det är skönt att det är fredag:) hihi
Jag och Tim har  käkat chips och kollat på tv:) drack lite cola också :)
I måra åker jag till Sundsvall, så jag kommer nog inte skriva på hela helgen. Och vet inte om jag kommer åt någon data nästa vecka. Har ju APU i Åre.
Trodde jag skulle ha somnat vid den hära tiden, men än så länge är jag vaken :)

Vad gör ni? :)

Hemma! : )

Nu är jag äntligen hemma:)  Vad gör ni?  Igår blev det en väldigt lång kväll. började 16 och slutade 02. Sen klev jag upp 7 för att jag skulle på skolan.. men pengar får jag ju :) Är väldigt trött ikväll, så det blir en lugn kväll med chips och cola :) Skulle egntligen hjälpa Jaffa med ett disco som dom har fixat för klass 1-6 tror jag det var. Men jag kunde ju inte hjälpa till. Tar mig inte dit. Kände mig rätt så taskig när jag smsade det i morse :/ Sorry!

Torsdag eftermiddag!

Gooddagens!
Nu sitter jag på skolan och har Projekt och företagande. Har haft skolfoto idag. Fick sen en bild och jag såg helt jävla fläckig ut :/ Blir aldrig bra på skolfoton.
Sen blir det att gå till Frida och käka. Klockan 4 ska vi vara på Folketshus. Ska ju servera på Guldgalan :)
Nu måste jag börja ta hand om mig. Gör så dumma saker nuförtiden :(

TA HAND OM ER!


Funderar starkt!


Blir galen!
Nu har jag varit på träning.

Imåra blir det skola. Vi har skolfotografering. På kvällen blire jobba.
PENGAR!
Tror jag ska ta mig någe att äta och ringa min Man.
Gonatt och Love
Natti Natti!

Hej på er snyggon!

Åhh vad det är skönt med lov :) men tyvärr så tar det slut i måra :/ Klev upp för kanske 2 tim sen men orkade inte skriva förns nu :) Snart ska jag gå upp och lägga upp några byxor som jag ska ha i måra på Guldgalan :) Vet inte vad jag ska hitta på efter det. Men jag kommer ha tid med er iallafall :) Hur mår ni idag?

Godkväll gott folk :)

Ny dag! Det har vait en underbar dag idag. Åkte till Sundsvall med mor. Gick först på IKEA. Köpte en massa ljus och en soptunna. Slänger ju allt skräp på golvet. Men nu blir det ändring :) Efter det gick vi på Birsta City. Ville till ekn sportaffär för att kolla på jackor. Men det finns ju bara en sån av alla affärer :/ Så det blev ingen jacka för mig, men köptte 2 linnen och en kofta på Gina Tricot :)

Igår var min morbror här. Han råkade släppa ut Laisa, så hon var borta i 2 tim :) Var också på fotbollsmöte om nästa säsong. Det verkar som om vi ska åka på träningsläger utomlands :) Väldigt kul :):)

I måra är jag ledig, vet inte vad jag ska göra. Men jag tänker iallafall sova ut :)
På torsdag kväll ska jag, Frida, Sara och Jossa jobba på Guldgalan :) PENGAR"
Ihelgen bär det av till Sundsvall igen :) Har två borta matcher:)
Ska få min present av bror då också :) hihi


Godmorgon!

Gääsp!
Var väldigt trött i morse, vaknade kl hlav 7 för Tim skulle på Praktik på Mekonomen. Sen kunde jag inte somna om. Men tillslut  gjorde jag det :) Har kollat på tv lite, så nu är jag vaken :)
Sen blire Ellens show å massa andra tv program.
Caisa är så trött, hon orkar inte änns kliva ur korgen idag.

På återseende!

Mat & Desperata hemmafruar!

Hej på er! :)
Har haft en trevlig dag idag. Först vare match och sen kom jag hem och myste med Tiim,
Kollade på desperata hemmafruar också, missade ju det i tisdags :/
Efter det blev det  middag, Grekisk pytt. Gött :) Råkade förstöra en tallrik också :P haha
Kram o Puss!

Så här såg jag ut på våran sista match, när vi vann serien :P haha

Loser?

Hur ska detta gå i framtiden?
Idag spelat vi hur jävla bra som helst men änå förlorar vi :/ Tror vi får börja träna kondition  lite.
Nu ska jag tvätta lite, är redan färdig med 3 tvättar. Men mer ska det bli. Älskar att tvätta, iallafall lukten :) hihi

VAD GÖR NI? :)

Jág i tisdags på konferens middagen :P


Godmorgon!

Hej på er!
Nu har jag vaknat. Idag blire innebandy match och sen mys med Alex!
Vat inte direkt vad jag ska skriva idag, skrev ju så mkt i går.

Hur mår ni och vad har ni haft för er ihelgen?


Dåligt :/

En skön dag:)
Jag älskar helger :)
Började dagen med frukost. Blev macka med oboy, inge ovanligt med det :) Sen blev det mys med Tim :)
Åkte ner till Krokom för att kolla på när herrarna möte Backe. Dom vann med 9-1 :) Grattis
Sen spelade vi match efter dom. Men vi losa :/ Har haft ont ihalsen hela dagen. Hoppas det försvinner tills i måra.
Till middag åt vi bakad potatis med skagenröra :)
Nu har jag och Tim kollat på The Grudge, men jag somnade sista kvarten. Har ju sett den förut. Ska gå och lägga mig nu :)
Hoppas ni har haft en bra dag!

Natti Natti!

Godkväll :)

Hej på er!

Nyss kollat på Svensson, svensson. För jävligt bra må jag säga.
Ska väl snart gå upp och vara lite social med Tim.
Nu blir det att kolla på The grudge. Vet inte hur det stavas:P

Dagen idag!

Ska snart gå upp och sätta på mig lite kläder, kom precis ur duschen:)

Har spelat innebandymatch idag. Vi losa mot Sundsvall. Har match i måra också, lär ju förlora ännu mer då :/
Kvällen ska jag tillbringa framför TVn :)

Ha en bra kväll :)
KRAM

På min födelsedag :)


Sova!


Godmorgon Darlico!
Mathilda är uppe förlänge sen:) Har jätte ont i hálsen, av nån anlednin :/
Väntar på att klockan ska bli kvart över 1, för då ska mitt hjärta skjusa ner mig till Krokom.
Idag är det dimmigt och snöigt  ute :P
Hur mår ni och vad gör ni idag?

Sakna, sakna, sakna!

RSS 2.0