Helgen..

Hej på er.
Sitter och lyssnar på musik. Skall snart bege mig upp och käka lite godis. Haft en kanon helg! Underbar dag i fredags, men jag jobbade med fick iallafall njuta av solen. I Lördags blev det jobba på dagen, var många dagstäd-. På kvällen grillade vi hos mig. Annika, Emelie, Erik och Pär var här. Sen bar det av till Hammarstrand och kollade på bilar och träffade en massa fullt folk.
Igår Tillbringade jag dagen med Tim på Expo Norr. Tim köpte kalsonger och godisremmar. Som jag snart ska äta upp. Vi var även och bada med Emelie, Annika och Pär. Men Det var bara jag, Tim och Emelie som badade. Det var faktiskt skönt. Idag känner jag hur mycket jag saknar min babe! Får se om han kommer hit i morgonkväll. Nu har jag en dag kvar! Sen får jag en dag ledig. Hoppas denna vecka går fort. :)

Puss& Kram.
Nu hoppar jag ut i solen med mina remmar!

Godkväll vänner!

Gosch vad dagen går snabbt! : ) Själv sitter jag alldels proppmätt och väntar på att Emelie ska höra av sig! Älskligen är här, vi har varit på Exop Norr idag. Han köpte kalsonger. Rosa, Orange och blåa. Själv tyckte jag att dom rosa var snyggast.  Jag sitter och gäspar här, blev lite sömn i natt. Kom hem vid 3, var jätte trött. Men vaknade vid 9 jätte pigg. Men nu börjar jag känna att jag är trött. Det skall bli gott att krypa ner i sängen sen :)
Hoppas ni har en lika go kväll som jag:)
PUSS


Hammarstrand here i come!

Gokväll gokväll!
Ikväll är det Hammarn som gäller! Ska bli ruskigt kul. :) Tjoho vad det ska träffas folk och kika på bilar, och mysa! Jag tar med mig Annika, Pär, Emelie och Erik. Om inte dom skulle med skulle jag aldrig ta mig tid. Hittar inte och har ej körkort så. Så jag har mina vännor! Igår kväll var jag hemma och kollade på fotboll, men när England gjorde 2-0 så gick jag, När jag var le på datan så gick jag upp och kollade på resten av matchen. Då stod det 3-0. Ville egentligen inte titta men jag hade inge annat för mig. Så jag kollade. Och jag säger. VILKEN MATCH! Jag älskar Marcus Berg. Han är helt grym. Synd bara att han missa straffen, men dom brukar ha mest press på sig!

Nu Sitter jag och väntar på att jag skall få bada, men som vanligt så ska mamma hålla på och fixa sig i badrummet. Så jag får inte bada än. Ska bli så skönt att ta sig i kallt bad. eller iallafall ljummet.

Men nu blire till att titta så vi har allt hemma tills middagen, och sen bada och fräscha upp mig, sen åker vi till hammarstrand♥
Skriver kanske mer innan.. :)
Puss

Ho ho..

Egentligen orkar jag inte skriva idag, är helt slut, värmen är underbar men man blir rätt så trött av den också,. Har kollat lite på Sveriges match, men det går ju inge bra för dem. Så jag gick. Tror jag ska ut iallafall. Sitta i solen och mysa. Har inte orkat sola någe denna vecka.  Så det är kanske dax för en solavkoppling? :)

ibland önskar jag att jag var ett litet barn igen.


 
I morse började jag halv 9 och jobbade till 3. Fick jobba med Lisa idag, det var väldigt trevligt. Efter jobbet kom pappa och hämtade mig. Trodde jag skulle få åka hem på en gång, men det fick jag inte. Pappa var in på El-giganten och skulle kolla på en tv till husvagnen och lämna in min kamera. Som nu funkar. Var bara minneskortet som strula. Men jag vill inte gå in för min gylf gick sönder när jag skulle sätta på mig byxorna efter jobbet. haha. Så jag satt i bilen och svettades i 50 graders värme. Och efter El-giganten blev det ica. Och jag ville inte heller gå in där, så satt där i 45 minuter i värmen. Och typ alla som gick förbi kommentera det. Nu lockar solen mig. Ska gå ut och sola lite nu! :)

