Godkväll.

Godkväll Onsdag.
En full dag, både negativa och positiva saker. Får inte träffa Älsklingen när jag vill. Eller får och får. Men det var länge sen jag fick mysa med han nu.
Vart några snabba pussar idag på jobbet. Vi får se när vi ses nästa gång. Har iallafall fått konferens jobbet nu iallafall. Ska bara skriva på papperna, så är jobbet mitt.

Solen har lyst hela dagen så fint. Har varit svinvarmt på jobbet idag. Men inte ska man klaga. Jag vill ha vår nu!!

Har varit ute och sprungit, kom nyss ur duschen.
Ska snart ta mig någe att äta, min mage kurrar.

ÖNSKAR er alla en fin kväll!

Godeftermiddag tisdag.

Sov som en stock i natt. Tog mig nästan inte upp ur sängen i morse. Slocknade på 2 röda.. Men jag är inte pigg för det idag heller. Så jag längtar tills i kväll när jag får sova.

Skall snart kicka igång ett sundare liv. Ut och gå, få frisk luft slappna av, inte stressa och sen UNNA mathilda saker. Ta hand om Mathilda.. Jo vars.. får vi se hur det blir med det. Men skall göra mitt allra bästa

Har ni sovigt gott?
KRAM


Mys Lördag!

Hade en väldigt mysig lördag. Började med att mysa lite med älsklingen, sen fick vi skynda oss in till stan. För han skulle jobba. Sen när jag kom hem så, rensade jag utan datan på lite bilder. Ska ju köpa mig en ny data så fort jag får min lön. Längtar som en took! Sen satt jag och kollade på skidskytte, men jag somnade. Var så himla trött.

På jobbet gick det jätte bra, sålde för ganska så mkt. Och det vart aldrig för mkt eller för lite att göra. Fick även se lite melodifestival. Några gäster ville se den, så jag satt på storbildstv. Men jag har ändå ingen koll vem som spelade vad.

Efter jobbet vart det mys med älsk. Hade köpt med mig en påse ahlgrens bilar och cola. Men det varade inte länge fören vi gick och la oss.

Hoppas NI har haft en fin helg?
Det var lite vår sol ute idag

Love Mathilda

HAPPY!

Hey på er & godmorgon!
Har sovigt väldigt lite inatt, men ändå är jag rätt så pigg idag. Men det lär väl slå till i kväll. SOLEN skiner, nackdelen är att man ser allt damm. ha ha! Så jag skall nog dansa lite med dammsugaren när jag har ork. Har haft morgonmys här hemma. Vart lite stressigt på slutet. Vi låg och mös in i det sista. Viktor börjar jobba kl 11, och 20 i började vi röra på oss. Men jag tror han hann. Nu skall jag rensa min data på en massa kort, sen blir det jobba, och sen en massa mys!

Hörs senare!
Mathilda


Happy Fredag

Happy Fredag gott folk.
HOPPAS ni mår väl? Jag har sovigt i 12 timmar, men inte gjorde det någon nytta! Hahaha !
Lite gäspig och ont i halsen. Ska pimla en massa varmt te, sen ska jag banne mig kolla på skidskytte. Ska även passa på att göra lite situps och armhävningar!

Nu ska jag sätta mig i soffan och dricka en massa te.
Sen blir det jobba senare  !

HAPPY FREDAG!


Natti Natt!

Hoppas ni har haft en underbar dag?
Jag önskar er Godnatt. Hörs i morgon.
KRAM MATHILDA


Ledig.

Godkväll min vänner!
Idag har jag varit ledig. det har varit skönt. Ska egentligen ha träning med. Men jag skippar den. Jag hinner inte åka hem. Så jag har en lång ledig dag.

Har varit på Gregoriemarknaden med Emelie, Annika, Tirja och lille Isak. Det var jätte fint väder från början, men efter någon timme ute blev det lite kallt om fötterna. Köpte ingenting idag. Hade inte råd. Men dem andra shoppade en massa. Var även och fikade på Törners. Satt där och värmde oss!

Hur mår ni? Har ni fått vårkänslor?
Ta hand om er!

Onsdag..

Måtte denna vecka snart ta slut :) vill så gärna skriva Happy fredag idag :) Har kännt mig mer eller mindre halv dö idag, ville ju att solen skulle komma fram. Men det vill inte den :(

Skulle jobba 18-22, men jag slapp. Men fick ändå åka in på jobbet och göra learning. Men jag satt inte så länge med dem. Viktor har varit ledig idag, så vi har myst en massa idag.

Igår städade jag min bil, vart inte så stor skillnad. Sen hamnade jag vid datan och spelade sims. Men det var inte så kul. Måste köpa mig en ny data, och installera Sims 3. Och när jag får en ny data lovar jag att jag komma uppdatera mera!

Sen var det dax för jobb 18-22. Var en väldigt lugn kväll i går. Skönt med sånna kvällar också.

Näe nu skall jag mysa med V. Måste ju passa på nu när jag kan :D

Happy tisdag

vaknade 10. Viktors alarm ringde. Och han har ju sånt där med matteproblem, så det tar ju hundra år för han att stänga av skiten. Men vi låg och myste i en timme, sen fick vi bråttomt. Viktor börja jobba kl 12, och han har ju grejer över hela världen. Som han måste hämta innan jobbet.

Idag börjar jag jobba vid 17.30. Så jag vet inte vad jag skall hitta på idag. Kanske ska ta och städa lite i bilen och sen spela sims :D haha

ha en fin dag sötisar!

Blogg..

En vardags blogg är nog i längden ganska kelig?
kanske ska hitta ett tema för just min blogg, så jag får mer ideer för bra inlägg osv. hur jag har sovigt ätit till midda eller hur arbetsdagen har varit känns så B i längden??
Tips mottages gärna =)

Underbara Fredag!

Godeftermiddag mina fina!

Vaknade kl 7 i morse, skulle skriva blogg då men data var så himla seg och jag hade bråttomt till jobbet, plus att jag skulle ha med mig alla packning. Var väldigt trött i går, jobbade tills 23.23. Kom väl hem vid 00. Men då kunde man ju inte somna. Saknade mannen så mkt. Men somnade till slut. Men fick iallafall sova ut lite idag. Skulle egentligen börja 06.30 idag, men fick börja kl 09.00 istället och det tackar jag för.

Vad har ni för er idag då?
Önskar er alla en fin fredag.♥
Kram M



Östersund

Hey
Jobbar kväll idag. Så jag har varit ledig idag. Har inte fått så mkt gjort men men.
Ska snart åka in till stan för att puss på mitt hjärta innan jag börjar jobba. I morgon börjar jag kl 06 och slutar 16. Sen är det bara att hoppa in i busse och åka till Sundsvall för att spela match. Lite tröt kommer jag att vara . Men vad gör man inte för laget!!!! ♥


Morron mys!

Godmorgon.
Morgon mys med mig själv idag. Ovanligt att sova själv. Men det gick bra att sova, det jobbigaste är att vakna och komma på att man är ensammen.

Jag är inget big fan av snö o kyla. Jag älskar våren, sommaren och varma sköna sommar kvällar, Och gud vad jag längtar! ♥

Hörs senare, tänkte ta och sätta fart på denna blogg.

På återseende!


RSS 2.0