Tävling hos Foki!

Just nu har Foki en tävling i sin blogg där man kan vinna ett namnhalsband från Betties Galleria.

Jag ska välja ett silvrigt där det står Mathilda i skrivstil :)

För att komma till tävlingen klicka här!


Här är Fokis egna halsband som är exempel på vad man kan ha.




Tack älskade mamma!

Sovigt som en kratta, sen somnade jag okej. Sen vaknade jag av att jag var så himla hungrig. Men jag trodde inte vi hade någe att äta. Men mamma hade köpt skagenröra. Mums vad det är gott att ha på mackan :) Just nu har vi främande av våran fulla granne. Som brukar hälsa på lite då och då. Men tror aldrig han har vågat knacka på förut. Men som tur är ska jag och Tim åka till Brunflo nu.

Tror jag slänger upp lite bilder från söndagen sen :)


Jag längtar efter Åre♥

Har nyss kommit hem från Åre, men jag vill tillbaks.
En väldigt rolig dag. Var på LAB hela dagen. Blev någe missförstånd. Så jag var alldels själv på förmiddag. Var inga barn bokade då, men det visste ju inte jag så jag. Var där och gjorde ordning allt. Men det kom barn än då. Hade ju dörren öppen och dom frågade om dom fick vara där och jag hade ju inge bättre för mig. Dom vara bara där i en timme. Sen gick dom. Men som tur var kom Sara och gjorde mig sällskap. Vi åt kladdkaka med grädde och spelade BUZZ. Hälsade även på städet och åt lunch. Dat var lasagne. ´MUMMA! Sen vid halv2 kom Karin och allt var som vanligt. Det kom 5 barn. 1 svensk och 4 norska. Vi var och bowlade. Körde killarna mot tjejerna och vi jenter vann :) Slutade kvart i 4. Tog bussen kl 4. Sen hamnade jag här!

Nu snart är Tim på ingång. Hoppas jag. Han skulle köpa en stor tuttifrutti påse, som jag ska äta upp. Men lite hjälp av han. Haha!


Nu säger jag godmorgon!

Nu har jag klivit upp. Kl kvart över 12 ska jag fara in till stan. Ska ju på middag kl 4 på scandic. Ska  till och städa nu. Det är som ett bomdnerslag där, men det är det ju jämt skulle mamma säga. Efter jag har städat åker jag till Daniel och Lenita. Ska vara där tills middagen börjar.

Sorry

För dålig uppdate!
men har ju varit på holiday hela dagen idag!
Men ska återkomma med mera inlägg under kvällen! :)

(Nästa gång du tittar in här kanske jag har en ny design, som jag kommer att avguda, för nu vet jag precis hur jag vill ha den;) )


Schleten - Oh yees!

Känner mig så duktig. Känns som om jag jobbar på riktigt. Får så mycke förtroende. Fick vara modell idag för Id smink. Väldigt trevligt, men kände inte igen mig när jag fick se resultatet.

Jag sitter vid datan med en tallrik mat. Blev potatismos och körv, men en gurkbit och halloumiost :) mum! Funderar på om man ska ta och städa, men det får bli nästa vecka tror jag.


LAB idag!

Mathilda är uppe med tuppen idag!

- En sjuk sådan. Fast nu är det inte jag som är sjuk utan Sara. Idag får jag vandra ner själv till Holiday. Men det ska nog gå bra det.

Idag ska jag vara på LAB och leka med barnen.Ska bli jätte kul. Tror vi ska ha kalas för dom. Tror Anna sa någe om det.


Blev ett kort inlägg idag!
Men hörs senare!
kramar

Hej + fråga!

Förlåt för kass updatering i eftermiddag. Men är dödens trött och har fullt med saker i skallen.
Imorgon skall jag vara på LAB hela dagen, ska bli så fruktansvärtroligt.
Ska vara med Anna hela dagen. Hoppas det inte kommer så många norska barn. Har ju så svårt för dem.


Ni som vill kan ju svara på en fråga:

Vad vill ni att jag skall skriva om? - vad är intressant?

Godmorgon!

Godmorgon!
Sitter här och lyssnar på Saras snorande,det är så skönt att jag inte är snorig,men tycker synd om Sara!
Har svoigt sisådär, men nu är jag vaken, ont ihalsen och trött.
Ska nog bli en bra dag den här!
Har du sovigt gott?


Ha en FAAB dag!

