Torsdag och GI

Hallå. Sitter hos Linnea nu, hon ligger och sover. Har varit på möte med skolverket i morse och sen hamnade jag här. Ska klippa linneas hår och färga det. Sen kl 14.45 så ska vi på scandic city på studiebesök. Sen är det väl bara att åka hem och tvätta bilen.

Igår så kommenterade Emma att hon tyckte att jag ska skrive lite om GI. Håller ju på med den nu och tränar för fullt. Började förra veckan och jag känner redan framgångar. Och det är inte bara inbildning. Det är fler som har sagt att jag se samlare ut. Så nu tänkte jag att jag ska skriva varje dag vad jag har ätit och gjort. Så kanske någon annan får någon hjälp.

Men idag har jag ätit fil med K special(egentligen ska man inte äta vetemjöl men det är så lite i k special) och ett hård kokt ägg. Tror inte jag kommer äta någon lunch idag, för jag ska vara i stan hela dagen och har inga pengar. Så jag hoppas att det blir någon god middag idag.

Pååtterseende!

Godkväll.

Har varit på en spring tur.. Fy faan vad jag hade träninsvärk sen i måndags:( Fast det är ändå rätt så skönt. Dagen började som vanligt. Kollade på film både på religonen och svenskan sen hade vi hjärt och lung räddning. Vilket jag tyckte var lite onödigt, har haft det så mycket.

Nu blir det en kopp kaffe
pååterseende!

Älskar min tillvaro!

Gud vad jag älskar min Tim! Han är fan ibland det goaste jag vet! Han är min min min ialla lägen! Haft en mysig eftermiddag. Lagade mat när jag kom hem och myste, maten bestod av wokade grönsaker med kyckling! mumms. Mim mage behövde mat. Kan ju säag att jag har gått ner några kilo sen jag började med GI. Yeah!

Har varit ute och gått med Caisa idag, gud vad hon är jobbig att gå med nu när det är vår ;)
& nu har jag kollat på DH och Cougar Town och skall snart gosa ner mig i sängen. Love it

Hoppas ni har testat det med håret, :)
En kul sak, som jag verkligen tror på.
Mitt hår är iallafall friskt. Är ditt? :) Hoppas det. Kommer mer tips på bra produkter för håret,  Dorftar gott med :P Ett plus i kanten. Massa babbel nu men
I morgon skola på dagen, så skriver på eftermiddagen.   Hoppas allt är bra med er.
Bamse natti Kram Mathilda

Friskt hår?


Sliten :(

Usch och blä!!
hade en mysig lördag med en tripp in til stan och kikade runt, sen hem med min prins och lagade mat, super god mat. la oss i sängen och kollade på en film. Där kom illamåendet och tröttheten. Trodde bara jag var super mätt. Men det har hållt i sig. Skulle ut och springa men min kropp orkar inte. Iallafall inte mina ben. Blir så less jag som har börjar med GI nu, eller min egna GI metod :P

Happy lördag!♥

Godmorgon :)
Lördag idag, och jag är ledig idag och i morgon.=) Jag och min prins ska göra någon god mat ikväll och bara mysa, i morgon funderar vi på att sticka någonstans. S-vall kanske? Var ju ett tagsen vi var där :)

Vad ska ni göra i helgen?


powernap, middag & mys

Hey!
Nu har jag ätit middag, det blev tacos.
Innan det så har jag sovit och målat mina naglar.
Nu blir det mys, men det är inge kul på tvn och jag vet inte vad vi ska hitta på, men mys blir det iallafall!♥


Nu kickar vi igång den på riktigt!

Hey Kompisar!
Nu kickar jag igång min blogg på riktigt.
nu har den fått vila länge,Så nu sätter jag fart och skall göra mitt bästa för att göra en sån bra blogg som möjligt!

Har du nåt speciellt som du/ni vill att jag ska skriva om, tipsa om eller berätta om så skriv det i en kommentar eller mejl. Så fixar jag det!

Nu skall jag smaska ihop massa bra inlägg!
Enjoy!

onsdag

Hej hur är det läget?
Jag är okej, fick sova ut i morse.
Varit på skolan som vanligt, gick på stan efter.
Vill ha sol nu, så man kan få sola lite =)
Hoppas ni har haft en bra dag. Händer väl inte så mycket här i kväll tror jag ;)
Kram!!!


Nu vill jag ha sommar så jag kan få göra några goda drinkar... =)

redovisning!!

