Pynt Pynt Pynt!

Här pyntas det, men det är inte jag som pyntar. Utan Tims mamma som gör det. Men fint blir det, längtar tills jag skaffer egen lägenhet, då skall det pyntas där :) Idag blir det en massa adventsmys, vi har varit till Tims farmor och farfar. Vi körde Willysen dit. Lite kallt men det går :)

Det var någon dagsen jag skrev sist. Har ju inte hunnit. Men har iallafall tagit min första körlektion, som gick bra. Men jag känner att det är en lång väg kvar, kommer inte hinna med teorin, har så mycket med skolan nu. Jävla Nationella! Håller på med ett tal nu, som jag tänkte skulle vara klar nu i helgen. Tim får hjälpa mig. Talet ska ju vara i 4-6 min, men mitt är bara 2,5 minuter :( Men i morgon ska vi allafall åka till Tandsbyn och träffa Tims morfar och lill Sigge :) Det var ett tag sen. Sen övningsköra lite :) Men nu skall jag konsentrera min på min tal :(

Tjo flöjt!


Sova!!!

Godkväll.
Jag somnade så fort desperta hemmafruar var i går, skönt att ha sängen alldeles för sig själv, men saknar att ligga i någons famn också. Ska snart ner på Innebandy. Skulle egentligen ut ikväll med Evelina och Kajsa, men det blir inte det :) Tråkigt med sant. När jag kommer hem ska jag bara slöa på soffan!

Var en ganska så skön dag, inge jobbig dag iallafall. Har börjat med mitt nationella tal nu. Kommer få blackout när jag ska hålla det. Skriver mer sen!♥

Ha en FAB kväll i detta höstväder
Mathilda


Saknar Laisa, men vi har iallafall kvar Caisa :) ♥

Godkväll ♥ & Skola.

Tisdag kväll.
Jag är trött kan jag säga! Men jag börjar bli piggare. Snart ut med hun.
Var till Mans ruin efter skolan idag och skulle visa upp min piercing, mne han var inte där. Men jag tycker att den ser bra ut :) Caisa går och gnäller vet inte vad hon vill, Ska snart ut med henne.  Men hon verkar inte vilja det. ;)

Kunde inte sova i går! Låg och vred mig jätte länge, var ju hur trött som helst när jag kom hem. Men inte när man ska lägga sig. Hoppas det är bättre denna natt. Jag älskar ju att sova :)

Nu skall jag rappa på. Ska kolla på vänner sen gå ut med Caisa.
Hoppas ni får en fin kväll! :)


Kaffe & tankar..

Druckit kaffe med mamma och pappa, nu har jag gjort lite mer på min drinkläxa och funderar på att sova tills nästa år. Jag är trött på det mesta, och jag behöver sömn! Så jag tror minsann att jag går upp någon gång där vid 25 januari..nog bäst att ställa alarmet, annars ligger jag väl kvar till 2012.
Skämt & sido. Ska lägga upp en massa kort sen Stockholm. Har blivit foto tokig, tycker att det är jätte kul att ta en massa kort här hemma!


I min svarta sminkväska. .




2 id sminkburkar, pennväsare, mascara, ögonfransböjare, läppglans, rouge, ögonskugga, eyeliner, 3 kajaler(2 svarta och 1 vit) och en massa borstar m.m
Allt som kan behövas :)

Vad har du i din tro?


Hemma & veckan har bara börjat!

Hej på er!
Nu e jag hemma, och den första dagen är avklarad för denna vecka, så gott! Har precis ätit, men är hungrig ändå! Mysdressen är på! Ikväll kör jag på en bloggkväll, måste hålla den lilla bloggen vid liv : ) Thihi...
Tråkigaste jag vet är bloggar utan bilder och inlägg Så jag måste skärpa mig med min egen :)

På återseende :)


Det syns hur trött jag är också.!
Det skall bli gött att få sova sen!

Happy söndag! ♥

Godmorgon Sötnosar!!
Jag sitter och pimplar kaffe och lyssnar på Go musik :) Nu skall jag bädda snart och röjja här hemma.. Denna dag ska jag bara strosa runt i min morgonrock eller mysdress! Ska inte gå utanför dörrren.. Hade jag tänkt iallafall, men snön den kommer ju :( vi får se hur jag gör! :)


Myspys!

Underbara dag! Jag har verkligen bara strosat runt och myst! Levande ljus, Tim är här. Sen var vi till Krokom en sväng och köpte godis tills i kväll. Gjorde lite läxa också, duktig som jag är! :) Go och mysig kväll. Sen blire Dansbandskampen! :)

Hoppas allt är bra med er:)


Stoor kram!!!!

Godmorgon Lördag! ♥

Trött Trött Trött! och jag har två dagar ledighet! Jihoo! Men har inget att göra :) Solen skiner! Caisa ligger i sin säng  på rygg som vanligt med huvudet på golvet och gör konstiga läten!

