Kanske dax och skriva..

Men har haft så mycket för mej de sista, sköna dagar, vänner & familj.
Bloggen blir åtsidosatt. inte konstigt kan jag tycka.

Just nu sitter jag och dricker kaffe. Har fått publik av Caisa. Har suttit ute på altan och ätit frukost i det fina vädret. Klev även på någon som liknade två spikar, så jag hoppade till mitt rum och väckte Tim. Men nu har han somnat om verkar det som.

Midsommar var helt underbar. Firade midsommar dagen innan med grannarna. Sen på riktiga midsommar så var jag chufför till Fröjdholmen. Tänkte lägga ut lite bilder men kom ju på att jag inte tog med mig någon kamera :(

återkommer..

Mina små tips!

Hey Igen!

När jag tar en sån där goo lång dusch. Så brukar jag.
  • Fila mina fossingar ! Hatar när man ser när folk som är så måna om sitt utseende. Håret är perfekt. kläderna är perfekta, kläder är perfekt. O så kommer dem i små söta skor, och världens förhårdnader på fötterna, fula naglar & torra fötter. Nä Fy farao vad fult. TA HAND OM ERA FÖTTER. dem skall bära er hela livet.
Fottips
- häll lite olja på filen. Då får du lättare bort förhårdnaderna
- Fila sprickorna paralellt. inte på tvären.
- Smörja in fossingarna med en fet kräm & trä på sockar. Sov sedan med dessa på.
Fötterna kommer vara lena & goa . Men sen är de bra & smörja in dem varje kväll. Så slipper man fila en massa. för fila fötterna för ofta är inte heller bra!
  • Inpackning i håret.  jag använder mej av schwarzkopf repair rescue och låter den sitta i en 20 min en halvtimma.
  • Avslutar med balsam. ( de täpper igen hårstråt efter de har sugit in all näring från inpackningen)
  • Ja brukar alltid också schampoonera håret 2 ggr.
Tänk på att ge ditt huvud en go massage när du tvättar de. Gör hur mkt som helst för håret.

Rakar mina ben m.m Med en vanlig rakhyvel & gel. Men avslutar med barnolja på huden efter jag har tvålat in mej. Len är bara förnamnet.

Avslutar allitd med min goa lotien, mina deo & lite perfym. Sen är man ren & fräsh igen! :)

Ala Mathilda Time!

Haft en fotbollsdag! Kollad på KDs match mot Matfors som dem vann och kollade på VM matcherna också!
Så trevligt!

Nu har jag precis duschat i 1/2 timma. rakat ben, packat in håret i inpackning, filat fossingarna m.m
Kommer strax o skriver ett inlägg om mina egna skönhetstips & vad jag brukar göra.
Skall bara måla tånaglarna o blåsa burret!


Freedag!

Happy Fredag!
En dag där nästan alla får helg och ledigt i några dagar! Men på Erikssons schema står det 11 timmars jobb!
Sovigt lite i natt. Så jag känner mig ganska så mör faktikst.Men jag är uppe iallafall :)
Skall dricka lite mer kaffe & klä mej på mig ett ansikte. ser ut som ett ja gud vet vad dödstrött är ja iaf. Men piggnar nog te snart. Gevalia har konsten att ge ett uppåthumör en fem minutare iaf :)


PS. AP jag har lagt in min moped där :)

Jag tror jag dör av rastlöshet!

OH Helia jobb! Kom kom kom!
Jag vill jobba nu!!

I helgen blir det jobba, men vad ska man göra på vardagarna. Är så himla rastlös, och jag hatar vädret just nu. Burr vad det är kallt.

Btw? Jag fick upp direkt när klockan ringde. Har inte hänt på minst ett halvår.(?) Jag har minsann blivit en riktig snooza madam. Men inte idag! Duktig kicka!

Igår var jag ledig. Var hemma hela dagen, satt in en annons på ÖP. Och kollade på fotboll. Åt middag för mig själv,gick en lång promenad med Caisa. Och sen for jag till Krokom och kollade på fotboll. Synd att dem förlora. Sen hem och kolla på fotboll och hjälpa pappa med husvagnen.

Idag har jag hunnit med att vara i stan och fixa med studentkorten, har beställt tackkort och collage. Köpte även jordgubbar 40:- litern. Värt varenda korv öre.

Nu skall jag snart upp och kolla på desperata hemmafruar och vänta på att fotbollen ska börja!
Hoppas ni får en FAAAAB Torsdag!
PUSS PUSS



Lika söta & goa bägge två!! :)


Seriöst John blund!

tror jag kommer knäcka mej på denna trötthet! Jag är så trött så jag lägger mej pladask i soffan klockan halv sju. o sen tar de inte lång tid innan jag sover! Nu e de extremt allstå. ?? hallå?? de är ju sommar och ljust ute. Då skall man vara pigg?? Men det kanske är för att det är så tomt i sängen. Sover ju med min morgonrock när inte Tim är här, men det har jag slutat med. Kan ju inte sova med snuttefilt heller. Och drömmde en massa konstiga och läskiga drömma. En del saker påminner om det som har hänt i dag.