Jag njuter! :)

Hejsan svejsan!
Njuter att jag har slutat jobbat. Har sprungit som en tok på jobbet. Efter jobbet så¨åkte jag på Expo Norr. Fick en fribiljett av pappa. Träffade mamma där. Gick och kollade på lite grejer. Tex en jätte fin kläning. Men den passade jätte bra, men inte över tuttarna. Har aldrig haft någe sånt problem ;) haha.- Men jag köpte shower som luktar jätte gott. Älskar deras protukter. Lush tror jag det stavas. Vet bara hur man uttalar det, men inte stavar. Efter expo norrs så åkte vi till Samurai för att fria pappa. Farsgubben fyller faktikst 56 år idag. Så gammal tycker jag inte att han är ;) Jag ät friterade räkor, mums så gott det var. Men nu skall jag gå upp och äta tårta, sen ska jag upp till Annika för vi ska bege oss till Böle för att bada.  Ska använda min nya shower då.. :) Gissa om jag kommer lukta gott sen : )

Fotboll!

Nu har jag kollat på fotboll i 90 minuter, men jag vill bara vara med och spela.Men det får jag så klart inte. Kollad på när mitt lag besegrade Åzö med 4-1! Det var dom verkligen värda. Och Ebba det blir inge grillat för dig :) Tim svarar inte när jag ringer, har ringt han hela dagen, och i går sa han att jag skulle ringa mig. Men det har han inte heller gjort.. Nu håller mina ögon på att titta i kors =)

Återkommer i morgon efter jobbet!

Godkväll ♥

Ännu en solig dag.Gud vad underbart! Jag älskar solen, den är min gud! :) Sitter här och väntar på mat, magen kurrar som bara den. Laisa har bajsat på mattan i vardagsrummet och Frida tog körkortet idag : ) Godkväll får jag hoppas att det blir, ska ner och kolla på¨fotboll sen. Men lär ju bli ihjäl biten av myggen. Men kan ju iallafall steka i solen:) Saknar min Tim. Får troligtvis se han på lördag kväll. Ska jobba ändå till lördag. Blev ändringar i schemat, men jag lider inte av det. Mer pengar till mig! =)


Godkväll :)

Sovigt gott? Jag har sovigt till och från. Ville inte försova mig. Ibland hör jag inte när klockan ringer. Började halv 9 idag, vilket passar mig mycket bättre! :) Det är lite trist att jobba när det är så fint väder ute, men jag får iallafall pengar. Kan ju sola nu, men det har jag inte tid med. Ska ut med hundarna, ska ringa till Annika och se om dom vil hänka på! :)



HA EN FAAAAAAB KVÄLL!

Ändrade planer!

Nu har jag fikat med mamma! Shit vad det var efter längtat! :) Riktigt jävla gott och jag var värd varenda lite smula. Gosch. Till rubriken! Ändrade planer, jag tänkte gå ut och gå sen fika och lägga mig. Men nu skall jag duscha och kolla på fotboll och sen gå och lägga sig..

Dax för en snabb dusch och sen är jag i sängläge! Ha en underbar kväll!!

Pöss o köss!


MIN STORA KÄRLEK I LIVET!


Pjeeew!

Nu är jag klar för idag! Nu vänner skall jag säga er att jag jobbade min första dag och jag äe alldeles slut :) Sprang som en galning, det är fan jobbiagre att jobba än att praktisera. Det var så himla vart på Scandic idag så svetten bara spruta. Har bara hunnit äta lite rester från igår och gratta mamma.Ska väl snart käka tårta med henne.

Nu är det bara jobb som gäller 7 veckor framöver! Jag som ville sola och bada! Nu ringer min älsk så jag ska snacka med han! Så puss på er så länge!

Vill att min kamerajävel ska funka!

mys mys mys..

