Höstrusk - Ego girl!

I höst vet jag vad jag skall sysselsätta mig med. Att läsa Carolina Gynnings Ego girl. Sen när jag har läst ut den så kanske jag har tur att någon bekant har Ego women som jag kan läsa :) Tjohoo!

I samma ögonblick som Carolina Gynning steg in i dokusåpan Big Brother föll domen över henne: Här kom en ny bimboblondin med största möjliga silikonbröst och ett enda mål i sikte - att bli en av den nya tidens kändisar. Drygt tre månader senare steg hon ut som en superidol. Utanför Big Brother-huset stod tusentals tonårsflickor och skanderade: "Lina! Lina! Lina!" De dyrkade marken där hon gick och var beredda att försvara henne med näbbar och klor mot alla som sätter likhetstecken mellan blond och dum.

Men varför blev Carolina Gynning tonårsflickornas hjältinna? Är det ett uttryck för att dagens unga tjejer bryr sig mer om det yttre än det inre? Eller är det vi andra som är så fast i våra fördomar mot vackra kvinnor att vi dömer ut dem utan att lyssna på dem? I Ego girl berättar Carolina Gynning om sig själv. Om hur hon som 17-åring upptäcktes av en modellscout vid en busshållplats och kastades in i den internationella modellvärlden där hänsynslösa agenter inte skyr några medel för att utnyttja unga flickor. De vet att med knark och pengar kan man få tonåringar att ställa upp på det mesta.Carolina Gynning prövade hon också. Men hennes starka självkänsla och överlevnadsinstinkt höll henne


En go bok, en kopp te och höstrusk utanför. Det kan väl inte bli mysigare? :)


Kommentarer
Postat av: Andrea

Sv: Härligt att höra! Jo det är fint här :) Några roliga planer för dagen? :)

2010-08-26 @ 13:50:19
URL: http://onlyandy.blogg.se/
Postat av: Andrea

Sv: Härligt att höra! Jo det är fint här :) Några roliga planer för dagen? :)

2010-08-26 @ 13:50:24
URL: http://onlyandy.blogg.se/
Postat av: lucke

Hejsan, vad göres? :)

2010-08-26 @ 14:03:33
URL: http://modegrabben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0