Idag blir det plugg och tvätta :)
Igår somnade jag tidigt, men jag hann iallafall kolla på innabandy innan ögonen gick i kors, sen somnade jag som en stock. Efter jag hade skrivit ett inlägg här i går så, blev det att sy en massa. Tog och lagade en massa kläder, men efter det stog orken slut!

Nu skall jag dricka mer kaffe, och se vad mannen gör, busa med Caisa & bli en människa
Puss & stor kram!


Ledig! :)

Är ledig idag med, jag och Tim sov till 12.15. Det ver väldigt skönt! :)
Idag blir det att bara vara hemma, har lite grejor att göra här. Sen blir det att kolla på innebandy sen raka spåret hem :) mys pys!
Hoppas ni mår bra! :)
Kramar


Mysig kväll!

Här ligger jag och kollar på 2 and a half man och käkar hårdbrö med mögelost och oboy.


Godmorgon ♥

Vaknade ganska pigg idag! Annars brukar jag vara mer död än levande på vardagar men icke! Idag är det Tim som är trött. Caisa är också trött!

Men dom får väl också vara trött någon gång! Igår blev det inge bloggande. Hade ju nationella på morgonen, vet inte hur det gick. Sen hade jag ett långt hål, men jag gick och fika med Stockholms gänget :P Sen blev det Hov och där var den någon stor bokning med pensionerade lärare. LT kom också och interjuvade mig ocg Jossan och tog lite kort på oss :) Så vi är i tidnigen i dag.
Vaknade 06.33 i morse av att någon med dolt nr ringde, men jag svarade inte. Men fick höra av mamma att det var Jämtlands radio som hade ringt. Men dom fick tag på Jossan och dom hade interjuvat henne. Tur att jag inte svarade då hade jag yrat på som vanligt :)
Idag blir det städa, och plugga lite. Ska även slänga upp lite bilder sen Stockholm hade jag tänkt :)

Ha en bra dag !!


At home.

Gud vad grått och trist det är? Mitt i natten?
Är iallafall hemma nu, slutade kl 11.30. Så jag gick på stan med Linnea tills min buss gick. Så vi var på banken och fixa lite med mitt studiebidrag och sen på Apoteket och köpte ansiktsmask. Längtar tills i kväll när jag får testa den :) Har även träning ikväll också, trevligt :)

Hoppas allt är bra!

Ingen blogglust

och skriva med gör det ändå :)
Haha! Denna dag var verkligen inte min dag, inte iallafall på Lagbollspel. Trampade på mina egna skosnören idag, så jag vurpa och sen blev jag klämd mellan två killar. Men det som stör mig är att bara för att en tjej ramlar tror alla att man ska gå sönder. Jag reste mig upp igen och spelade på medans alla andra frågade hur det var. Men det bryr jag mig inte om. Som vanligt! Gaah!

Mamma håller på att lagar mat, ska snart plugga. Tänkte bara skriva ett inlägg för att uppdatera er!

Imorgon blir det skola till kl 12 tror jag. Sen blir det hem och plugga Svenska NP! =)

Hoppas ni har det bra!

puss&kram


Hemma från Stockholm :)

Ja nu var det ju ett tagsen sen sist. Har ju varit I Stockholm med halva min klass. Det var super rolig :)
Var du där för att "visa upp" oss inför Nobelmiddagen. Ska jag vara ärlig trodde jag aldrig att jag skulle få vara med på Nobel, men der fick jag och dom andra från min klass. Fy faan vad glad vi blev. Var ju på 3 banketter på onsdag, torsdag och lördag var den sista. Vi hade en dag fri, så då gick jag och shoppade. Köpte en massa julklappar. Har bara en kvar nu, men jag tror jag ska vara riktigt snäll i år och köpa lite mer grejor :)

Men nu är jag hemma och är sjukt trött, ska nog bara ta det lugnt i kväll. Har ju skola i morgon :)
Men jag återkommer och skriver lite mer och lägger upp lite bilder :P

Pusshej<3

Hi o hallå !

Tråkigt väder är det idag. Sitter i klassrummet och väntar på att vi ska få gå till Stig Inn och göra lite matsäck tills i morgon.
Vi åker från Östersund kl 6 på morgonen. Och kommer vara framme kl 11 - 12. Och kommer hem på söndag.
Så jag kommer nog inte skriva här på ett tag. MEn en sak kan jag säga och att jag kommer döö!

Hoppas ni har en bra dag, återkommer så fort jag kan och berättar hur det har gott i Stockholmo!

Kramar!

Godmorgon Tisdag! ♥

Happy Tisdag kompisar :)

Är uppe nu? Känns helt fel. Vill ligga i sängen. Men man måste ju på skolan och vara duktig.
Vi ska kolla på film, Slum Dog nånting med miljonär. Har aldrig hört det förut. Sen vet man aldrig vad dagen väntar.
ska iallafall på fotbollsträning i kväll, ska bli skit skönt :)

Vi hörs senare :)

Puss


Pjeeew!

