Onsdag igen

Jaha då var det onsdag igen. Hemskt var veckorna går fort?
vart tar dem vägen?

Igår var planen att jag skulle göra en massa saker som jag har skjutit upp, men fick typ hälften gjorda och idag har jag fått ännu mera saker att göra. Men har iallafall fått några saker gjorda idag med.
Sovigt gott, och idag fick jag lov. Så i morgon kan jag göra alla måsten och sen slappa.
Men vad ska jag hitta på på lovet? Det är väl bara att ladda om batterierna och njuta! :)

Hoppas ni har haft en mysig dag!♥


Bikini

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=ioFivq6T9veCVVJ82NnsX2Uzt1hoQgAwIFU4#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_ioFivq6T9veCVVJ82NnsX2Uzt1hoQgAwIFU4.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=ioFivq6T9veCVVJ82NnsX2Uzt1hoQgAwIFU4#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Vi kör en bloggdag!

Hey!
Igår var det en riktig data kväll hemma hos mig.
Massa obesvarade mail, läxor och lägga upp en massa bilder sen helgen. Men kollade även på Joey och Vänner, det kan man ju ba inte missa! :)
Efter det så gick jag en promenad med Caisa, sen blev det datan igen.  Hö hö. I morse var jag riktigt trött, var jätte nära att ta mig lite sovmorgon. Men jag trodde jag hade religonsredovisning idag, så jag tänkte vara snäll med Amanda och inte dissa henne. Men då hade vi ingen redovisning för alla var inte färdiga med sina. Så vi fick vara ledig + att vi inte hade någon svenska idag för attt våran lärare var sjuk idag. Så denna dag har varit lite onödig må jag säga. Det enda jag skulle göra är att gå på balmöte kl. 14.15, så nu är det bara att sitta och vänta!


Happy Måndag! ♥

Goodkväll!
En tröööött Mathilda som skriver! Jisses. Låga hela dagen i går, tänkte skriva ett blogginlägg men när jag skulle ha datan hade pappa stängt av den. Så då orkade jag inte. Såg även luftslottet som sprängdes. Var väldigt bra. Eller alla tre filmer var jätte bra. Svårt att hitta en favorit.

MÅNDAG idag. Vad mysigt. Slutade skolan 2 idag. Sen var det bara att åka hem och göra lite läxor. Har lite kvar, men jag tar tag i det senare! :) tss...

Ha en bra måndag.
KRAM!


11 timmars nap.

Hej på er!
När jag kom hem i går stod maten på bordet, vilket var härligt. Efter det skulle jag lägga mig en "stund" och sova & vaknade till 21 och såg på desperata hemmafruar, och sen somnade jag om. Ha ha! Sovigt gott, men drömt en massa tokigheter :(

Idag är det sol och mys väder. Skall dricka kaffe nu & ringa en vän.
En mysig ledig dag!


Home sweet home! ♥

Älskar mitt hem. Lika mycket som jag älskar att fixa och dona i det.
Har massvis med ideer, men har ju inte råd att göra nånting. Eller någon liten sak skulle jag väl kunna göra, men jag har inte alltid tid. Men nu är jag iallfall hemma. Vilket känns bra, känner att jag inte har så mycket koll när jag inte är hemma. Jag typ slappnar av och släpper allt när jag är borta. Vilket är bra just då, men inte när jag kommer hem!


Yes!

Idag är de Tisdag!
Är på skolan nu, har snart gjort 2 lektioner :)
Jag har lyckats fått uppsvullet ögon, har även fått en knäl bakom örat!!!


Inneboende hos linnea!

Jag är som vanligt hos Linnea. Ska jobba i kväll och sova här hos henne. Jag älskar dig! I går skulle jag skriva ett inlägg men mitt internet funkade inte :( Men jag var iallafall och fiska i går. Fick mig en stor en fisk iallafall. Så jag är iallafall nöjd.

Snart blir det jobb men först ska jag se om Linnea behöver någon hjälp.
Skriver mer senare! Love love love!


Tavlor!

I januari nån gång var ju jag och nobelservisen på residentet och serverade drottningen m.fl.
Förra lördagen lämnde vi in kort på någon fotoaffär och i onsdags hämtade jag ut dem. Köpte ramar till dem också. Köpte även till mitt nobeldiplom också. Så fint det ska bli här hemma.







HA EN BRA LÖRDAG!


Morgon kompisar!

