Godnatt kompisar!

Hej på er!
Nu har jag äntligen tid för data!
Idag hade vi ju match som sagt, förlora med 5-4. Är verkligen inte nöjd med hur jag spelade. Men man kan ju inte alltid spela det bästa. Någon match brukar bli så här. Tyvärr blev det mot ett sånt lätt lag.. hmm
Men jag får ta nya tag i måra. Då möter vi Hernösand och tror vi förlorade mot dom med någon liknade som idag.
Tror jag skall kolla på någon film och sen söva !

På återseende!

Lördag & plugga!

Goddag kompisar!
Guud vad jag är dålig på att uppdatera! Hoppas det blir bättre i kväll. Har väligt mycket att skriva om, men när jag väl sitter här. Så försvinner det..

I dag blire match. Är så jävla pepp! Nu jävlar ska vi spöa dom jävlarna!!! Det blir även en killfri helg så jag kan verkligen konsentrera mig på matcherna,

Ha en bra dag, tror jag skriver när jag kommer hem från matchen. I måra ska det bli mer bloggande kan jag lova. Iallafall vad jag hoppas på.


nu vill jag åka bräda!

Godmorgon! :)

Shit vad jag var pigg när jag vaknade :) Tror jag somnade vid 12 någon gång och nu sitter jag här :)
Kollade iallafall på bröllopsprovet igår. Hade ju bara sett halva filmen. Så då måste man ju se andra halvan :) Jag har match idag kl 16.00 mot Klockarberget. Men har sån jävla träningsverk, men det är bara att bita i hop. Men jag lär ju sova gott inatt iallafall :)

Pluggandet kallar,  ha en toppen bra dag så hörs vi! :)

Goddag =)

Ny dag, Fredag! vilket innebar squahs på morgonen. Ver väldigt kul. Har aldrig testat det innan. Käkade lunch på MAX med brudarna + en till :P hihi. På friskvårdmassagen så hade vi arm massage. Som jag inte tyckte var roligt eller skönt. Så det vill jag inte göra. Efter det blev det gympa. SKIDOR! Fy faan vad jobbigt. Som  tur var så hade jag en energidryck. Så jag fick superkrafter på slutet. Åkte ifrån hela gänget :P Har även tränat fotboll efter skolan, så nu är mina muskler DÖDA! Hur faan skall jag orka spela matcher ihelgen ? haha. Ikväll blir det nog en lugn kväll tror jag. Eller hoppas iallafall på det. I morgon tror jag inte att det blir så många inlägg. Ska spela match. Men något inlägg skall jag göra :)Nu blire chips och sims ! Puss sålänge!

Hemma efter skolan!

Vart på skolan idag. Lika roligt som vanligt. Hade Samhälle och gjorde inte ett skit. Blev ganska less då på en viss person :P haha. Efter lunch så hade vi PA och jag har nog aldrig skrattat så mkt. Fy faan vad kul jag hade. Måste bara säga att Elin, Alex och Sara förgyllar mina dagar. haha Känner att visa personer är lite skolless, gnäller och är inte lika trevliga som dom brukar :) hihi Har fått shoppingsvehov. Vill så gärna köpa nya kläder, men jag skall spara :P Men Efter Italien, då ´skall jag shoppa!

På återseende

Godnatt!

Haft en lång dag, så nu känner jag att jag verkligen behöver sömn. I måra blir det en väldigt lång dag. Hatar verkligen onsdagar.
Nästa vecka har vi prov isamhälle. Fick jag reda på nu.
Efter skolan idag åkte jag och Sara ner på stan. Ville köpa mig en macka, men jag kom på att jag bara kommer ångra mig. Som vanligt. Så vi gick på Staduim och kollade lite, sen på JC. Fanns jätte många fina t-shirtar på rea. Men ska ju spara mina pengar till Italien. Tog bussen till Krokom där mamma hämtade mig. Tog även ut min lön. Som jag ska ha till Italien. Fick lasagne till middag idag. Tycker inte så mycket om det. Det måste vara någe fel på mig.
Nu har jag 2 skoldagar kvar sen 2 dagar helg. Nä nu skall jag krypa ner i sängen. Puss

Andra dagen!

