31 Juli 2016

Denna vecka har varit hård, ska bli skönt med en ny vecka och min sista semestervecka till och med.
Stråkat nästan varje dag & i torsdags åkte vi upp till Kall på Västgård & kom hem idag, såå nu är jag sliten. Men jag har haft det super kul, men det känns lite tomt nu när man varit upp i folk hela helgen....
Sovigt en sväng nu, ska hoppa in i duschen så kommer jag bli en ny människa.
Ska ta en lång sovmorgon i morgon, kika lite på nyhetsmorgon & sen städa lägenheten.
Kommer kännas som en ny lägenhet.
 
Nää nu vill jag ha en ny vecka så nu ska jag snabba på lite!
Har även tackat nej till att spela i Sunsdvall, kom en liten tår när jag hade insett att jag gjort det. Men det här kommer bli bra det, har en plan över hur mitt liv ska se ut nu! Pussar

20 Juli 2016

Ingen sovmorgon här inte, eller beror på hur man ser det.
Klev upp 8 & käkade frukost, packade en väska för en tripp till Åre.
Drog med mig Kajsa upp på Åre skutan idag, tog kabinbanan upp, vilket vi bde tyckte va lite halvläskigt!.. Tog oss den godaste våfflan jag käkat på toppstugan & njöt av utsikten & vädret. Traskade sedan ner för berget, tog 3 timmar att gå ner. Fast vi åkte faktiskt VM6:an ner sista biten, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra pågrund av min höjdskräck men med både Kajsas och kille som jobbade där lyckades övertala mig.
 
 
 
Nu är kroppen rätt så mör. Pia och jag körde backintervaller igår kväll & det kändes i låren idag, speciellt nerförs(Vi gick ju bara nerförs idag!).
Slänga i korvstroganoff och ris i micron, sen tänker jag inte göra många knop!
 
Redan torsdag i morgon & jag ska träffa Sunsdvalls sportchef & snacka innebandy... Vilket innebär dåligt med sömn inatt.
Efter det ska jag och Kajsa handla inför grillkvällen på fredag hos Anna & Marcus, soooom jag har längtat!
Pussar

16 Juli 2016

Min semester startades upp med soooovmorgon. Underbart!
Städat lite i lägenheten sedan blir det till att åka till mor och far och eventuellt fiska om väderet tilllåter.
 
Nu har jag 3 efterlängtade semesterveckor, men vet aldrig näär man får det nästa gång så nu ska jag njuuuuta!
Har inte så mycket inplanerat men det var min plan, vill ta dagarna som dem kommer. Men i morgon ska jag kika på Thailändska paviljongen med Jennifer, Tobbe och Tuva-Li. Skoj med en lite roadtrip.
Veckan som kommer blir det till att fixa saker här hemma som jag borde ha gjort tidigre, typ som att laga några träningsbyxor som det är hål i men får aldrig tummen ur arsle! Men nu ska det bli ändring!
 
Veckan som varit började med 2 dagar kaos på jobbet, men det ordnade upp sig! Sen har det blivit  lugnare och lugnare för varje dag som gått.
Igår hade vi 3 barn på eftermiddagen så vi tog och åkte lite bil till olika affärer.  Myssigt!
 
Det är ju fortfarande koas i huvudet sen Sundsvall ringde om innebandyn, har även fått ett grymt jobberbjudande som räcker till jul. Men jag sån sjuk beslutångest, skulle verkligen behöva någon som säger vad jag ska göra! Har ju till anstllning till jul här i Östersund med men med förlägning som är muntligt. Gaah! Blir tokig! Hjälp!
 
 
Nu far jag till mor och far. Blir till att kolla ÖFKs match hemma hos dom i eftermiddag.. Och jag är redan hungrig?!
Aj aj, känns inte lovande alls.
Ha en fortsatt bra lördag,pussar!
 
 

8 Juli 2016

Jobbat 06.45 - 13.15 idag.
Vart kvar en sväng på jobbet då Tina kom förbi en snabbis, surrade en massa skit med henne och bjöd henne på lunch. Ringde även ett halv jobbigt samtal efter hon hade gått. Har ju fått erbjudan av Sundsvall att spela med dem nästa säsong. Vilket har gjort kaos i mitt huvud. Vet varken in eller ut!
 
Verkar som dem har fixat jobb till mig där, men det vi bestämmde var att jag ska åka dit och träffa laget så får vi se vad som händer sen.
 
 
Tömde kameran i veckan så nu blir det lite bilder sen påsken. Annars rullar livet på.
Går på semester om en vecka, fysträningarna är igång och det kliar i halsen av pollen!
I morgon blir det IKEA och söndag ÖFK match. Veckan har varit kanon, gjort en massa roliga saker på jobbet. Tråkigt nog blir det skit väder veckan som kommer men huvudsaken det är fint när jag har semester.
Pussar
 

RSS 2.0