Ligger i Linneas soffa och lyssnar på lugn musik:)

Grått väder idag, men termometer står på plus. Då smälter snön :) Lovely ! Jag vill ta på mig mina vårkläder nu och sitta i solen och njuta. Gud så gott! :)

Idag stod det massor med saker på schemat, men nu ringde Stina och då blev det inget. Eller jo, jag ska följa med Linnea till körskolan så hon kan boka körlektion, känner att det här kommer bli en bra dag önskar er alla en fin fredag! KRAM!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/568094/images/2010/mathilda-kopia_70195410.jpg

Tänk om bara snön var borta...

Godkväll Onsdag.
Jag har varit ute med Caisa. Man måste nästan gå ut med henne för att bli av med henne. Annars hänger hon efter en hela tiden:) ha ha! Dagen i dag har sett ut som dom flesta skoldagarna. Efter skolan åkte jag, jossa, linnea och Amanda ner till badhusparken, men när vi var där så var det ingen sol framme så vi gick till Tehuset och åt istället. =)
Ha en bra kväll alla. =)

Tisdag morgon

Godmorgon gott folk.
Sitter & dricker morgon kaffe. Uppe med tuppen idag. Ringde aldrig min goding i går, så nu ångrar jag mig. Miss ya!!! alot :(

Igår var jag bara hemma och tog det lungt. Det blev några inlägg. Så nu är jag tillbaks :)
Idag väntar skolan på mig, vet inte vad som väntar mig. Vid 2 har jag iallafall balmöte. :)

Ha en bra dag! Kramar

Det skall glänsa!

Städa Microågsugnen

Att på ett enkelt sätt rengöra micron
är att skiva upp lite citron & lägga de i
en skål med vanligt kranvatten.

Sätta micron på 600-700
watt i ca 30 sekunder.

Gamla matrester släpper lätt
och de är sen bara o torka
ur micron.

Sen doftar den en fräsch doft med ;)








Rengöra disktrasan

Ett enkelt o snabbt sätt att
rengöra disktrasan är att
koka upp vatten med lite diskmedel
i tillsammans med trasan.

Detta börs göras minst en gång i veckan
då trasor drar åt sej väldigt
mycket bakterier :(

Och det är ju inte så fräscht :(

                                                                                        


Lösenords skyddad blogg.

Vill kunna skriva så mkt mer än vad jag gör, Men ibland så känns de som om att de kanske kommer på fel ställen vissa saker :) Men om jag sätter ett Lösenord är du intresserad av de isåfall?

Kommer inte publicera kommentarerna.
läsarna stannar hos mig :)

Kram sålänge


Godkväll :)

Måndag kväll. Ny vecka nya tag!
Vart på skolan idag till kl 3:) Efter skolan så träffade jag Jossa och Robin på Pause. Så jag satt där och snacka med dem ett tag. Sen gick jag på körskolan med mer pengar : )

Svoigt ganska gott inatt, synd bara att Tim snarkar så mycket. Annars hade jag sovigt jätte gott.
Saknar min Tim så. :( Men snart får jag träffa han igen:)

Igår vart det en städdag. Klippte även tims hår. Blev rätt så fint, lite kort bara. Men det är lika bra. Var även ut och sprang. Måste börja ta tag i mitt nyttiga liv igen. Tappade bort det efter 100-dagars. Men nu har jag hittat det igen :) ha ha!

Nej nu skall jag ta mig en kopp kaffe och kolla på Joey.
Ha en toppen bra kväll :)

KRAMAR i massor!!!


Underbara Söndag!

Solen skiner & jag vädrar  Vad underbart!!! nu vill jag ha riktig vår!

Myser hemma i min morgonrock och njuter av denna dag. Kommer bli en bra dag känner jag. Funderar på om jag skall gå ut & gå en sväng, känns som en god ide. Ska bara få med mig mannen först :)


Jag saknar sommaren! ♥





Sommar värme sol bad & en kall öl eller en cider!
Gee mig! Jag längtar så!♥

Isommar har jag 2 event inbokad.
Det blir Fäviken och Gatufestivalen. Ska njuta av den svenska sommaren!
Kommer lapa varenda lite solstråle! Sommar sommar sommar...♥


Pynt pynt i mitt hjärta... Na na na!