Hej på er och god eftermidda!
Har precis vaknat från soffan, somnade efter Vänner och vaknade nu. I morse hade jag sovmorgon, men fick inte sova ostört. Först skulle Tim upp kl 7 och han här ju aldrig sin klocka, men jag gör den hur väl som helst. Sen när jag somnade om så kommer mamma in och frågar när jag börjar. hmm.. Nu har det gått 2 dagar denna vecka. Det har gått väldigt segt, tycker jag.

I måra blir det en lång och dryg dag. Vill bara vara hemma och sova.

Nej nu skall jag få saker gjort, så kanske jag hinner skriva ett inlägg til :)
Kram på er!

Jag väntar på toan!

Hej på er!
Har nu legat och myst med Tim. Han mår inge bra, så han fick 2 alvedon av mig, Hoppas det blir bättre. Mamma är ju sjuk, så det skulle inte förvåna mig om han också blev det. Men han åt iallafall en ostfralla med mig.
Mamma gick precis på toan när jag skulle gå dit, så jag hamnade här. Men nu har hon gått där ifrån. Så jag skall väl pallra mig dit. kissa borsta tänder och sen sova och så har jag sovmorgon i måra :)

Sov gott kompisar så hörs vi i måra :)


Less :'(

Är så himla less på innebandy nu. det ändå som är kul det är att spela match, men nästan inte det heller. Ihelgen har vi 2 matcher. På hemmaplan,. Åsså på onsdag så har jag både fotboll och innebandyträning, Jag har sagt till att efter jul så går fotbollen före. Så min tränare blev nästan sur för att jag tänker gå på den på onsdag. Men jag tycker nästan inte att innebandy är någe kul längre. Men nu skall jag snart hoppa in i ducshen. Är så himla trött och min man är sjuk, tror jag. Han har iallafall ont i huvidet. Och jag Som ville Pussas! Men jag tror jag ska låta han vila. Vet ju själv hur det känns.
Jag har en väldigt stor blogg lust idag, Så jag lär ju skriva snart igen!



 på återseende!

09-01-26

Godmidda kompisar!

sitter på skolan och har hotell. Men ingenting funkar. Tim åkte idag och ombesikta bilen. Hoppas det gick bra. Nu har jag väldigt mycker läxor jag måste göra.

Igår blev det mycker mys. Kollade på The ringer och käkade chips med min man. Denna dag kommer tyvärr inte bli lika mys. hmm
Underbara söndag!

Nu vill jag ha lunch! Bara så ni vet!

tjosan i trosan!


Idag har det verkligen varit en slapp dag. Började dagen med att städa mitt rum. Blev jätte fint :) Efter det tog jag mig en dusch och fixade mig. Sen for jag till Krokom och kollade på innebandy. Sen har jag varit hemma :)
Börjar få lite panik om jag ska vara med på innebanygalan Ir ej. Har inte råd, men om laget ska dit så får jag offra mig. Men jag har ju ingen kläning :/
Tim har kommit i nu. Vet ej hur länge han stannar här.
Nu skall jag gå och plugga! Hoppas ni också gör det!

Underbara söndag!

Hej på er!

Nu har jag bänkat mig vid datan. Har kollat ¨på herrarnas innebandy match idag. Dom vann. Grattis ! Sen zappade jag mellan bandy VM och handbolls VM.
Skulle egentligen ha träning idag, men det hoppar jag över. Inte för att jag inte orkar. Men jag känner att jag måste vara hemma.
Snart blire go mat och en kommer Tim och det kommer bli en massa mys med ljus och film. En vecka kan inte sluta bättre :) Hur har ni eran söndag? Lika mysig som jag hoppas ja :)

Puss på er sålänge : )


Jag och Ludde för länge sen :)

Godmorgon

Söndag morgon. I går var det en mys kväll är hemma men popcorn och king kong. Sen snackade jag men Tim i en kvart kanske, sen somnade jag gott. Vaknade vi 11 idag. Härligt att inte sova bort hela dagen. Men det är ju så skönt att sova ocksåå.
Har massor att göra idag, skall städa rummet. Det har jag verkligen längtat efter. Ser ut som ett bomdnerslag där. Sen blire att kolla på herrarnas match med S. Sen skall jag även göra lite läxa. Massageläxa. Blogglust idag =) Är så himla sugen på att kalasa. Är det ingen som fyller år snart och vill bjuda mig ?