Tjosan..
Myser här hemma, käkat grillat idag med. Hade så mycket kött var som vi aldrig grillade igår. Så idag var det ännu godare för att marinaden hade legat på mycket längre. Åsså potatisgratäng med Tsatsiki :) Mumma! Idag har jag, Tim och pappa vare uppe i söderåsen och klippt gräs. Duktiga vi är! I morgon blire jobb. Jobbar tills torsdag., Så är ledig i helgen :) Gött!

Min kamera har gått sönder, det går inte att ladda den. Får damp på den. Vill att min kamera ska funka nu! :(

Grillat tack!

Japp smarrigt grillat kött är snart i min mage. Mums!! Skall äta det med en kall cola. Ska bara lägga på det på grillen och duka fram allt så får jag snart hugga in =) Gott är bara förnamnet!

Midsommar dagen!


Årets midsommar mys! :)
Jag  älskar dig min lilla sockertopp,
Jag har precis kommit upp ur sängen, tror knapp jag lever, men det gör jag. Var uppe alldels för länge igår natt, men kul var det. Tror denna dag kommer bestå av LATHET! Sjukt trött och myssugen..Har precis ätit frukost,  men nu är det Tims tur att få i sig någe. :) Ganska bra :)

Midsommar!

Glad midsommar allesammans!
Hur e det med er? Här är det bra, har ätit middag och efterrätt. Jordgubbstårta, mums ! Idag har jag, Tim, Daniel och Lenita fiskat i Acksjön. Fick dock ingen fisk, men det fick Daniel iallafall. När vi kom hem kollade vi på Sverige-Italien. Jävla skit säger jag bara. Men det är bara att ta nya tag.

Senare i kväll lär det ju bli att spela kubb. Antingen med Annika och Pär eller med folket som är hemma. Tror vi skulle köra tjejerna mot killarna. Men jag vet nog hur det kommer sluta. =) Återkommer snart igen : )

Glad midsommar : )

Funkar fortfarande inte att ladda upp ett enda kort!

Hejsan!

Är nog bara inte för mig som blogg.se har strulat, höll på att bli tokigt i morse och igår morse. När jag skulle publicera så bara försvann det haha. Men nu vekar det funka!! : ) Jag sitter här hemma, haft fullt ös medvetslös, sen kom ju pappa hem och växlade av mig :) Haft bebis caisa hos mig hela dagen. Gud villken sugpropp hon  är. Somnade rätt så sent i går kväll men vaknade vid 9, men jag somnade om och vaknade 11 sen. Men ändå har jag varit lite halv seg.

Har dammsugit hela huset också! Så nu luktar det rent och fräscht här! Sen snart blire till att hoppa in i ducshen och sen sova! För i morgon äre midsommar och det är min sista lediga dag som är en vardag då:P

( trist men sant, så kan jag fortfarande inte lägga upp kort :( )


Godnatt från oss!

Sov så gott:)Det skall vi..Nu har jag suttit och skrattat i hjäl mig åt folk på Dr 90210. Det programmet är faan en drog.. Haha. Hur kan folk vara så blåsta egentligen? Underbart ;)
Nu sover jag gott! Puss och natti...


Annika får bara fler och fler kalvar hon!

Kvälla igen!

Gosch vad det går snabbt! : ) Själv sitter jag i myskläder och ska snart ut och gå med hundarna! Älsklingen har åkt hem, men han skulle komma i morgon igen. Han skulle lacka hans systers moppe. Och jag sitter redan och gäspar här. Hur ska jag orka gå ut med hundarna? Det skall bli gott att krypa ner i sängen sen :) Finns det någe goare? Ja tror det iallafall :)haha
Hoppas ni har en lika go kväll som jag:)
PUSS


Det blev bädden!

