Home ;)

Tjena mors!

Här sitter jag och längtar till en "pidant"man! Noo Noo Big Noo;) men ska iallafall snart till sängen, för John blund kommer nu. Är ganska så mör efter X antal timmar idag. =) Så det blir till och sova gott och sen skola igen, börjar 25 över 8 i morgon, hemma vet man aldrig! Apuuuuuuh! Men men. Jag mår bra av att ha någe att göra ! ;) men det kan vara måtligt :)


Happy söndag!

Godmorgon på er!♥
Somnade som en klubbad säl, sovigt som en stock och vaknade relativt utvilad, men känns ändå tungt att jag måste sitta på innebandyn idag. Jisses jisses. Men det går snabbt. Snart fyller jag år. Precis två veckor till dess. Längtar men ändå inte :P Typiskt mig!

Tim han är hemma hos sig, vill bara åka hem till han. My love :) Men nu har han tid att spela lite xbox. Mohoo.. Ja gud ja, denna spelvärld. Hans intresse och jag älskar han lika mycket för det.

Nu blire till att snygga till sig lite. Som man inte tar död på någon spelare, med min sovfejja kan nog vem som helst ramla av den så kallade "pinnen"

Hörs under dagen=)
Kram Kram!


Happy Söööndag!

God mat, popcorn mys och fin främmande!

Japp det består denna lördag av. Skall bara bli av med lite datasug först. Har precis spelat lite sims, så nu är data suget borta. Ska kolla på What happens in vegas och käka popcorn. Daniel och Lenita är här!

Kollade ju på Innebandy idag. Är väldigt stolt över mina tjejor. Dom har utvecklats otroligt mycket. Så det ska bli kul när säsongen drar i gång. Hoppas det går bra utan mig :)
Nu blire snart film och mys. Imorgon består av innebandy igen. Ska vara på herrarnas match.... Sen hem och sova inför skolan!apuhh!



Som om jag inte vill åka bort!

Jag vill ta min man i hand, och bara sätta mig på ett plan och åka bort en vecka. Ligga i en sol stol och präsa och inte göra så mycket. Inte behöva tänka på ett jävla dyft!Jag behöver bara släppa alla spänningar bestämma mig över saker och ting och bara njuta! Det hade la varit nåt? :)


Just yoooooou and me baby!

Nu åker jag snart!

Har fått på mig kläder. Min coola huvtröja. Kärlek vid första ögonkastet! Ha ha :)
Får säker sitta i fiket om jag åker dit men jag vill ju ställa upp förlaget nu när jag inte kan spela!
Blev Pizza till frukost, vi hade inge gott bröd hemma , men vi hade god pizza hemma=) Mumma!


En tripp till krokom!

Skall äta lite frukost nu, sen skall jag väl piffa till mitt slitna fejs, sen skall jag sticka ner till Krokom!♥ Ska kolla på innebandy, är turnering där idag. Dom har redan börjar för sex minuter sen! Så Krokom here i come! :) Det känns lite ensamt här nu, inga människor som är hemma och inga hundar woho!

Hoppas ni får en bra dag. Så hörs vi senare!
Kramar


Ett stycke bimbo!

Ja tänkte ju lägg upp några Videoklipp som jag satt och kollade på igår, men nu kan jag inte lägga upp dom. Så jag skriver länken här så kan ni kolla där själv

http://biggershoes.blogg.se/2009/august/vi-snackar-om-neonbrunt.html
Är man blåst eller?

Haha hur blåst får man va? Har precis kommit hem, eller inte precis med för en stund sen. Var en väldigt onödig dag, men fick ialla fall god lunch. Hamburgare och Smörgåstårta :) Mums! Kl halv 5 idag ska jag kolla på Sverige - Italien, sen blire till att åka ner till Krokom och kolla på KD-Ödff spelar. Man får ju hoppas att KD vinner..
Måste bara berätta att Evelina gjorde världens snyggaste vurpa idag.



Fick reda på idag att jag och Sara fick lägenheten i Åre. Så nu är det bestämt att vi ska praktisera där. Börjar veck 37 till 43. Fy faan vad kul säger jag bara, längtar som faan. Var ju lite ensamt när jag bodde där förra året. Men det jobbigaste är ändå att gå upp förbacken efter praktiken!

Kanske inte blir så mycket bloggande då, men får hoppas att Sara kanske tar med sig sin data och att det finns internet där :) Hihi kommer bli så bra så :)♥

Oj oj! Gösta petter...

Här har det varit dåligt med uppdateringarna, men har inte varit så bra, men får lösa det nu. Har varken tid eller orka nu att ha det så här. Har iallafall ork att gå till skolan och hålla på med projektarbetet :) Skoj va? Har precis ätit. Gjorde pannkakor. Är en blandning mellan hungrig och mätt nu. Hmm

Saknar min Tim. Vet inte när jag får träffa han nästa gång. Men det lär ju bli när jag fyller år. Nu börjar det att bli mörkare på kvällarna, buhu! Men det har inte blivit kallare än. Man svettas ju ihjäl på dagarna nu. Man klär ju på sig så mycket för man tror att det ska vara kallt men det är det inte. Läskigt med sant! Snart ska jag skriva in mig på körskolan. Fattas ju 1000 spänn, men skulle få det av pappa för att jag var hundvakt. Men jag har ju inte så bråttomt med det. Visst det är kanske kul att ha det men det är så mycket just nu. Snart har jag väl ett riktigt svensson liv :D!

Nu känner jag att det är dax att sluta!
På återseende!

En bra eller dålig dag?

