Att ta vara på livet!

Att ta vara på livet är något vi alla skall göra. Vi har fått en "kropp" som är helt otrolig. En kropp som klarar av så mycket som vi kan o gör. Det är nästan kusligt när man tänker på det. Jag har gått igemom sorliga stunder under mitt liv, det har vi alla, det är livets uppförsbackar som jag brukar kalla det. För de är det, För inga uppförsbackar i livet, så kommer man inte vidare, och blir defintitift inte starkare som männsika och den  individ som man faktiskt är. Men Att ta vara på livet här och nu. Det är något som vi alla måste tänka på. Varför gå och spara in en massa semester dagar? ta ut dem dagarna när du vill och känner att du behöver dem, Det är då dem är mest passande, För vem vet vad som händer? Ta vara på dagen som den kommer. njut av varje ögonblick med den/dem du älskar, Försök o se det positiva i det hela, Det finns nån mening med att, vad det än är, Hur hemskt det än låter, så är det så! Tragist nog.  Spendera pengarna på det som är ett måste o det som är bra för dig o din familj/vänner. Njuta av dem, o ta vara på dem. För hur lite pengar eller hur mycket pengar och prylar vi än har, så får vi inte med oss dem tillslut ändå.

Att bara komma hem efter skolan, hur stressigt man än har haft det, så har du klarat av den dagen. Ännu en dag o stress, mycket tankar eller vad som, MEN JUST DU har klarat av den. Se det så. Istället för att klaga hur hemsk dagen har varit, Vilekt är sant. men som sagt man har klarat av den, o får hoppas att nästa dag blir mycket lättare och kanske helt perfekt. Ju mer man ser det positiva i det hela, destu lättare blir det. låter konstigt, men sant.

Vi har alla en tid här, vi skall hinna med massor av saker som vi vill och önskar oss. då skall man göra det också, inte skjuta upp allt, gå i en realtion som man "egentligen" inte trivs i, göra saker man inte gillar o.s.v bara för man tror det är ett måste.  Det är inget måste! Man skall leva för dem man älskar och sig själv! Man skall ta vara på det man har och trivas i sitt liv. Annars blir livet bara mer tufft och smärtsamt i slutändan. Vi männsikor skall vara lyckliga, vi skall skratta o vara glada, kämpa, gråta och hålla ihop.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0