Ha en skön sommar

Önskar er alla en trevlig sommar.

Har tappat suget att blogga så vi får se när man kommer tillbax.

Sänder massa kramar från mig och min prins.


Happy Torsdag! ♥

Vaknade vid 7 i morse. Av att mamma och pappa och deras vänner åt frukost och höll på.. Men jag somnade om. Men just nu känner jag mig väldigt mör. Men surplar kaffe och myser i soffan.
Blåsigt idag. Buhuu. Jobbar i kväll och i morgon. Hoppas på att solen kan komma fram nu, min solbränna börjar försvinna och det vill jag ju inte.
Hade en mysig da igår. Var hemma med mor och far. Gjorde lite ärenden och sånt. Sen for jag till jobbet och där gick det super bra. Har världens goaste arbetskamrater. När man kom hem hade jag väntat mig full rulle, men det var inte många här hemma. Bara mamma och pappa. Pappas chef var hos oss i går och åt middag med några till. Har även sålt mitt kära moppe nu. Fick 8500 för den. Så jag gav dem till pappa. Så nu har jag betalat av bilen. Så nu är den bara min :) Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar sen får jag helg, och den ska jag tillbringa i Hackås med Tim :) Vet inte vad vi skall hitta på men vi skulle hyra Alice i underlandet iallafall :) Nu skall jag bädda och surlpa kaffe.
PUSS


Bloggar mer snart.. men först...

Ska grejja lite här hemma, är ledig till kl fyra, så jag tänkte att jag skulle få nånting gjort, så jag ska dammsuga, renbädda och tvätta..

PÅ med go musik!
hörs sen!
SMACK!

Skepp & hoj!

Har suttit i soffan och små gäspat. Trött men ändå har jag sovigt till 11 en ledig tisdag. Hoppas på att solen ska dyka upp!!! Jag vill sola min bleka kropp!!!! Sola sola sola!!!!!

Hoppas det kommer under dagen så man kan få en go bränna!!

Happy Måndag!♥

Godmorgon kompisar!
Sorry att jag inte ha skrivit men jag har varit i Sundsvall och Linneas data gör som den vill. Så det har inte blivit så många inlägg. Har varit lite sugen ¨på att berätta vad som har hänt. för nu när jag ska skriva så kommer jag typ inte ihåg nånting

Jag myser för mig själv här hemm. Är ledig idag och imorgon. Så jag vet inte vad jag skall hitta på. Men det ordnar sig nog.

Ha en bra dag!


Goddag Torsdag! ♥

♥Vaknade i morse jätte glad. Skuttade upp och slängde ut Caisa och hämtade posten och åt frukost. Har sovit som en stock, trodde aldrig att jag skulle somna. Men det gick bra:)

I dag har jag, Jossan och frida åkt till Sundsvall. Sitter nu hos Linnea. Kom hit för ett tagsen. vi ska väl snart börja med lite mat, men ingen av oss är hungriga.

Ikväll blir det Gatufesten med Jossa och Frida. Linnea ska vara hos sin syster i stan. Men nu skall jag vara lite social med dem andra.

Hoppas ni får en fin kväll!
Puss och kram


Kvällsmys med Caisa.

Har legat i soffan och surplat kaffe.
Caisa låg brevid mig och ville komma upp i soffan. Åsså började grinden på altanen låta och då flög hon upp., och kollade ut vad det var som lät.

Idag har jag tvättat min bil, fixat och donat här hemma. Var och handlade lite mat på Ica maxi. Var även upp till dagis där Emma var, vi satt och kollade på när barnen hade vatten krig. Sen for vi till henne. Är så himla pepp inför i morgon. Åker ju till Sundsvall då och ska gå på gatufesten med Linnea, Jossa och Frida. Ska bli så kul så :)

Smack på pannan!


RSS 2.0