Nu ligger jag snart isängen min och myser med en massa goa kuddar:) Så jädrans gott =)
dock börjar jag bli lite hungrig, får ta mig en liten nattmacka innan jag ska sova som en stock.
=)



Natti natti :)

Kväll : )

Godkvällans! :)
Varit hemma hela dagen, gjort lite olika grejer. Till middag idag blev det chickibits. Det var sjukt gott. Var så länge sen jag åt det. Var upp till carros grav och där såg det ut som vanligt. Har även spelar kubb, men vi hann aldrig avsluta för det regna. Och Caisa tog hela tiden Tims kubb pinnar :P Hon ville att jag skulle vinna :D Och nu känne jag hur trött jag är. Skall nog bänka mig i soffan och kolla på U21-EM, men det går ju inge bra för dom. Precis när jag gick där ifrån dunkade Vitryssland in 1-0. Får ju inte missa desperata hemmafruar i kväll heller. Är ju sista säsongsavsnittet och det kommer hända mycket har jag läst : ) Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag börjar att jobba! Gosch vad jobbigt! : (

på återseende! : )

Jag är så kär i min prins. Jag älskar dig Tim.. MYCKET mer än vad du tror :)
Längtar tills vi skall till sundsvall och bara mysa! : )
Hm.. Fan vad de lät gött! Ha ha.. Hörs kanske sen, dax o pyssas!

proppmätt!

Jösses! Har ätit två tallrikar! :) haha. Först hemmagjorda köttbullar som mamma gjorde igår. Åt det med potatissallad. Men var inte riktigt mätt. Så då fanns det hemmagjord pytt som jag tryckte i mig. Så nu e jag som en köttbulle hela dagen. Får rulla runt Aspås idag. Haft en skön dag, men nu börjar det hända grejjer.. Ska snart upp till Carros grav, du skulle ju ha fyllt 18 på studenten. Men jag var inte hemma då. Har tänkt att jag skall gå upp till dig, men har inte haft tid. Men nu skall jag ta mig dit.

Hoppas ni har det bra! KRAM!

Här fikas det här hemma!

Hej på er!
Nu har jag tryckt i mig en massa go saker. Tim kom med kanelgömmor till mig som han mamma hade skicka med han:) Åsså fick vi as goda bullar från Auktionen igår:) Gud vad jag älskar att fika! =) Finns inge godare! =)
UNDERBART! hörs senare igen!

Godmorgon vänner!

Hur är det med er idag?
Här är allt bra ;) men känner mig smått trött idag, men det skall fixas. Jag har sovit som en stock hela natten. Jädrans så gott! :) nu e vi iallafall uppe sen 10, tvättmaskin på fullrulle, funderar på att sätta på lite musik sen fika lite! =)

Vad gör ni idag? '=)

tror ingen vet hur mycket jag älskar min farmor!

Redan kväll snart!

Dagen har bara rusat iväg. Mamma och jag var och jobbade på Auktion. Stod och sålde fika. Var väligt kul faktiskt.

Kollat på fotbolls match också. Synd att det ska regna. Var typ därför som förlorade också. Det gick ju inte att spela fotboll. Dagen har gått fort må jag säga =)


Nu skall jag kolla några bingolotter, kolla lite på datan och sen käka rabarberpaj med vaniljsås! FAB Lördag!


Ha ha. Bjuder på denna sjuk snygga bild

Godmorgon!

Sov som en stock har jag gjort med tvn på, det börjar bli en riktig dålig vana nu. Har legat och dragit mig i en timma och sen bänkade jag mig här, men det går allt för segt nu på datan. Idag är det mulet igen, men inget regn än iallafall. Har lite små planer för dagen, får se vad som hittas på! =) Känner mig piggelin idag, så hjälpa mamma ska göras och duscha sen är jag på G! ; ) PUSS!


VAR MED DESSA BRUDAR I FREDAGS :)


Älskar mina vänner! Tusen miljoner pussar till er!!!

Sommarlov för mig!

Godkväll underbara Fredag..
Vilket jävla väder det har varit idag. Usch Usch Usch.. Och jag har typ varit ute hela dagen men skulle gärna har viljat vara inne :/ hmm... Var ju på skolan, kom lite sent så jag missade när folk sjöng i Aulan, men det brukar ju inte vara någe bra ändå. Så jag var bara på mentorssamlingen och trodde jag skulle få fika. Men det fick vi inte. Så det blev Subway med tjejerna :P Där jag glömde mina påsar :Phaha. När man kom hem  blev det full fart. Skulle laga mat och sen fara på Farfars grav och plantera blommor.