Vill även åka skoter idag, men det är lite snöigt och blåsigt.
Har ej tiden heller.
Kan inte solen komma fram?

besviken!

Hej igen!
Nu har jag kollat på King Kong. Snart ska jag väl gå och lägga mig. Är så jävla trött.
Har blivit lite besviken igen..
Men nu tror jag inte att jag orkar bry mig längre. Ska nog börja umgås lite med andra kanske.,


I morgon ska jag kolla på herrarnas match med Sandra. Ska bli trevligt!
Nästa helg blire två hemma matcher för mig. Är så himla pepp!

Innebandy!

Hej på er!
Nu har jag kommit hem från Krokomshallen. Har kollat på innebandy matcher hela dagen.
Ikväll blir jah ensam  hemma. Vilket jag tycker är tråkigt. Om det är någon som vill hitta på någe, så är det bara att höra av sig. Skall snart börja laga mat. Om jag orkar. Skall även tvätta lite kläder. Kanske kollar på king kong. Men jag har ju inge godis. Och det är jag sugen på :/

Kram så länge!


Nu har jag tid för bloggen..

Hej på er!

Nu har jag äntligen tid att sitta vid datan och gör det jag vill.

Igår satt jag mest vid datan hela dagen. Men jag gjorde ju mitt skolarbete. Började kl 1 och var färdig halv 3. Hmm.. Jippie? Men jag fick iallafall vara ledig en dag extra.

Idag hade vi Curling på morgonen och jag verkligen sög på det. Hmm. Alla blev lite paffa när dom såg mig. Dom brukar ju tro att jag kan allt. Men tyvärr så kan jag inte det.. Fick ingen massage i dag på friskvårdsmassage. Vi hade teori. Hmm :/ Efter det blev det gumpa. Vi hade handboll på 14 pers. Det var verkligen inte kul. Men efter gympan kom min gympalärare Axel, som har spelat i landslaget när han var ung. Och han sa att jag skulle satsa på handboll. Haha. Det har jag verkligen inte dit för.  I måra ska jag sitta i sékitariatet med Petra på herrarnas match.  Ska även kolla på flickor 14 och pojkar 16 matcher. Hmm...
I kväll ska det bli en lugn kväll iallafall. Är väldigt trött i kroppen.

På återseende!


En dag kvar!

Godmorgon kompisar!
Guud vad jag har varit dålig på att uppdatera bloggen. Hoppas att det blir bättre i helgen.  Har väldigt mycket att skriva om, men när jag väl börjar skriva kommer ingenting upp.

Idag är jag ju ledig. Vi hade inga lärare. Men Tim är på skola i allafall. Han tänkte vara hemma med mig. Men då sa jag i från. haha
Skall göra mitt hotell arbete. Ska vara inne i måra och jag har inte änns börjat med det :/ Så nu är det bara en skoldag kvar. Innan det blir helg. Tror jag skall börja dricka kaffe när jag vaknar, har inte råd att dricka energidryck varje morgon.

Men ni vet väl att man blir dödstrött av för mycket kaffe?

Ha en bra dag, tror jag skriver mer när jag har gjort färdigt hotellsaken. I helgen blire mer Bloggande kan jag lova. Iallafall vad jag hoppas på.


Nu vill jag ha party :)

Godkväll!