Hello =) Nyss kommit hem. Körde bil idag till skolan, vilket är väldigt skönt =)

Idag har vi haft redovisning av projektarbetet, och fy faan vad jag var nervös. Men det gick bra iallafall, vi glömde någon en stacka grej men vad gör det. Vi får iallafall ett högt betyg idet.
Puss på er ha en fin dag!

måndag då

Hoppas eran helg har varit bra =) Igår var jag och Tim på Krokoms porten för den firade 20 års jubilieum där. Men det var så himla mycket folk så vi var inte där så länge... Varit på skolan idag. Som en vanlig måndag. Fast idag spelade vi baseball på lagbollspel och det är ju svinitkallt ute. Höll ju på att frysa ihjäl.

Kram på er!


Torsdag morgon

Godmorgon.
Seg som en gammal godis är jag, druckit 2 koppar kaffe men det vill inte hjälpa ;)
Skall snart göra mig i ordning, så jag kan sticka till stan.
I morgon blir det till att ha sovmorgon och bara mysa. Göra en massa saker som jag älskar!

I går var jag och hämtade ut min körkort. Så nu slipper jag hade där jävla lappen som jag hela tiden glömmer. Var även till Emelie på en bit tårta. Eller jag åt ingen tårta jag drack bara saft. Tog ju med kameran, men det blev inga bilder som vanligt.

Idag var det grått väder i morse men nu börjar det klarna upp.
kram

Fixar och donar ♥

Skulle till Acksjön igår, men det var så fult väder på morgonen så¨vi åkte inte. Men runt 12 så vart det fint. Hmm synd att vi inte åkte. Kunde ju ha bättra på min solbränna jag har. Eller jag är mest röd. Blir ju typ brun om en vecka!

Så jag satt hemma i går hela dagen. Var ute och sprang, det var det ändå jag gjorde ute. Har varit istan idag och fikat med Linnea, så kul att träffa stumpan min även fast vi har lov. Man får prata av sig lite. Men nu ska jag fixa här hemma, ändra lite granna och piffa till vissa saker.


Annandag påsk!

Godmorgon gott folk!
En trött Mathilda. Jisses vad trött jag är. Jag kan verkligen inte förstå vad det är som är på tok? helt stendöd när klockan ringer. Okej, man kan vara trött på morgonen halv 9, men inte så att man inte orkar stänga av den.?? Hö hö!

Idag blir det en lugn dag. Har ingenting för mig idag. Men det lär det bli ändring på. Vi ska iallafall äta god middag idag. Sista dagen pappa är ledig. Men jag får iallafall sovmorgon i morgon♥

Igår var vi i Acksjön jag och pappa. En riktig mysig dag var det. Det var en hel del där.Vi var ungefär 12 st tror jag. Fast från början var vi bara 6 men det kom fler. Vi fick iallafall fina fiskar. Jag fick 2 och pappa 4. Vad dom andra fick kom jag inte ihåg:P Men helt klart en mysig dag!

PUSS OCH STOR KRAM!!!

Nu börjar jag piggna till.

Har sisådär bara tagit en timma druckit kaffenu, och jag börjar känna mig en aning piggare.trött? HUR kan man vara så trött? man ligger och snoozar och snoozar, Inte likt mig för fem öre! Men helt sluuut. & varför vet jag inte. Helt orklös i kroppen. Måste göra nånting åt detta nu.

TIPS?? Så ge hit dem :):)


Happy fredag !♥

(söndag) allt är stängt jag hade velat shoppa lite:) tss.. vill hitta någe raffligt att ha på mig på 50-dagars, men vad skall man hitta på? Allt är så rosa och romantiskt i alla klädaffärer!

Men nått ska jag hitta på=)

Har haft morgon mys med min familj, Skall dricka mer kaffe nu, blir även lite tårta också.
Har inte snackat med mitt hjärta på jätte länge nu, så jag tror jag får ringa han sen!

Nu skall jag mysa vidare!
Hoppas ni får en fin dag!


Kanske skulle ta och spela lite sims..

funderar på att sätta mig vid datan och spela lite sims. Det dåliga vädret gör ju att man nästan blir deprimerad. Tror jag ska sitta här några timmar, sen blir det främmande.

annars idag har jag gjort klart alla läxor nu, har lite grejor kvar att göra men det hinner jag med!



Godmorgon.
Torsdag, känns som det är en helt ny vecka nu, men det är ju bara mitt i veckan.

Nu sitter jag och dricker kaffe och undrar varför jag inte har somnat om. Jag har ju faktiskt lov. Men jag blir ju pigg av kaffet.

Har en massa saker jag ska göra. Tror jag måste skriva en lista på vad jag ska göra. Det är alltid någe jag har glömt. Men idag ska jag göra klart alla läxor, och skriva lite på PA och en hel del annan skit.

Funderar på vad jag ska göra på lovet. Jag kan ju nästan göra vad jag vill nu. Men vet några saker jag ska hitta på. Men det är ju många dagar.

Hoppas ni får en bra Torsdag och en fin start på påsken.


RSS 2.0