HAPPY FREDAG!

fick blommor av Tim för ett tagsen!
ha ha ha

Tjosan i trosan

Här sitter jag :) Har precis kommit hem..
Tänkte bara skriva en snabbis! Det är inte min dag idag, så jag tror jag ska gå och lägga mig, hihi! Skämde ut mig rejält och sen kom jag på att jag hade glömt två påsar på Subway, men om jag skulle gå tillbaks så skulle jag missa min buss. Men nu har jag iallafall sommarlov, tog lite bilder idag, men dom lägger jag in sen!....=)

min älskade Tim !

Hur kan man älska någon så mycket? Gillar inte när Tim inte är här. Tycker det är jobbigt, men sånt är livet. Så sant! Well Well.. Gör ju det nu och kan inget göra åt det =(Hmm... sen började min mage att kurra. Funderar på att göra min kända "körvmat". Men denna gång skall jag göra pytt tror jag. Har även lite kyckling och potatissallad. Men först måste jag få energi, men kanske få det efter jag har ätit...
Återkommer la senare igen!
SMACK!

Klart!

Hej igen!
Nu har jag lagt in  bilder sen Tims student på facebook! Så nu orkar jag inge mer. Har även chattat med Ronja mitt i alltihop. min älskade vän! Nu är iallafall det klart! Nu skall det snart bli mat, mums! Sen blire till duschen, effter den blire fotboll dubbelt upp! :)

Puss på er!

Tim en av dom finaste sötaste och goaste människa jag känner!

Två favoritbilder i repris! Bara älskar dem. Och hund och pöjken är bland det bästa jag vet!

En vän är alltid ens allt!

Hej
Koka ägg? Hur gör man? vad segt det går för vattnet att koka upp. Vill ha mina ägg nu! Nu snart ska jag käka ägg och kolla på vänner. sen chatta med min älskade vän. Bara sitta och prata om allt. Fast först ska vi nog prata om matchen i kväll. Ska bli så gott att bara sitta och tjöta :) Tur man har sina vänner! Dem betyder mest! =) längtar som en tog efter tim nu! Han kommer på måndag och gud vad jag ska krama om min gubbe!


I´m back!

Sorry för den uuuurrdåliga uppdateringarna! Men jag känner att jag knappt hinner med mig själv i bland. Får sitta och vara rådgivare om dagarna. Jag känner mig trött. Huua hoppas allt går över snart. Idag blire min sista riktiga skoldag. Ska bli skönt att slippa att kliva upp tidigt. Men snart ska jag ju börja jobba också!

Saknar nån att bara sitta o prata med, jag har massa jag bara vill få ut.. nån som inte har nog med sina bekymmer kanske. men jag kan ibland känna, att jag älskar när folk vill komma o ha råd o gråta hos mig. Det gör mig starkare, då vet jag att dem har den tilliten till mig, O det är jag tacksam för. O mina vänner får komma när dem vill, om klockan så är fem på morgonen. =) Men idag är de en dag då jag bara känner att jag bara vill stooooooor gråta! Kul va? Men känns så mycket nu. det har hänt så mkt och jag bara vill sova o ta de lugnt!

Ska snart ha lunch, men är inge hungrig. Tryckte i mig en kyckling macka, bulle och en kolla för typ en timme sen. Men nu börjar det kurra i magen min. Efter skolan så blir det nog bara att ta det lugnt. Sen kolla på fotboll. dubbelt upp ikväll. först har mitt lag match, sen Sverige :) HOPPAS BÅDA VINNER!

Nu vill jag ta studenten, fort som möjligt. Fatta vad kul att stå där på flaket och bara festa loss. Sen komma hemm till alla man älskar och käka go mat. Efter det blire staden men sina vänner som man älskar! Herregud vilken dag det kommer bli :) Tim fick nog en fin student, synd bara att han hade halsfluss:(

Ne dax att dra till Skrubban och äta lunch, men återkommer senare,... Sorry för det djupa inlägget..

