Happy Lördag!♥

Godmorgon Gott folk.
Ville bara önska er en trevlig lördag! Hoppas dagen rullar på och ni får en mysig lördagskväll, Jag ska ha praktik i kväll. Börjar kl 17 :)

Igår var jag på hov hela dagen, var ganska så lugnt. På kvällen tänkte jag åka till invigningen, men jag åker tid på söndag istället. så jag vara hemma och kollade på OS med familjen och käkade morötter med dipp. Är shopping sugen nu så jag tror jag håller på att smälla av. Men nu är det bara attt spara inför studenten :)


Godkväll!

Kom hem nu, fick skjus av mamma och pappa, var även en sväng på maxi och handla rätt så mycker grejor. Ska snart äta middag, sen blir det väl att åka in till stan och kolla på invigningen.

Igår gick jag och la mig kl 20.00. Var så himla trött. Gjorde mat, gick ut med Caisa, sen blev det sängen. Tänkte ha en "Mathilda tid", men jag var för trött.


Pulvermos.

Det blir det till middag hos mig. Jag har skallebank, och orkar verkligen inte laga någe avancerat. Så lätt & gott! Hemma med myskläder,ljus och alvedon. :) Längtar ihjäl mig efter min Tim nu. Sakna sakna sakna! Men om 2 dagar får jag träffa han :)

Skriver mer senare.

Vill ha sportlov!

Gud vad jag önskar att jag har det nu! Bara slöa hela veckan,men det är någon vecka kvar nu. Hoppas det går fort. Har haft träslöjd nu, är snart färdig med min smörkniv. Ska bara lacka den igen. Näste vecka har jag sovmorgon. Skönt:)

Ihelgen var jag med mina tjejor till Härnösand. Syper mys! En trävlans trävlig dag må jag säga! Tackar Tackar!:) Men jag glömde kameran som vanligt :)

Ha en toppen dag! kramar i massor!
Mathilda

Happy Lördag! ♥

Lång dag idag, åkte till Härnösand med innebandyt lager vid halv 8. Var lagomt trött då, och dom hade i match fören halv 4. Blev vinst iallafall 7-4 till oss. Det var dom värda!

Igår var jag på Hov på dagen, gick rätt så fort. Sen när jag kom hem vart det mys framför tv och ett varmt bad.

Skall ringa min prins, dricka mer cola & trycka i mig någe gott.
Hoppas ni har haft en trevlig dag. STOR kram Mathilda ♥


En hård dag !

Det kan man verkligen inte säga. Började dagen med träslöjd, är snart färdig med min super snygga smör kniv:)
Efter det kom Jossan och hämtade upp mig och Sigge ¨på skolan. Hade ju skrillor på Idrott och Hälsa B. Började med idioten så jag var helt slut sen, fick även ont i knät. Så jag var inte med på Lagbollspel. Var ju snörugby, ville vara med, men knät säger nej :(
Sen körde jag hem, hatar verkligen våran blåa bil. När man kör den känns det som om körkortet är lånt borta. Men så känns det inte på körskólan iallafall.
Charlotte Kalla tog iallafall OS guld i kväll. Det trodde jag inte, trodde hon skulle drutta i sista nerförsbacken.

Tycker inte om den hära nya uppdateringarna dom har gjort på blogg.se på slutet. Ibland kommer kommentarerna inte upp, så jag har missat jätte många. Eller inte jätte många med en del. Och det tycker jag är lite synd :(

Imorgon blir det praktik igen, nu ska Kajsa också vara där så det kommer bli ännu mera super! :)

H a p p y  M å n d a g

Happy Valentine´s Day ♥

Önskar er alla en trevlig & mysig Alla Hjärtans dag!              
Dock är dagen lite mesig enligt mig,
Man skall väl visa sin kärlek, all kärlek varje dag?
tala om hur mkt man älskar varann, hur fin man är,
kramar & kyssar vilken dag som helst på året,
Man skall vara rädd om det man har! För man kan
när man minst ana de, mista en person man älskar
högst på jorden! va rädda om varann.


Men idag skall vi lägga in gasen och visa det
tydligare!
Happy valentine´s day  ♥


Alla ♥ans dag i morgon.

14 Februari. Alla hjärtans dag. Vi kommer inte göra någe mysigt, vi firade alla hjärtans dag i går♥

En ganska jobbig dag också. Tänk så många det är som inte har någon i morgon? tänk barn som inte har sina föräldrar, eller föräldrar som mist sina barn. Hua!

Har iallafall min Tim. Och jag tror vi kommer hålla i många flera Alla hjärtans dagar till.
Livet är inte allitd som man vill. Men vi har hållt ihop. Vi har varann, älskar varann och vill leva med varann.

Och jag tror innerst inne att. Det man gör emot andra det får man äta upp sju resor värre!
& tro mig. Det stämmer så sant om det är sagt :)
Smack!

 

 


Lördag.

Hej på er!
Har tänkt att skriva för några timmar sen, men det bara laggar, så jag la ner det ganska så snabbt. Idag har jag varit och kolla på innebandy i Krokom. Kollade på herrarnas match och säger vilken match. haha! Tror inte jag har skrattat så mycket som jag gjort och även vara irriterad samtidigt.