Idag var nog året skönatse dag. Fick sluta vid halv 1 :) Dagen började inte så bra. Jag och Tim försov oss. Vaknade kl 07.59. Började 08.15. Så det var bara att klä på sig och fara in till stan. Men jag och Tim hade inge bråttomt. Köpte oss en macka och en pucko på macken :) hihi
Ikväll blire träning. Fotboll! Det ska bli jävligt skönt! :)
Det är en sak som är säkert!

Jag när jag fyllde år :)

Bilder!

Nu kommer bilderna från helgen!











Godmorgon..!

Min lektion började precis. Vi skall redovisa hotell praktiken. Men vi är bara halva klassen, så vi väntar på alla. Är det ingen som vet någe bra mot trötthet. Kom nästan inte upp ur sängen i morse och inte Tim heller. Nu börjar alla vårkläder komma in i affärena och jag vill shoppa. Men jag ska ju spara alla mina kläder till Italien. Åsså ska ju jag på Innebandygalan, men jag har ingen kläning :/ Vill också ha en vinterjacka. En lång. Har ju en men den tar ju mamma. Så jag vill ha mig en ny : )

Igår hade jag ingen träning. Så då tog jag mig ett fotbad och filade mina fötter. Så nu är dom mjuka och sköna. Blev även myspys med Tim!

nu blire till att åter gå till skolan. Ta hand om er i dag, så hörs vi senare. KRAMAR!

Godnatt kompisar!

Haft en lång dag, nu känner jag att jag verkligen behöver sömn. I måra har vi redovisning i hotell och jag hoppas att det kommer gå bra.
Idag hann och och Frida göra lite mer, men jag känner att vi inte blev färdiga. Visste inte vad vi skulle ta med.
Nästa vecka har jag och jossa redovisning i Tursim, och hon var inte på skolan så jag gjorde ingenting. Visste inte vad jag skulle göra. Hur ska det hära gå?
Efter skolan följde jag med Frida till kemtvätten och sen gick vi en sväng på stan och sen ringde min honey att han hade slutat. Så jag åkte hem :) Båda somnade när vi kom hem, vaknade av att mamma skrek att det var mat. Käkade potatis och stekt falukorv.
Nu har jag 4 skoladagar kvar sen får jag 2 dagars helg. Nä nu skall jag krypa ner i sängen. Puss
Bilder kommer i måra från helgen.

Söndag & hemma!

Godkväll kompisar!
Söndag idag. För mig innebar det att jag kom hem från sundsvall. Förlorade båda matcherna. Men vi har otur som vanligt. Men vi spelade iallafall bowling i går kväll. Gick inte så bra. haha. Jag har förstora fingrar helt enkelt.
Idag blev det middag på donken efter matchen. Det var väldigt efter längtat. Mums :) Köpte mig lite godis på Shell innan vi lämnade Sundsvall. Så jag satt och tryckte i mig massa godis, så nu har jag ont i magen :P
Inatt kommer jag nog somna fort. Hoppas jag iallafall. Skola i måra. Tänk vad ledigheten försvinner fort. Usch!

Nej nu skall jag gå och dricka vatten innan jag spyr!"
Puss påre

Godkväll och godnatt

Nu börjar det ta slut på den hära dagen. Så jag ska väl hoppa i säng! Kommer inte bli någe bloggande i helgen. Åker ju till Sundsvall i mårabitti kommer hem på söndags kväll. Vet ej när. Men tror inte att jag kommer sitta här någe mer i veckan.
Hoppas ni får en trevlig helg!

Kanske hittar mig en data i sundvall:!

Goddag..

Jag har helg nu :) Guud vad skönt med lite helg. Men får knappast sova ut i helgen. Åker ju till Sundsvall och spelar innebandy. Möter Sundsvalls U på lördagen och på söndag blire Ankarsvik := Hoppas det går bra :)
Stukade mitt finger på lagbollsspel. Fick en handboll där. Gjorde fruktansvärt ont! Kan knappt böja det nu..
Saknar min Tim. Skulle ju träffa han när jag hade slutat men han fick sluta tidigare så han åkte hem :/ Får träffa han på tisdag, tror jag.  Måste bara säga att jag älskar mina vänner. Ni är bäst!
Hur mår ni idag?
näe, nu är jag jävligt hungrig. Så jag tror jag skall gå upp och ta mig någe att äta.
PUSS

Hemmma!

