Heey å håå vad det går!

Tiden ruusar iväg! Känns som om jag inte hinner med allt!
Kom på Bloggen just nu. Kanske borde skriva ett inlägg ;)

Hur är de med er? Här är det fint. Fast jag bråkar fortfarande med min förskylning, Jisses jag blir nog aldrig frisk. känns som om jag har festat iflera dygn, men det har jag ju inte, men det ska det bli. Ikväll börjar studentenveckan. Sitter hos Linnea nu, ska väl börja fixa  mig snart. Är skit hungrig, så måste skynda mig nu så jag får någon mat. Får se nästa gång jag skriver. Lusten har jag, men inte tiden och datan dampar som vanligt där hemma.

Kramar på er!!!¨


Happy Fredag! ♥

Godmorgon!
Vi går emot helg! Lovely! Jag skall njuta denna helgen av god mat, gott sällskap & mkt sömn! I kväll skall de bara mysas här hemma & i morgon lär det väl bli någon god middag. Mumsigt!

Men innan jag ska njuta ska jag nyktra till först och komma hem!

Ha en bra fredag gott folk :)


Sjukling.

Nu är jag verkligen en sjukling, men det har gått över det mesta. Min medicin har varit att umgås med klassen och den verkar att ha fungerat. Mår mycket bättre idag. Så i morgon är jag nog frisk, men då lär jag nog må dåligt av andra orsaker men det är det värt :)

Ikväll vankas det mösspåtagningsbalen. Längtar som en tok. Var där i går typ hela dagen och pyntade. Kom därifrån ca 18, och då åkte jag till Krokom och hämtade Jossan och sen var det bara att åka in tillstan igen. blev stoppad av polisen för första gången. Fick blåsa och visa körkortet. Jag tror Jossan var mest nervös, jag själv har bara väntat på att dem ska stoppa mig.
Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer :)

PUSS

Ha en bra dag♥




Happy tisdag! ♥

Hoppas ni fick sova som stockar inatt, det önskade iallafall jag att jag fick göra men icke så nicke! Har varit på skolan idag, var på arbetsförmdlingen på morgon och lyssnade på vad dem hade att säga. Sen hade vi lite hotell och sen blev det en tripp till Lillänge för att kolla på skor:)

Letar efter resor på nätet, skall ha en billig resa till Thailand. Vet ni några bra sidor så säg till. men har tid o leta länge, så skall nog hitta nått bra :) tss..


Min älsklings tröja från Butik 142. Me like like! Frän och skön.
Höll ju på att svettas ihjäl idag, med både mössa och huvudtröja.


Gokväll Gokväll!

Måndag eftermiddag. Har varit på skolan idag, önskade att jag fick ligga kvar i sängen och vila ut mig. Men tänkte att det är ju dom sista dagarna med gänget, men i stället var typ alla andra hemma från skolan sjuka..

Men nu är jag iallafall hemma :)
Igår var jag konfirmation, sen vart det hockey och sims kväll. Så det var full rulle hela dagen. Så jag somnade som en stock, I wish! Istället låg jag och hostade och kunde typ inte andas. Så jag sov nada i natt. Hö hö!

Ska skriva lite mera senare, men jag känner mig helt död. Tänkte lägga upp lite bilder, men jag väntar någon dag med det, ska även sätta in pengar på Saras konto men just nu känns det så jobbigt. Måste lägga mig en sväng nu!


Hachiko



Som Jag gråter!! satte på filmen Hachiko.
Gråtit floder! Verkligen en film ni ska se! SÅ fin ett djur kan vara? Helt sannslöst.  Sen är filmen en sann historia med. Jag kan inte sluta gråta! Denna filmen tog verkligen mig.
Kan inte förstå männsikor som är hemska emot djur!

Djur är nått man skall vara rädd om, dem visar sin kärlek mer än man tror. Detta är ett starkt bevis på att man skall älska , sakna & hur man skall hantera den hemska saknaden när nån går bort!