Vaknde i morse utvilad, det var väldigt skönt. Ska snart ut och springa tänkte jag, sen hoppa in i duschen, som jag har längtat efter det. Sen blir det mys på hög nivå! ;)

Igår var ju jag och Tim på bio. Den var skit bra, verkligen en bra film om man vill bli skrämd.

Nu skall jag ut och springa!

Puss!

Godkväll ♥

Så trött jag är. Tror nog jag är mer död än levande. Jisse vad gott det är att ligga i sängen och mysa. Men ska snart åka in till stan och gå på bio med Tim. Vi ska fira alla hjärtans dag idag istället. Han har fått min present. En t-shirt med mig och han på, och hans faster pontiac :)



Läste att filmen har fått 5 stjärnor av 5. Så jag hoppas att den är bra, efter filmen ska vi äta middag :)

Har varit på Hov idag, missade första bussen. Men det gick bra ändå. Gjorde illa min nagel när jag hade slutat, skulle öppna en cola flaska 33 cl med en 5a och gjorde illa nagelbandet på ena sidan. Men jag överlever :)

Nu skall jag gå till min älskling. Ge han en stor puss & tala om hur mycket jag älskar honom.
Ha en bra kväll, så hörs vi senare! :) Kramar!


G R A T T I S T I L L M I G

Grattis till mig som äntligen har valt vilken kläning jag ska ha ! :)


Denna kläning har jag valt, och jag ska inte skicka tillbaks den :)


Tisdag morgon...

Godmorgon vänner. !
Idag var det sovmorgon. Idag börjar praktiken. Det ska bli kul. Börjar kl 4 till 23 :) Men innan dess ska jag har sprungit, duschat, ätit lunch, kollat på Ellen DeGeeners show(stavning?) och kanske har gjort lite på PA-arbetet.

Igår somnade jag nog vid 22, var väldigt trött igår. Så jag vaknade utvilad idag :) Skönt.

Hur mår ni idag?
Kram Mathilda


Godkväll ♥

Snabbat inlägg innan vänner börjar. Ska sticka om en stund.
Har varit på skolan idag, väldigt slappt. Struntade i Lagbollspelen idag, vet inte varför. Men jag kände bara för det. I morgon börjar praktiken, ska bli så kul :) Synd bara att jag nästan missar 100-dagars, men är inte säkert än. Finns hopp om det än. Men nu skall jag kolla på Vänner och sen gå till grannen med blommor :)

Puss & kram !!


Happy söndag! ♥ & en mysdag till!

Godmiddag.
Dricker kaffe ihopp av att piggna till. Gode gud!!
Idag blir det en mysdag, det är fint väder. Men jag är inte sugen på att gå ut, ska ut och springa i kväll.

Läste igår på Öps hemsida att det var en 17-årig pojke från Krokomstrakten som hade dött. Hoppas att det inte är någon jag känner. Skulle inte orka med det just nu. Känns som om det försvinner människor hela tiden nu.

Men nu skall jag dricka mer kaffe!

Kram på er!


En dag med innebandy och mys!

Har tryckt i mig en massa godis och coca cola. Känns så där, men det var så jävla gott! :)
Har varit och kollat på innebandy idag, mitt kära KIB vann idag! Så jävla skön vinst :) Sen nu ikväll blir det mys och melodifestivalen :) Har köpte en Stooor godis påse !♥

Tänkte att jag skulle skriva en hel del inlägg idag ! :)
jag är en dålig bloggmänniska! hö hö!


Mina mascaror.


Mascara. Max Factors falsh lash effect. & Elisabeth Ardens Ceramide Lash Extending Treatment

Dessa två använder jag nästan Alltid, men nu de sista har jag använd Max Facotors mest.
Nackdelen med Max factors mascara är att den är Hujeda mej så jobbig att tvätta bort. Även fast man änvänder rengöringsmjölk, krämer m.m. Men sen är jag en sån som använder mest Tvål & vatten.

En mysig måndag!

Haft en super mysig måndag.
Var på skolan 08.00, började 08.15 men det kom ju ingen lärare så. Jag gick till Bilden och vara med Robin och Sigge. Efter det hade vi Idrott & hälsa B. Hade basket, var rätt så kul men fick värsta blåmärket på armen. Efter den lektionen blev det lunch, sen bar det i väg till Odenvallen och spelade bandy i -28  grader. Mend et gick bra för mig iallafall. Sen skjusade Emma hem mig. När jag kom hem åt jag friterade räkor med ris :) Sen somnade jag tills mamma ringde. Var så himla frusen när jag kom hem. Så efter middagen satt jag på Bastun och bastade. Det var så himla skönt. Sen hade jag en mysig kväll framför tv!♥

Nu skall jag snart äta lunch, puss på min man!


Måndag morgon...

Gäsp, Gäsp.
Vaknade för typ 2,5 timme sen. Har typ inte sovigt någe inatt. Somnade kl 3 och vaknade 6. Det känns i mina ögon kan jag säga, alldeles torra.  men detta ska bli en bra dag! Happy Måndag!♥

Det är iskallt idag. Min gång som jag skottade för 2 helger sen. Är nästa borta nu, gick där i morse och fick med mig massor med snö i skorna. Ska egentligen ha lektion nu, men läraren kommer ju aldrig. Och jag orkar inte stå ute och vänta. Han är ju 15 min sen. Så då brukar man ju får gå. Hoppas nu att våren kommer snart. Vi behöver värme och sol! Tänk så underbart! =)




Ha bra måndag! kram


RSS 2.0