Sitter på skolan..

Hej på er..
Sitter på skolan och är irriterad, ska snart börja att städa vårat klassrum sen blire lunch. Alla bara försvinner, nu är det bara jag och Sigge kvar :P
Är lite irriterad för idag ska vi på laserhallen och vi hade anmält hela klassen. Åsså idag säger en i våran klass att hon inte ville vara med och tänker inte betala. Så nu är min dag förstörd. Fel och bara säga att man inte vill. Jag blir galen!
Tryckte i mig två storatekakor idag till frukost, så nu mår jag nästan illa. Men jag är ändå lite sugen på någe gott :)
*Vad ska man göra åt detta eländet?

ne nu ska jag ringa min maaan och säga att jag älskar han!
PUSS

Tims student!

Godkväll!
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder sen Tims student!




Nu orkar jag inte lägga upp mera bilder, men det blir mer på facebook i morgon.
Nu ska jag ta lite fika och sen lägga mig i sängen och kolla på My name is Earl :)

Ha en Fab dag i morgon!

Hellu!

Hejsan svejsan!
Har inte uppdaterat på ett tag nu. Har inte vare hemma och inte orkat. Tim tog ju studenten i fredags, så var ju och uppvakta han. Sen på kvällen vart det ju staden. Dagen efter orkade jag inte göra någe. Var så himla trött. Sen på söndagen var jag också trött. Kommer upp en massa bilder sen.


Puss och stor kram Fru tok!

höh?

Nu är jag piggelin. Skall snart ta och äta och kolla på tv. Haha. Att det kan vara så stor skillnad. Alldeles nyss så var jag dödstrött men nu är jag bara hungrig. Men det är väl bara atta acceptera det Ir?


Skjut mig?Dödstrött?GE MIG EN ENERGIKICK!

Shit vad trött jag är! Kan knappt tro det är sant. Är ledig nu tills måndagen. Så nu får man iallafall sova ut. Om jag nu kan det. Kunde inte det idag iallafall. Vi söp söp söp mycket igår, Kom hem vid halv 4 kankske om inte någon minut innan. Det var väldigt mycket folk, mycket roligt folk. Men som vanligt så mår man ju inte så bra dagen efter. Men det är det värt. Jag får ju vara hemma, dom andra har ju skola. Nu blire till att käka någon mat. Sen skulle jag och Emma åka till trångsviken. För Emma har tagit körkort idag :) Sen skall jag lägga mig i sängen tidigt i kväll. För sömn har jag behov av.
Nu lite mera vatten så jag slipper vara så torr i munnen min. Sen skall jag hitta mig någe att äta!

PUSS

Mys på G...

Hej!

Suttit i soffan och käkad middag med mig själv. Mys. Gud vad det regnar ute! Hatar detta! Nu snart så skall jag väl ut med hundarna, ska även kolla på vänner! JIPPIE! Så det blir mys i soffan sen.


Min babe är hemma och är sjuk. Det är han verkligen inte värd!

Ikväll ska jag ringa och göra han frisk! Så jag får pussa på min älskling!



VILKEN TRÅKIG DAG?

Gud vilken boring dag. Dock så är jag inte hemma heller, men får väl ha det så bra ändå!
Har på min långbyxor och en tischa och bara gnäller över vädret..
Regnet vräker ner, men jag har iallafall goa klasskamrater. Nu skall jag börja med skolarbetet. I REGNET!!!


Ville bara kika in och säga hej! Skriver mer sen!
KISSES!

godnatt kompisar!

Nu skall jag krypa ner. Skola i morgon. Tjihoo, vad det ska gå. Snart äre helg igen. Och snart blire sommarlov också.. =) Nu blire till att borsta gaddarna och ta bort sminket.. =) Sov så gott så hörs vi i morgon!
PUUUUUUUSSSS

PS! Faaaan vad det börjar bli fin vädre är i jämtland!

Puss på er.. Min födelsedag!
Mathilda Eriksson gillar detta!

RSS 2.0