Heeej!
Gud vad jag skriver bra här!Inte! Har ju inte varit hemma på hela dagen nästan. Kollade först på herrarnas match, vilket blev vinst mot serieledarna, med typ 7-6 eller någe liknade. Sen hade damer b match mot Brunflo b, vilket innebar 10-1 till oss. Jihoo ;)

Måste läsa lite NP Svenska nu, men jag har ingen lust. Har tappat all ork nu. Men jag tror jag ska krypa ner i sängen ocg mysa! GOTT!

Ha en bra kväll! Kiss

Det där med kommentarerna!

Tycker att alla som kikar in här idag, ska skriva en kommentar. Igår var det sju stycken som läsa(vilket betyder att jag har tappat en hel del läsare :( ) Skulle vara kul och se vilka det är som läsare min blogg :)

Idag blir det innabandy hela dagen! Jippe! Efter det blir det fotbollsträning. Min första sen jag gjorde illa mig i Mars! Fy faan vad roligt :)

Puss påre!

Happy Lördag! =)

Har nog drömt om Erik i natt... För kors i taket vad bra han är! Jag satt helt stumm.. men det kom ut ord som WOW, ser ut som han har varit artist i 30 år, vilken pipa . mm.  ur min mun! Han är bara för bra! :) Så han och Tove är mina favvisar.

Idag har jag fullt upp på schemat. Ir dagen ska bara bestå av innebandy. Ska gå till Krokom om en timme ungefär. Kl 1 Så börjar damernas match mot Fränsta, efter den har herrarna match. Vilka dom möter vet jag inte. Men jag hoppas på att båda lagena vinner! Jippie på det!


Happy fredag! ♥

Underbart!!!!

Det är fredag! och jag räknar nu mina lediga timmar! Gud vad gott! Jag känner att jag behöver det nu : ) En sovmorgon iallafall :) Kom hem kl 10 i går, gick och la mig på en gång. Somnade på 2 röda :)

Idag har det varit Hov hela dagen. Var kul men var lite irriterad där ett tag. Men det roligaste var ändå på morgonen så Carolina halkade :) Fy faan vad jag skrattade. Sitter och skrattar ni till och med.  Men tycket också synd om henne. Men det gick bra iallafall.

Ikväll blir det en ensam kväll. Men det är skönt det med. Ska kika på idol i kväll och mysa framför tv själv! Lovley!♥

STOOR KRAM! Och ha en fab fredags kväll! :)



Godmorgon♥

Torsdag morgon. Jag har två dagar innan jag är ledig!
Men gud vad jag är i behov av det nu.
Känner mig mörbultad! Somnade runt 5 och då skrek mamma att det var middag. Efter middagen somnade jag igen, sen blev jag väckt av Tim kl halv 8. Men jag somnade som en stock i går kväll.

Idag börjar jag kl 2. Då skall vi ha vinprovning. Vet ej hur länge det kommer att ta. Men efter det ska vi väl servera. Slutar iallafall kl 21.00 i kväll :)

Nu skall jag ta en kopp kaffe till för att jag ens ska orka med denna dag! Efter Hov blir det raka vägen hem för att mysa.

Ha en bra dag. Och kram till er!


trööööööött

Jag har inte orkat att skriva här! Fyy skäms!
Men nu skall jag ta och lägga mig i sängen och bara ha det skönt. Har gjort alla läxor och gått med Caisa.  Så nu blir det mysa, mysa, mysa =)
Underbart!♥ Inte alla gånnger man får göra det nu =)

Natti natti :)


Skriver mer i morgon!
KRAM!

Måndagsmys!

Hej på er ! :)
Hemma igen. Har varit och kollat på innebandyträning. Var väldigt kul, blev lite sugen på att spela innebandy igen. Har ju kommit lite mer målvakter nu, så då blev jag sugen på lite konkerens. Har ju inte haft det förut typ.
KIB!!!!

Nu skall jag pussa på min goding, klä på mig myskläder och bara njuta :)♥


Bloggless?

Ja det kan man säga att jag är. Funderar på att göra ett blogg uppehåll. Tänkte göra om min design. Är väldigt le på den just nu. Vill ha lite nya färger och så. Men det kanske bara är jag som är trött just nu. Kanske kommer skriva mer när jag kommer tillbaks till vardagen. Vilket är i morgon. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Ska bli kul med Iv-valen, men inte med religon och svenska och massa sånna tråka grejor.

Idag har jag iallafall varit i Sundsvall och kollat på innabandy, men tyvärr blev det förlust för mitt kära KIB. Synd Synd. Men det är bara att ta nya tag. Det är dubbelhelg nu till helgen. Med massa innabandy + att fotbollsträningarna börjar nu i veckan. Men jag kan inte komma på tisdag, så jag får väl ut och springa själv.

Men nu skall jag inte uttråka er någe mer. Ska väl upp och läsa körkortsboken och lite NP svenska :(
Men vi hörs i morgon :)
Natti Natti

RSS 2.0