Denna trötthet tar knäcken på mig. Måste göra nånting åt den!
Nu nu nu! Ge mig tips. ?? Nån bra mat? energi piller? vad som ??


Kollar resor!

Sitter hemma och kollar resor.
Har ni några tips?
Vill åka en båt kryssning i oktober.

Jag och Kajsa ska åka på en kryssning i Oktober för att fira våran födelsedagar. Att fylla 19 år är ju inge speciellt. Så vi ska göra den dagen speciell hade vi tänkt. Och kanske ta med oss våra pojkvänner om dem är snälla. Längtar som en tok.

Måste hitta någe fort nu, som vi kan boka.


Hemma från Hackås!

Nu är jag hemma från Hackås. Haft en fin dag, låg kvar länge i sängen i morse och drog mig. Sen var det bara att äta frukost, hoppa in i duschen och sen fara till Tandsbyn och klippa Sigge. Sen vid 4 tiden skjusade Tim mig till stan för jag skulle äta middag och bowla med Scandic. ♥

Hey på er!

Har sovit jätte dåligt inatt. Vaknade flera gånger. Så jag känner mig som en zombie nu..

Så jag tror jag ska ta och vila ut mig innan jag hoppar in i ducshen, sen ska jag väl åka och jobba. Fast det är ju inte förens 21.00. Så jag har massor av tid. Tänkte iallafall jag skulle kolla på VMs första match kl 16.00. Får se om jag tar mig en springtur, eller en promenad. Det är ganska så varmt ute och sol, men det blåser ju så mycket.




Igår tog vi studentbilder, mamma ville att vi tog några hemma innan vi åkte till Jamtli!


Ha en bra dag ♥

Så trött jag är!!!
Helt galet. Sitter och dricker kaffe, och läser mina favoritbloggar. Bra sysselsättning till morgonkaffet :)
Idag ska jag ta studentkort. Ställde klockan på 10, men vaknade 5i 11 och då står det på min telefon laddningsfel. Så jag har fått en massa smsa och inte hört dem. Även att min klocka har ringt varje 10 min, men det har jag inte heller hört.

Ha en bra dag! Smack




Min fina tårta som jag fick på studenten ♥


Pust!

Aj vad jag har haft ont i magen och i mina lår. Träningsvärk i benen, så jag knappt kan gå. Men skönt att komma igång med träning och GI igen. Efter några veckors förkylning och drickande!

Nu har jag suttit och bokade fotografering. Ska ta studentkort i morgon på Jamtli. Tänkte att jag skulle göra några tackkort. Skulle in till stan idag och fika med Tesse, men hon svarar ju inte när men ringer. Så jag får väl vara hemma denna dag med.

Puss so long.

Alkohol

Hur snabbt går alkohol ur kroppen?

Kroppen förbränner i genomsnitt mellan 1,5 och 2 centiliter 40-procentig alkohol i timmen (vad det betyder i lite mer begripliga termer ser du här nedanför).

Så snabbt, eller långsamt, går det oavsett vad man gör. Att dricka starkt kaffe, bada bastu eller röra på sig gör alltså varken från eller till.

Om man väger mer än genomsnittet går det en aning snabbare, och väger man mindre än genomsnittet går det långsammare.

en flaska mellanöl (33 cl) ca 2 timmar
en burk mellanöl (50 cl) ca 3 timmar
en flaska starköl (33 cl) ca 3 timmar
en burk starköl (50 cl) ca 4,5 timmar
ett glas vin (15 cl) ca 2,5 timmar
en halv flaska vin (37,5 cl) ca 6,5 timmar
en flaska vin (75 cl) ca 14 timmar
ett glas starkvin (8 cl) ca 2,5 timmar
en snaps (4 cl) ca 2,5 timmar
en halv flaska sprit (35 cl) ca 23 timmar

Tänk på att du inte är helt återställd bara för att alkoholen är förbränd. Så undvik aktiviteter som kräver att du är skärpt under de första timmarna efter det att alkoholen gått ur kroppen. Förmågan att köra bil har till exempel visat sig vara nedsatt med hela 20 procent även när testpersonerna varken haft alkohol kvar i kroppen eller känt sig bakfulla.

Men lita nu självklart inte på de till 100 % :)


Studenten och massa annat!

Ja, nu var det ett tagsen jag skrev. Har inte haft tid eller tillgång till någon datan. Men jag har iallafall tagit studenten, vilket är jävligt skönt men ändå sorligt. Börjar jobba på fredag. Så har en vecka ledigt nu. Vet inte vad jag skall göra dessa dagar. Någon som har någe förslag så få ni gärna komma med dem :) Idag har jag iallafall städat bort min student, tagit bort alla björkris som satt utanför huset, tog mig en joggingtur i regnet.





Världens roligaste dag, med världens roligaste vänner ! :D<3


♥nsdag

Hej på er! :)
Onsdag idag. Har myst med klassen idag, hos våran mentor. Ville sitta kvar där, det var så himla skönt att sitta där i värmen. Nu sitter jag hos Linnea som vanligt, sitter och dricker lite smirnoff. Väntar på att Frida ska ringa så vi kan åka till Lugnvik. Hoppas det blir en rolig kväll, men mycket folk! :)

Hur är det med er denna Onsdag?*


RSS 2.0