HAPPY Lördag gott folk!
Känner ni stämningen??????
Gud vilken bra dag jag har haft!!! O jag mår bra utan skallebank! Denna sag får mig att sjunga!!! la la la na na na ! haha en truddilutttilutt på lördagss eftermiddagen ;)

Varit i stan. Fixade med lite kort. Tänkte att jag ska skulle ge ett kort på mig och drottningen till UNDERBARA farmor. Så jag var in och fixade det. Ska hämta det på onsdag. Var även på Gregoriemarknaden. Köpte mig en kolbulle. Tänkte köpa strumpor, men jag ångrade mig. Sen kom Tim in och vi köpte oss en munk var och åkte hem :)

Handlat en stor påse godis och påskmust :)

Nu e jag hemma hos min kramsjuke man! städer lite och pyntar. =) Man tager det man haver :) Skall lägga upp lite bilder snart. Bara jag orkar leta upp min sladd :)

Ikväll blir det mys för hela slanten! me like! :)

PUSS å Haj!


Ibland börjar jag undra!

Vaknde igår morse med sånt illamående och huvudvärk så jag orkade knappt stå på mina ben. Låg i sängen till 9. Men sen var det bara att fara till Tim farmor och farfar och fika. Efter det åkte vi till Stan för jag skulle ha körlektion, innan det så släppte det. Mådde bra igen. När jag kom hem åt jag och en promenad med Caisa, som tur var så gick jag inte det långa vägen. Hade jag gjort det hade jag varit dyngsur, började ju regna.

Sen så läste jag teori och gjorde lite på PA. Idag blir det en skoter dag. var så himla längesen jag åkte skoter. Förra året åkte jag skoter nästan varje dag, och i år har jag inte åkt nånting. Så vi åker nog närsomhelst.

Hoppas det är bra med er!

Stor kram Mathilda


Kradasch!

somnade tidigt igår, med telefonen mot örat. Det har inte hänt på hundra år, men i går så!Jag var så trött så kl var väl 10 när jag somnade. Halv 11 vaknar jag av att mamma kommer hem. Men jag somnade om.

Idag är det körlektiondax. Har det i 40 min, sen ska jag i väg och träna. Sen sticker jag till Tim. =)

Dax att surpla kaffe! Skriver mer senare!
Stor kram Mathilda!

morron :)

Vilken lördag!
Skit go dag igår, dagen gick iett med massvis roliga saker, var ju med innebandy laget till Njurunda, fint väder, härligt gäng och vinst. Kan inte bli bättre! MYS! När jag kom hem stod maten på bordet, blev fläskfile. Slickade nästan av tallriken. Mumma... sen kollade jag på tv men somnade pladask, sen sov jag som en stock till 11.

Nu är jag uppe och dricker kaffe, kollar på tv och lirar runt på nätet. En go söndags morgon.
Ska snart ringa min babe!

Hoppas ni har sovigt gott! :)

Happy fredag!♥

Äntligen Fredag.

Har längtat efter denna helg. Kommer bli mysig. Har precis ätit middag, ska snart ut och gå med Caisa. Sen vet jag inte vad jag hittar på. Kanske är med Elin och Sandra, vem vet.

Idag var jag på Hov som vanligt,gick bra. Hände inte så mycket ovanlgt. Gick på stan med Amanda och Jossan efter, tog oss en fika på Kärnan. Tror inte jag går dit någe mer. Otrevligt folk, liten kladdkaka och helt enkelt omysigt.

Nu har har jag lov. Väldigt skönt må jag säga. Ska iallafall till Tim Mån-Tors, sen vet jag inte vad jag hittar på.

Ha en bra kväll kompisar!
Kram!


Bad update!

har inte skrivit så mycket. Har bara viljat sova ut så mycket jag kan, så dagarna har bara rusat fram, knappt hunnit med någe ;) I måndags hade jag en toppen dag, började dagen med sovmorgon, sen hade vi idrott&hälsa, då hade vi snö lekar med skidor på. Som var skit kul, men sjukt jobbigt, sen efter lunchen så hade jag lagbollspel som är lite mindre kul. Men jag överlevde iallafall. Sen fick jag skjus av Emma hem. När jag kom hem läste jag körkortteori, sen middag, sen en massa tv-tittade. Familjen Annorlunda, Outsiders och Spårlöst. Så vips var dagen slut. En kanon dag !

Igår hade jag körlektion, tränade och köpte mig en kjol som jag har tittat på länge nu. Träffade även Petra och Amanda, så jag följde med dem och kolla på deras balkläningar! :) Sen åkte jag till praktiken, som alltid är rolig. Men igår var det en speciell dag, det vara några jätte viktiga gäster där i år. Som jag och Maria fick ta hand om. =) Ja dagarna rullar på :) tss...

Idag ska jag ut och gå, skriva lite PA och göra lite körkortsteori!
Ha en bra dag.


RSS 2.0