I´m back!

Sorry för den uuuurrdåliga uppdateringarna! Men jag känner att jag knappt hinner med mig själv i bland. Får sitta och vara rådgivare om dagarna. Jag känner mig trött. Huua hoppas allt går över snart. Idag blire min sista riktiga skoldag. Ska bli skönt att slippa att kliva upp tidigt. Men snart ska jag ju börja jobba också!

Saknar nån att bara sitta o prata med, jag har massa jag bara vill få ut.. nån som inte har nog med sina bekymmer kanske. men jag kan ibland känna, att jag älskar när folk vill komma o ha råd o gråta hos mig. Det gör mig starkare, då vet jag att dem har den tilliten till mig, O det är jag tacksam för. O mina vänner får komma när dem vill, om klockan så är fem på morgonen. =) Men idag är de en dag då jag bara känner att jag bara vill stooooooor gråta! Kul va? Men känns så mycket nu. det har hänt så mkt och jag bara vill sova o ta de lugnt!

Ska snart ha lunch, men är inge hungrig. Tryckte i mig en kyckling macka, bulle och en kolla för typ en timme sen. Men nu börjar det kurra i magen min. Efter skolan så blir det nog bara att ta det lugnt. Sen kolla på fotboll. dubbelt upp ikväll. först har mitt lag match, sen Sverige :) HOPPAS BÅDA VINNER!

Nu vill jag ta studenten, fort som möjligt. Fatta vad kul att stå där på flaket och bara festa loss. Sen komma hemm till alla man älskar och käka go mat. Efter det blire staden men sina vänner som man älskar! Herregud vilken dag det kommer bli :) Tim fick nog en fin student, synd bara att han hade halsfluss:(

Ne dax att dra till Skrubban och äta lunch, men återkommer senare,... Sorry för det djupa inlägget..

Kommentarer
Postat av: Annika

Men vännen då, du vet att jag finns här för dig! :D

2009-06-10 @ 19:47:29
Postat av: emms.

jag finns alltid för dig, dag som natt!<3

2009-06-10 @ 22:36:12
URL: http://emmalinde.blogg.se/
Postat av: fk

jag finns här om det är nått <3

2009-06-14 @ 05:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0