Godnatt från mig!♥

Nu är jag helt slut.
Så nu skall jag krypa ner i min goa och varma säng med Sara :P haha
Sov så gott så hörs vi i morgon :)

Kväll redan.?

Hejsan!
Jag känner mig helt väck. Sprungit som en tok på Holiday idag,med det resultatet i att jag är helt slut. Kroppen är för trött helt enkelt. Ligger i soffan, som har har i stort sett gjort i över en vecka nu. Men det ärväldigt skönt att sitta ner när man har gåttupp för mördarbacken. Börjar iallafall bli frisk. Vi får se! :)

Tim är hemma hos han. Vill att han ska var här. Fick ju bara sova med han en natt ju. Nu börjar jag längta tillbaks tillsommarlovet.Vill kunna sova hur länge jag vill på dagarna. Lata Mathilda vill har lov,vill inte vara slav längre.

Idol i kväll,kanske blir levande ljus. Me hope! Sen skall jag försöka sova i tid,nått jag verkligen behöver känner jag. Annars ta det lungt i vårt fridfulla lägenhet!: )

Kram

Måndag!

Godkväll på er!
Här är en trööött Mathilda som skriver. Tim har åkte hem idag, han kom ju igår. Har saknat han och gör det. Men nu har jag iallafall Caisa att gosa med. Har sovigt väldigt dåligt inatt. Haft så himla ont i halsen. Men nu börjar det bli bättre.
V i l l b l i f r i s k n u !

Annars har det inte hänt så mycket. Ska väl ringa Annika snart, duscha och kolla på tv.
Hörs om en stund!
Kramar

Ps. Nu är iallafall min kamera färdig. Men har inte hämtat ut den än;)

Tårta time/ mys!

Nu har jag suttit/legat i sängen hela dagen typ. Har öppnat lite mer presenter nu och fikat tårta. Vi skall väl snart börja med middagen. Inbakad fläskfilé med klyftpotatis och kantarell sås. Mums. Men nu skall jag upp och mysa med Tim lite! Haha!

Efter vi har ätit blir det till att mysa ännu mera och tända lite ljus!
Just me and my baby!♥


Min Älskling & Jag!
Att man kan efter varje puss känna mer kärlek,
Att man efter varje dag vet att man älskar varann mer & mer!
Efter varje dag känna känslan av rädsla att misslyckats i ett förhållande och inte hålla ihop, att efter varje dag inse att man faktiskt håller ihop, kämpar och älskar varann!

Jag är lycklig att jag ha dig Tim!


Godmorgon♥

Godmorgon! Idag är det ingen vanlig dag, för detta är min 18 års dag ;)
Har satt på diskmaskinen, måste tvätta en massa glas sen i går ;)
Hörs om en stund igen! Kram


Lördagkväll.

Jag har nu dukat bordet och bakat cup cakes. har tagit mig en långt bad också. Klätt på mig och sminkat mig. Håller på med maten nu. Sandra och Sara har kommit. Nu är det bara 5 kvar. Kl 6 är ska dom komma är det bestämt. Känner att jag börjar bli sjuk, men i kväll ska det inte stoppa mig. Vill ha min kamera. Men men

Ha en FAAAAAB Lördagskväll!


Örongodis javisst!! ♥

JISSES! Hur kan man sjunga så underbart!
Sitter och kollar på alla idol auditons. Och en del är ju helt underbara!
Dom skulle jätte gärna få sitta på min sängkant och sjunga när jag skall lägga mig!

Gå in på tv4 och kolla !


Godmorgon♥

Sovigt som en kratta, sen somnade jag okej. Sen vaknade jag av att mamma fick en massa sma. Så klart var det från pappa, och dom hade skjutit en oxe. Så det blir massa älg kött i vinter. Har inte hunniy gjort någe. Klev precis upp. Så jag ska ta mig lite fika och sen vakna till lite;)


Så klart kan jag inte lägga upp bilder. hmm


Bussat..

Har nyss kommit hem från Åre.
En väldigt rolig dag. Var i Time från början, packade upp lite nya varaor som hade kommit. Faan vad godis sugen man blir. Efter jag hade packat upp alla varor så fanns det inte så mycket att göra. Så jag tog och städa ur drickkylarna lite granna. Efter det lärde jag mig kassan. Hur enkelt som helst. Fick lunch sen, blevv fläskfilé. Mumma. Efter lunch skulle jag vara på lab. Det var ungefär 6 barn där. Satt och målade med 3 av dem, sen blev jag bjuden på "middag" av dom. haha. Slutade kvart i 4. Tog bussen klockan 4. Sen hamnade jag här!!