Den lilla valpen Hachiko tappar bort sin slutdestination när den skeppas till USA från Japan.

Hans bur faller av bagagevagnen på en perrong i en onämnd småstad och efter lite irrande i mörkret stöter han på den mysige collegeproffesorn Parker Wilson. För både hund och människa är det kärlek vid första ögonkastet.


En skön dag!

Igår var det en helt underbar dag.
Jag och Tim åkte på Springmeet. Där fanns det många fina bilar. Sen stack vi hem till han för han skulle fixa solskydd på min bil. Sen färgade jag Lisens hår. Jag hoppas hon belv nöjd, hann ju inte se resultatet. Hade lite bråttomt. Skulle in till stan på crusing, men först skulle jag till Emelie. Var en rätt kul kväll men många fina bilar. Kom hem runt 1, sen somnade jag som en prinsessa. Glömde ju kameran hemma, men jag ska bättra mig :)


god morgon!

Har varit vaken sen 10, för att Tims telefon ringde och jag kunde inte somna om. Att han aldrig lär sig att he den på ljudlös. Så nu har jag ätit mig en rejäl frukost, men jag lär ju vara hungrig snart igen. Nu kom jag nog på varför jag inte kan somna om, så går det när man sätter på kaffe. Men ändå är jag hur trött som helst!

Ska iallafall sitta här och glo på nätet, sen blir det att åka in till stan på springmeet. Wie!

På återseende!

Just nu...

Sitter jag här & retas med Tim. Ska snart gå upp och göra dipp med morötter och kolla på något roligt. Surpla kaffe ska jag också. Mamma och pappa är på 60 års kalas på Aspåsgården, så vi har ff.

Vilken start på veckan!

Vi jäkla väder! SÅÅ underbart! Premiär imorgon med lite sommarkläder kanske??
O varmare ska det bli, och mer sol. Just nu är det mest regn men det är vart i luften och grönt på backen ♥
Jag har just nu slappat i soffa, och funderar på om jag skall ut och gå. Men vad skall man hitta på efter der.Har ju sovmorgon i morgon!

Skriver mer senare!
På återseende!

Paus från tv-tittandet

Sitter här hemma.Pausar med en kopp kaffe, skall strax börja kolla på hockey! Idag känner jag en sprallig känsla genom kroppen, trots tråkigt väder.

Undrar när sommaren trillar in i jämtland? Skulle passa bra om den kom så fort som möjligt.
Nu vill vi bli sommar bruna, gå i fina sommar klänningar & strand ruffsig i håret.

Puss på er så länge!


Så här bleka vill vi inte vara! HAHA!


Blogga?

Okej! Jag kör väl på en blogg iallafall! Jag har ju alltid tyckt att det har varit kul. Men den sista tiden har den varit kasst. Men Vi kör på:) wiie.

Har precis ätit middag för mig själv, ska snart ta en kopp kaffe.
Efter det ska jag ut och gå med Caisa, sen blir det väl en springtur.
Fast hmmmmmm, har ju haft lite ont i knät, så jag kanske tar det lungt några dagar till..


Min skatt! Sötast i världen!!

Orkar inte ha en blogg just nu

Har för mkt i mitt liv just nu :(
Men återkommer när ett sug verkligen kommer!

Puss och  stor kräm!

Hey!

Datan min har varit väldig seg :S
men nu är den inte det, så nu kan jag surfa igen. Wie!
Har varit med Linnea ihelgen och massa annat folk. På lördagen grillade vi hos Emelie med en massa folk och sen bar det av till Nälden. Idag har jag varit på skolan. Nu är der prick en månad kvar till studenten. Hoppas solen kommer skina då. Wonder!

Hoppas ni har haft en bra helg.
Göra mat nu och sen blir det tv!

Puss Puss♥


För 2 årsen, gud vad jag har blivit rundare i ansiktet nu.


RSS 2.0