Jag vill träna fotboll nu! På en gång! Efter jul så skulle fotbollen gå före innebany och jag skulle träna alla dagar i veckan, förutom dom dagar jag hade innebandy match. Men det började ju inte bra. I går hade jag ju träning. Hade ingen skjus. Åsså på fredagar brukar vi ha träning. Men då var träningen flyttat tills idag. Men jag har ingen skjus :/ Mår dåligt över det nu :/
Idag på skolan blev det strömavbrott. Det blev jävligt mörkt må jag säga och folk gick in ivarandra. haha! Men som tur var hade vi bara en halvtimme kvar så vi fick sluta :) Sen åkte jag och Jossa på stan och där fanns det ström. Kanske i 10 min sen blev allt svart :) Stod precis utanför en frisör. Som stod och klippte en tant. Otur!
Saknar min Tim jätte mkt :(

Näe, nu vill jag ha lov igen! buhu!

Godnatt!


I dag har jag varit på skolan. Var väl inge speciellt dirket. Var jävligt trött sista lektionen så det blev mest flumm :) Efter skolan så gick jag på stan med Jossa och Pia. Kollade på kläningar. Ska ju på innebandygalan i mars och det känns som om det kommer gå jätte fort och sen så står jag där utan kläning.
Fick inte träffa tim idag heller :( Hur skall jag klara mig utan han i helgen ? :S
Nu skall jag gå och plugga! Hoppas ni också gör der ;)

Goddag..

Onsdag idag. Är i skolan till kl 15.35. Men kommer hem vid 5 för det går ju inga bussar. Just nu har jag svenska. Ska skriva någe brott sak, men jag har inte ens börjat :/ I morse när jag hade vaknat så låg våra sallad skål, som mamma hade fixat och gjort super god sallad. Då hade min kära hund Caisa rivit ner den och käkat upp mer än hälften. Så jag tror nog att mamma är rätt så arg på henne nu. I natt kunde jag verkligen inte sova. Tror nog at det var för att jag tog mig en lur när ag kom hem från skolan. Det är jätte många som klagar på att dom vill ha sommar. Men det har nästan inte änns gått halva vintern. Så ni får nog vänta länge. Iallafall ni som bor i Jämtland.'

Vilken års tid tycker du mest om ?


Sömnen är viktig!

Sömnen är JÄTTE vikigt för oss människor!
Sömnen gör undervärk med din kropp, När du sover startar processer för återhämtning och uppbyggnad såäl fysikst som psykiskt!, Men det tänker man inte på så ofta, de är först när man har sömnbesvär som vi börjar tänka på sömnens betydelse för våran hälsa!      

Vad ger sömn oss på kort sikt?
Vi känner oss pigga
Gott humör
bättre kortidsminne
bättre förmåga att skapa och planera saker!
större koncentrationsförmåga

På långsikt då?
Minskad risk för fetma
långsammare åldrande
minskad risk för utmattning.
bättre minne
förstärkt immunförsvar

Hur mkt behöver man då?

Sover du FEM timmar -Nu märkssömnbristen, och på lång sikt är detta farligt!
SEX timmar - Svagt sömnunderskott
SJU timmar - det är de vanligaste för oss!
ÅTTA timmar- är normalt
NIO TILL ELVA timmar- Är förlångt! det är ett inefektivt sovande! Ev har man ett jobbande immunförsvar pgr nån infektion!

Så där för så somnade jag när jag kom hem efter skolan, och det vara väldigt skönt :)

Träning och hunger!