Nu skall jag till och äta snart, bara mamma kan snacka färdigt i telefonen. Sen blire chips och lägga mig en skvätt. Hoppas ingen stör mig!


Godmorgon .

Nu har jag klivit upp. Börjar kl10. Ska vara i Time butiken idag. Lär ju sluta innan 4 hoppas jag. Så jag hinner med min buss hem. Vet inte vad dagen väntar. Sara är på toa. Lät precis somom hon spydde. Men det får jag hoppas att hon inte gjorde.

Soffhäng!

Nu har jag suttit i soffan hela kvällen. Åt till och med middag här. Blev spagetthi och dolminosås. Lite för stark för Sara. Har även hunnit ducsha med. Men för det mesta så har jag suttit i soffan. Kollade först på fotboll. Damernas EM final. England-Tyskland- Blev 6-2 till Tyskland. Jag tyckte att England skulle ha vunnit. Tror att Sara kommer ha blåmärken på sin vänstra arm. hihi :) Efter fotbollen blev det vänner.Alltid lika roligt :) Sen nu så är det Idol.Måste ju kolla nu när det är som roligast, tur man harlaptop så man kan ligga ned samtidigt;)

Holiday club

God midda kompisar!
Igår satt jag och Sara och kollade på fotbollen. Gick ju bra till slut, men spelet kan dom ju inte vara nöjd med. Eller som ska inte vara det iallafall. Idag har jag varit i receptionen, var väldigt kul men pirrigt. Jätte trevligt folk att jobba med. Det ända som är lite svårt är själva bokningsprogrammet. Det var väldigt krångligt. MEn kan iallafall med badkassa. Fick även sortera lite fakturor också. En dag som inte har varit så jobbig med ändå är jag är jag trött i benen. Sara och jag slutade samtidigt idag. så vi gick till ica för jag skulle ha topz. Vi köpte även lite choklad så vi skulle klara av att gå upp förmördar backen. Ska väl börja med maten snart, även fast jag inte är någe hungrig!;)

på återseende!

Tack älskade pappa & Sara!

Pappa har ringt mig, har inte gått så bra för dom på älgjakten. Dom sköt en älg idag. Så vi får iallafall lite älg kött i vinter. Var och duschade när jag kom ut ut duschen hade Sara lagat middag. Korv och spaghetti!
TACK TACK TACK!

Jag längtar efter mamma och Tim♥

Hej på er!
Nu längtar jag efter min Tim och mat. Orkar verkligen inte göra nått att äta.
Saknar mamma just nu. Hon hade gjort mig lite mat. Men det är bara att vänja sig.
Vill bara krama om dem. Får använda lite handsprit. Det är verkligen viktigt påHoliday Club. Så sprita sprita!

Idag har det varit full fart hela dagen. Förberede en stor konferens som kommer imorgon. Fick testa på skjutsimilatorn. Det var verkligen kul. Har mina skyttetalanger kvar. Sen började vi fixa till vip rummen, som ska målas om.
En toppen dag.

Sara är på Holiday än. Vet inte när hon kommer hem. Ska iallafall försköa diska innan hon kommer hem. Jag glömde ju att köpa mjölk idag, så det hoppas jag hon kommeri håg. Har påmint henne. Det är tur man är två..
Ikväll blire Fotboll! Alltid lika skoj. Men det blir roligare om dom vinner också :)

Ni glömmer  väl inte o sprita er i dessa influensa tider?

Nu säger jag godnatt!

Tröttheten stiger och jag orkar inte vara upp mer, trots att jag har legat i soffan hela kvällen.
Nu blire att snabbt byta om, borsta tänderna och ta en vitamin.
Godnatt & tack för idag!

Träningsverk javisst!

Nu har gett upp. Försöker göra allt för att slippa träningsverket, men den vill inte. Eller slippa kommer jag inte kunnamen få det att inte göra så ont. Sov ju dåligt i natt,så nu orkar jag knappt hålla uppe mina små blå.
Gick väldigt bra idag på Holiday Club. Ska vara på konferensen tisdag och onsdag, på torsdagar ska jag vara i time butiken och på fredagar blir det reception och lab. Guud vad kul detta ska bli.
Håller ävenpå att utrotar alla basiluser och virus här. det går ju svininfluensa är i Åre.  Så jag har laddad upp med Alcogel och Vitaminer. Eller egentligen är det Sara som har gjort det.

