28 Augusti 2016

Kvällen igår var bra trevlig med Fritidsgänget på jobbet som vi hade träff med. Först hemma hos Stefan & Anna med chips och fotboll. Efter det bar den iväg ner på Allstar för mat och ännu mera fotboll.
 
 
 
 
 
 
Redan söndagkväll. En kopp te & sedan sängen, imorgon år det en ny arbetsvecka....
 
 
Inget nytt har hänt här. Jobb,innebandyträning & gym är hur denna vecka har sett ut. Det ända som jag kom på är att Amanda & hennes 4 mån bebis Nora var här i Onsdags och käkade pannkaka.
Ha en fin start på veckan, pussar!!
 

Sundsvall

Igår vart det till att åka direkt till innebandyträningen efter jobbet. Tror vi var 11 st! :) Det var super kul. Kändes grymt bra efter träningen & nu är jag pepp igen på innebandy. Dock börjar tankarna om Sundsvall upp och jag funderar mer & mer på om jag tagit rätt beslut!
I början av veckan åkte jag med jobbet till Sundsvall för kickoff, kände mig super pepp på det. Sov som en påse skit den natten så var super trött den dagen.
Var ju inte bara Östersunds Prolympia utan Umeå, Sundsvall & Gävle var också där. Vi vart in delade i 8 olika grupper, tror ni inte att jag blir själv i  min grupp från Östersund! Och där försvann peppen för en kickoff. Har inte svårt att prata med nya människor, men var så trött och lite halv chockad att jag inte hade någon lust till att äns försöka vara social. Plus att det var lite jobbigt att vi skulle hålla till i Prolympia Sundsvalls lokaler... Det kunde ju ha varit min arbetsplats.
Men mycket lärorikt har det varit dem dagarna och det gick ju bra ändå! Tror jag var piggast på tisdagen, så då var jag pratglad!
 
 
Jobbat 08.30-17.00 idag. Tanken var att jag skulle gå på gymmet efter jobbet men hade verkligen ingen lust med det, så jag har suttit hemma och kikat på en massa filmer. Har även skjusat ner Tina och hennes Djurgårdenvänner ner på stan. Nu blir det till att hoppa in i duschen och sen OS-final!
I morgon ska jag sova ut, gymma & gå på kräftskiva hos Victoria!
 

12 Augusti 2016

Igår åkte jag och Jaffa ut till Frösö Park efter jobbet, vi skulle på spa. Så himla skönt! Super mysigt var det. Synd bara att vi hade innebandyträning efter, man vart ju rätt så dåsig efter man varit där!
 
Innebandyträningarna började denna vecka. Aldrig roligt dem första träningarna. Man känner sig så ovan åsså får man ont i knäna!! Hade hellre haft fysträningar, känns mer som det tar energi än ger engeri att gå på innebandyträning.
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter träningen så fick jag skjus av bästa Jaffa & och Tobbe. Har varit så himla sugen på hemmakvälls godis sen i söndags så jag gick på ica igår och köpte mig en påse. Inte lika gott som hemmakväll men det gick i ändå.
Efter jag ätit lite godis blev det duschen & sen sängen & kika film. Men jag somnade & jag känner mig super utvilad idag. Denna fredag vankas det jobb mellan 10.00-17.30 sen blir det till att gå på gymmet.. Bra där!
Känns skönt att vara tillbaks på jobbet igen, har så grymma kollegor och barn på jobbet.
 
Mysmorgon här. Tänkte egentligen gå till gymmet innan jobbet men kände att jag behövde sova ut. Har lite grejor jag sänkte försöka göra innan jobbet. I morgon tänkte jag försöka åka till EM möbler i dvärsett och kika på säng!
Ska även träffa Susanne en sväng i morgon & träffa Victoria så vi kan boka spakryssning till Tallin i Oktober så man har något att se framemot...
 

Sista semesterdagarna...

Nu är det inte många semesterdagar kvar för iår, eller jag har ju någon dag jag kan ta ut men nu snart börjar allvaret. Lite blandade känslor till att börja jobba.
Är ju super skönt att få sova hur länge man vill på dagarna och göra en massa saker med kompisar, men det ska bli skjut skönt att komma in i rutiner igen och få träffa alla jobbkompisar och barn på jobbet. Har ju fått några nya kollegor också!
 
Innan jag gick på semester hade jag en super bra känsla, jag visste precis vad jag vill göra här i livet! Sen kommer frågan från Sunsdvall och har rört om rejält i huvudet. Tackade nej till dem men fortsätter än och undrar om det är rätt beslut. Jag älskar ju att träna och Innebandy har varit en stor del av mitt hjärtaa, men innan dem ringe började jag känna att det finns annat här i livet än  bara innebandy, så bestämde mig för att börja plugga och träna innebandy bara för skoj skull(Och spela såklart!).
Hade verkligen landat och kunde ta dag för dag, men nu är min orolighetskänsla tillbaks. Den är inte farlig eller så bara sjukt jobbig att ha med sig, ibland tror jag att jag gör konstiga val p.g.a den! Men sånt ät livet!
 
 
 
Min semester har iallafall varit grym! Började med att jag klättrade på väggarna av rastlöshet, men jag hittade snabbt på något. Var ju till Åre med Kajsa, så jäkla skön dag! Fin väder och gott sällskap kan man ha det bättre.
Grillade även med järngänget, var länge sen vi var samlade allihop. Slutade med att vi stråkade också!
Hunnit med stråket rätt så rejält var ju så bra väder så man kunde ju inte bara sitta hemma heller. Var även en sväng på Frösön hos fasters hjärtan och myste en kväll, hunnit med att vara en helg på Västgård, hjälpte till där för Stövarklubben, städat hela lägenheten och varit i Åre igen fast med Evelina, gick upp på suljätten blöt men trevligt, kändes tugnt att åka därifrån
Där är vad min semester har beståt av! Helt enkelt en kanon semester, det ända som kan kännas lite tråkigt är att inte ha någon specifik person att dela allt med, men samtidigt så för jag göra precis vad jag vill, är ju rätt intensivt med semester så då får man allt gjort! haha
 
Pussar!

RSS 2.0