Hej igen!
Nu är jag ny duschad efter en ganska hård träning. Snart ska jag väl upp och ta mig lite fika. Är så jävla hungrig.
Fick höra någe ikväll som gjorde mig jätte glad.
Att Ibcs ordförande(Jämtlands bästa damlag inom innabandu, ska spela i 1an nästa år) är skit impad på mig. För att jag har spelat innebandy i 2-3 år och är så här grymm :) och att jag kommer bli någe stort inom innebandy bara jag läger ner tid¨på det :)

I morgon väntas skola. Ska ha hotell hela dagen. Men vi ska börja dagen med att kolla på en film.
Ihelgen far jag och innebandy laget till sundsvall på dubbel matcher. Kul må jag säga!

Vattnen flaska och kalender.

Hej på er!
Känner att jag har en stor blogglust. Har hittat en sida med mycket bra tips och trix :) Kanske lägger ut lite sen.
Efter skolan idag åkte jag och Jossan ner till stan. Gick på sport tjänst och köpte mig en ny vatten flaska. Alla mina andra har ju gått sönder :( sen gick vi till Gallerix och köpte mig en kalender. Har så himla mycket att göra nu.
Sen gick vi och köpte oss en macka på Time. Sen träffade vi Anna och vi gick runt på stan och kollade på kläder.

Har fått massa utseende "problem". Någon som vill ge en hjälpande hand. Skulle vilja ha en ny bra foundatiton. Köpte alldels nyss en, men den är inge  bra om man har torr hud och det har ju jag på vintern:/ funderar på om jag ska gå på make-up store och be om hjälp. Funderar även på att limma fast mina lösnaglar. Men den där jävla innebanyn :/

På återseende, Nu blire träning!

Tjosan i trosan!

Nu har jag tryckt i mig 4 klubbor :) Mums, var så länge sen jag tuggande på en sån :P hihi
Nu sitter jag på skolan och har turism. Ska planera någon resa till göteborg :/ hmm
Vill ha en lång helg nu. Kändes inte som om jag hade någon helg.

Den här veckan ska jag börja träna hårt igen. Men kom på att på onsdag har jag ingen träning till fobollen och då måste jag ut oc springa om jag skall hålla mitt löfte!

Goddag på er'! :)

Söndag, skoter!

Godmorgon.
Sov inte så bra i natt :/ Så var jävligt trött i morse kan jag säga :/
Men i dag har jag och Tim kollat på Artcic cat cup. Var väldigt spännade och kallt.
Önskade att jag tog med mig kameran. Var många spänande kamper. Men det är ju lätt att vara efter klok! I måra blire skola :/ Inte så roligt. Börjar iallafall kl 10, så får sova lite längre än vanligt :)

Ha en bra kväll, så hörs vi i måra! PUSS

Tillbaks till innebandyn!

Så nu har årets första innebandy match spelat. Möte frösön och det gick inte så bra :( Men jag var fantastisk, tyckte motsåndar laget :) hihi
Som det ser ut nu ska skall jag vara med i jh, ni som inte vet vad jh är så spelar dom bästa från Jämtland och Härjedalen där. Så det känns lite smickrande att får höra det :) Kommer sova gott i natt :)
Det är en sak som är säker !

hihi, jag på tims föräldrars bröllop :)

älskar er !

I love you so much that it even hurts sometimes.
I'll be you support until the death tear us apart.
You will be my best friend for ever.

Och ett +  till Emma också för att hon fixad min blogg.
Puss på henne !

Goddag..

Denna dag har inte varit god. Känner mig sjukt förvirrad. Vet inte vad som håller på att hända Ir har hänt? :S
Fattar inte vad jag har gjort. Men ingen annan verkar vilja svara på det heller.

På lördag har vi match mot Frösön :/ Är verkligen inte sugen!

Är inte på någe skrivhumör idag. Får se om jag blir det ikväll annars lär jag ju skriva i måra.
Önskar er en trevlig torsdagskväll!! PUSS

:S


Helg!

Sitter här och funderar på vad jag skall göra i helgen.

Har några saker jag inte kan bestämma mig om.
1. Vara på herrarnas match och sitta i sekitariatet.
2. Kolla på Arctic cat cup
3. Bara vara med Tim.
Någon med förslag?