Vad gör ni idag?

Still tierd!

Idag med. Träninsverken idag är värre än den jag fick förra veckan. Men jag hade ju dubbel passa i går så.
SItter här vid tvn nu. Kollar på MTV. Sara är och byter om!♥

Har sovigt jätte dåligt i natt. Både jag och Sara. Och ändå så har vi ingsen fläkt i rummet som låter. Kl 9 så ska vigå ner till Holiday Club. Vissa Sara vart hon ska vara och kolla om jag har någon praktikpltas någonstans.
Fy för att vara trött och ont i kroppen!


Mysig kväll!

Jag har tagit mig en fika nu. Tog mig en dusch också väldigt skönt. Pratar med Tim just nu i telefon. Ska väl snart lägga mig!

Nu bor jag och Sara i Åre. Min nya sambo:) Vi har installerat oss nu. Hade så himla ont i huvudet efter min hektiskta dag. Men snart får jag vila. Men kan tänka mig att jag kommer att ha träningsverk imorgon.
Saknar min Tim lite, mendet brukar ju vara så när man har sovigt med varandra ett tag. Men nu har jag ju Sara♥


Kärlek är det viktigaste vi har! älskar dig Tim.

Stackars Mathilda..

Ont i huvudet, alldeles slut ikroppen och är på väg att bli sjuk,tror jag. Nu skall jag ta en dusch. sen krypa ner under en filt!

Dagens tips!


Myyyyyys!

Jag älskar denna dag! :)
Har ju kollat på fotboll mellan 1-3, sen blev det mys med Tim.
Nu har vi ätit. Blev pasta med halluomi. Mums så gott :) Så nu  ska vi hångla lite! ♥ Mys söndag med andra ord. Sen sköter ju vädret sitt med. Har haft myspys hela helgen! :)

Och det bästa av allt är att jag har lagbooooollspel i morgon! Kan denna dag bli goare?


Nu skall jag ta ut lite tvätt en mysa med Tim!

Big PUSS!

Ha en faaaab kväll!


Nytillkommna objekt?

Står det så på eran första sida?

Iallafall på min! Som sagt, ett blogbyte närmar sig. Jag orkar inte med denna sida. Och den drar ju ner all lust som finns! Ibland älskar jag att blogga men vissa spyr jag på skiten. Men inte konstigt med en sida som nästan aldrig fungerar! :(

Har varit och kollat på fotboll, men det gick ju inge vidare. Sen for vi ner och köpte French hot dogs. Mee like :)
Nu väntar vi på att mamma ska komma hem så vi kan börja med maten.
Tjofräs!


Dax och fixa håret! - Ja vesst!

Gulligaste pojk i världen - Ja vesst!

Du och jag. Så kommer det alltid att va! - Ja vesst


Godmorgon söndag!♥

Veckan har rullat på. Min sista lediga dag. Sen blir skola och praktik :) Men denna vecka lär ju också gå fort. Men ändå inte.
Ska ju börja min praktik på tisdag.
Ska ju bli jätte kul. Men borta bra med hemma bäst.
Tim skall jag snart sparka liv i. Men måste få igång min egen maskin på morgonen. Jag dricker min kära oboy och bara njuter. Måste ha min egen tid på morgonen, men efter lite oboy så är jag igång igen. Tacka gudar för det. I går blev det mycket fotboll och innebandy. Dagen gick i ett. Nu snart ska jag ner och kolla på ännu mer fotboll, sen ska jag hem och slänga av mig kläderna och duscha och äta gott. Mumms..

Nehe nu ska jag göra mig ordning för fotboll!
Ha en Fab dag, skriver mer senare!
kram


Me like!

Nu är allt klart. Magen mätt, jag och bror min sitter och kollar på fotboll. Pussat lite på hjärtat med. Har ju kollat på fotboll och en massa innebandy. Så nu tror jag skall tända några ljus och kolla vidare på fotbollen. Det går ju så bra idag.♥ Ska bara hänga upp tvätten!


Vill ha min kamera! Är så himla le på mina gamla bilder..


Lite bilder för typ ett år sen. När jag fyllde år. Detta är min näst sista lördag som 17 åring.
Men nu börjar fotbollen.
KISS


Happy lördag!♥

Morron morron
Mer död än levande, men ändå är det helg, tror jag har sovit för mycket. Men jag är iallafall ledig. Det skall jag fira med go mat och film med mitt ♥. Blir mycket fotboll och innebandy ihelgen. Just nu så sitter jag är och myser.  Ska snart gå upp i soffan och mysa.
Vilket väder här är idag? Höst på ingång.. Burr burr

Ha en FAAAAAAAB lördag! kramar
sen blire fotboll kl 1


Tim♥

Nu har jag käkat pizza till lunch. Tim fick det sista bitarna.
Kollade på Ellen Degeeneres show och Ellen- Mycket roligt tyckte jag. Men inte Tim.
Pappa har kommit hem nu iallafall. Så det blir inge lugn stund här inte.


Tim har klivit upp nu!

Hej svejs!
nu har tim klivit upp, han sitter och äter frukost nu! :)
Vet inte vad vi skall hitta på. Spelade lite sims medans Tim sov.

Som ni redan kanske vet, så får jag inte till videoklipp. Hittade ett videolipp som rörde mig ganska så mycket. Men jag få lägga på länken till den som vanligt:
 http://enkarlekssaga.blogg.se/2009/september/its-the-speed-that-kills.html#comment

För mig var det fruktansvärt rörande..

Skall fixa in lite ny Kategorier senare, och rensa bland dem också.
Ev ny desigen ändring ocskå :)
Mee like!


Godmorgon♥ lite sent men ändå ;)

Har varit vaken sen 9.02 för att vara exat =) Vaknde genom svett, drömde la någe hemskt eller nått. Var iallafall småskärrad. Undra vad man drömde? Äckligt när man mår så dåligt när man vaknar, men kommer inte ihåg vad mna har drömt.

Idag är det lite på schemat. Skall bara njuta av min lediga dag. Kanske blir till och städa eller någa annat tråk.

Skall iallafall ha Mathildas egen tid som jag kallar det, Naglarna ser förskräckliga ut efter all spritning av händerna efter varje dag på skolan, sen skall håret inpackas i min favorit inpackning, raka benen och sen skall jag vara ta det lungt. Mellan allt, så skall jag hinna andas med! :)

lovar ett flertal inlägg idag!♥


:)

Är nu hemma för ett tagsen. Slutade 9 idag, men det går jag faan inga bussar hem. Så jag tränade lite. Sen satt jag och vänta på bussen i ett par timmar. Suck! Nu är jag iallafall lång ledig. Känns skönt. Blir mer bloggade. Jag lovar. Kanske redan i morgon :) Tim har kommit till mig nu. Så det blir mys ikväll. Är så himla godissugen, men varken jag eller Tim har pengar.. Fattiglappar! Men nu får det vara bra för idag=)

Puss och svejs! ;)


Home sweet home!

tjenamors!

Hemma igen. 10-15. Apuhh... så jobbigt har det inte varit idag ;)
Sitter här och jäser, funderar på film eller sängen. Dödens död i kroppen.
I morgon börjar jag halv 7 men sen när jag har slutat så lär jag fri tills måndag, så blire till at mysa med Tim och tvätta. =)

Ät hemma gjord kebab idag till middag, mums! Är ju så himla gott och lätt.

Tänkte skriva ett inlägg på skolan idag, men jag hatar ju när folk kollar på när jag skriver, så det blev inge.
tjo frääs!

Denna sega sida!

Gosch! Hur kan det vara så segt att komma in på denna sida? eller varför ska det krångla?
Har iallafall varit på skolan idag, blev en kort dag. Efter skolan åkte jag ner till stan med Jossan och Sara, köpte kontant kort till min mobil, så nu kan jag smsa. Guud vad fint väder det har varit idag, synd bara att jag klädde på mig för mycket. När jag kom hem så däckade jag i vardagsrummet. Hade så himla ont i huvudet. Har haft det i 3 dagar nu! :(
Nu skall jag bänka mig vid tvn och tillbringa kvällen där! Caisa har ju fått en massa frön i ögonen sen hon jagade i helgen. Går inte att ta bort det, hon håller ju inte huvudet still.


Blir då less på att jag inte kan lägga in bilder från min telefon och, kameran är ju på lagning. Men det lär ju ta några år. Så jag lägger in lite gamla bilder.

RSS 2.0