Onsdag kväll

I går kväll kunde jag verkligen inte sova. Varken jag Ir Tim var trött. Men i morse var vi väldigt trött. Tim kom upp hur sängen en kvart innan vi skulle åka.

Idag har jag haft samhälle, natur,svenska och närlingslära. och i måra blire prov, hmm...
Men jag har verkligen inte tid att skriva här nu. Har träning om 25 min :) haha

Godkväll!

Min dag har inte varit så speciell. I måra börjar skolan igen :( Börjar kvart över 8 och slutar 25 i 4 :/ Not Sweet!
Tim har kommit hit nu. Vi har legat och myst :)
Hoppas ni får en bra 7 januari :)

Kanske skriver mer, men tror inte det faktikst!

trettondan, träning som gäller!

Idag har jag tränat. Var väldigt skönt! Men jobbigt. Det är skönt att komma igång med fotbollen nu.

Hur mår ni idag då? Lika hurtig som Mathilda?

Guud vad jag är hungrig. Åsså ska vi få fisk till middag. Äckligt!

Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Har läst TV-tablån och det var inge kul på tvn iallafall. Som tur är kommer Tim till mig :)

Ha en bra eftermidda/kväll mina vänner. Nu skall jag spela lite sims. BIG KISSES!

Godmorgon...

Jag är mer död än levande! Gick och la mig vid 04 och klev upp 12. Kollade ju på JVM i hockey. Tror att Sverige fick silver för när Canada gjorde 3-0 stängde jag av skiten.
I måra börjar helvetet. Uscha! Och så börjar vi med den jobbigaste dag! Men går 3 dagar och sen blire helg.
Tim kommer till mig idag :) Puss på han!

Näe jag vill ha lov i ett helt år, kanske två !

Trettondagsafton!


Idag har jag inte gjort så mkt. Körde Skoter med Annika och Alex. Skulle skriva lite i morse när jag vaknade men jag orkade inte. I går hade bloggen lite damp. Skulle skriva ett inlägg innan jag gick och la mig, men den vill inte. Igår så firade jag och Tim 15 månader :) hihi
Saknar han så mkt, men han kommer i måra :) Och då får jag pussa på han. Kl 01.30 ska jag se JVM Finalen. Hoppas ni gör det med :)

Goddag!

Nu har jag ork att skriva. Klev upp halv 12, men orkade inte sätta på datan. Läste lite till provet som kommer nästa vecka :(. Har inte gjort s¨å mkt i dag. Tränade kl 14. Var väldigt skönt. Ska träna i måra också.
Hoppas det blir mat snart.

Godkväll strul!

Min blogg funkar inte!
Faan har skrivit minst 2 inlägg som inte syns. Vad är det för fel? Det här lär ju inte synas. Men får iallafall skriva av mig.
Efter det nya året så har inte min blogg funkad som den ska! Får psykbryt! Hatar!

Igår åt Daniel och Lenita middag med mig. Sen hade vi mys kväll och kollade på Sagan om ringen.
Var även på träning igår. Fy faan vad har ont i kroppen. Otränad säger jag bara!

Nä nu orkar jag inte skriva någe mer! Det lär ju ändå inte synas! :(

Morron Morron!

2 Januari nu då! Det år verkar gå lika snabbt som förra :) Tiden rusar iväg! Jag är ledig ända tills onsdag. Underbart. Nu ska jag bara slöa och mysa under mina sista dagar. Ska skaffa mig ett nyårslöfte!
Sov inge bra i natt, somnade kanske vid 4 :/


Jag


Maaat!

Hej på er!
Har inte så mycket att göra. Tim åkte hem idag.
Har suttit här mest. Men det är ju kul det med.
Ikväll blire inventering på hemköp. Uscha!
Men jag tror jag skiver mer i bloggen i måra.
Men ha en skön Nyårdag och en massa pussar från mig!

Den bjuder jag på :) Klara och jag för många årsen :)

RSS 2.0