Jag är usel på att blogga känner jag nu, men det är mycket nu. Ont i mageeen igeen! Jag blir så irritert, men jag mår bra ändå. Har kunnat varit på skolan, första dagen. Jag skall laga mat nu, så jag får i mig någe att äta, sen sitta här i min ensamhet och inte göra någonting. Vill att Tim ska vara här, menmen.  Kanske får ringa någon som jag kan svulla med :) Skola imorgon!

Ha en bra Onsdags kväll =)


Mys!

Hej på er!
Har ätit såå god middag, receptet på kycklingen kommer om några dagar. Lovar ;)
Ljus i rummet, Nyduschad pojkvän, myskläder och nu blir det film och mys!
Hoppas ni har det lika mysigt som jag!
Skriver mer senare eller i morgon. Puss & Kram!

Love you Timson!♥

tjoho! :)

Nu sitter jag här själv medans Tim ligger och sover än, Kärlek kallas det. Ska snart ta och väcka han så vi kan åka in till stan, men funderar på att slänga i hop någe lått så magen blir nöjd. Ska passa på att spela lite sims innan jag väcker han. Gott med måndagar, då man är ledig!  Igår så tog jag mig ett fodbad, för mina fötter var hårda som stenar. Så jag filade och målade lite. Råkade fila lite för mycket på en tå, så nu har jag fått ett litet sår där som svider. =) Haha! Aj aj aj. Men fina blev dom iallafall!

Tog en massa bilder igår på min mobil, men så klart kan jag inte lägga in dem på data. Varför? :@


Får väl bli denna bild då :)

Tjosan i trosan!

Här är det musik på, har precis ätit Grekisk pytt. Så nu är jag och Tim mätta! Efter jag har skrivit detta inlägg ska jag ta mig ett fotbad på våran altan i solen. Klev upp kl 12 i morse, gick upp och tog min en liten macka. Men det var så tomt i huset så jag gick och la mig och myste med Tim. Nu skall jag njuta av min soliga söndag :)

Puss & Kram..
Skriver mer senare, lite gamla bilder också. Kameran är på lagning nu iallafall..

Saknar dig såå!

Godkväll.

Hej igen.
Sitter och väntar på middag.
Har varit och hjälpt Daniel och Lenita med att flytta. Tog ungefär 40 min. Men nu är det värsta kvar. Att få allt på plats. Kanske åker och hjälper dom nästa helg.
Måste rensa min väska och köpa en ny almenacka och dona! Men först: Mat imagen, vara social med Daniel och Lenita. Tim kommer även hit :)


Saknar dig :(

Nu blire mat!
Pååterseende!

Godmorgon lördag

Hej hej!
Varit uppe ett tag, mest suttit och läst tidningen och kollat på tv, det hade inte hänt så mycket. Blir galen för att min kamera inte funkar, åsså tog jag lite bilder igår på mobilen som jag tänkte lägga in. Men det gick inte heller Man blir ju galen! Nu skall jag till och spela lite sims. Simsnörd som jag är:) Sen lär ju Daniel och Lenita ringa och vill ha hjälp med flyttningen. Så underbart att dom ska flytta hem igen :)♥

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, men jag tror Tim skulle komma till mig i kväll som det lät. Så jag kan inte spela sims då :(


Ja, det blir lite gamla bilder igen.. hmm men det går väl bra:)

Fru trötter!

Hej!
Jag har ätit, precis när jag kom hem var middagen färdig. Lasagne och cider! Mums :) Trött är bara förnamnet nu, har ju gått på stan hela dagen. Gått och bärt på en massa tunga påsar. Vågar inte kolla på mitt konto. Känner att jag är någa tusenlappar fattigare. Men det är värt det! Köpte världens snyggaste tröja också. Var den sista och dom har bara köpt in 5 st :) hihi Super nöjd :)♥


Min kamera har gått sönder igen! Blir så arg! Så det blir en massa gamla bilder ! :@


Fredag!

Två dagar kvar, sen börjar jag skolan. Eller egentligen så är det fyra :) Och då ska jag verkligen sova länge på dagarna. Eller inte på Lördag. Då ska jag hjälpa Daniel och Lenita att flytta!  Idag blire staden med Sara, ska hanlda upp  min lön. Som jag har längtat. Köpa en massa kläder !

Ha en bra dag, Så hörs vi senare!
Kramar

Stan!

Då var det dax för stan då! Det blåser ut. Vilken dag :)
Ska träna kl 12 och sen blir det till att hämta ut min telefon.
Känner mig oerhört trött, men jag mår fint!
Hoppas ni mår bra ni också! :)

Kramar

Skriver mer senare:)


Höst & Trött!

Hemm från stan. Kollade på KD- Ope, oturligt nog vann Ope. Men det borde har blivit oavgjort! Men det är bara att bita ihop och ta nya tag. Imorgon ska jag träna kl 12 och träffa min sjukgymnsat, sen hämta ut min telefon :)

Nu blire till att borsta tandtrollen och sen sova. Jag känner att sömn behöver jag. Och en varm kram am Tim. Men det kommer jag inte att få!


Gamla minnen :)

Morron Morron!

Jag vill soooova! Men jag har en mamma som väcker mig och en hund! Men kan ju inte sova bort dagen heller. Oboy och några mackor har jag tryckt i mig. Lite friskluft med. Skall sätta mig ned och läsa ÖP!

Hoppas ni har sovigt gott!
På återseende!

Jag verkar inte vara någon tur fågel alls...

Hej igen..
Såklart ska började sims krångla när jag vart sugen på att spela det igen. Hmm varför? Får väl hitta på någa annat skoj! Mohahaha...

Jag myser för fulla muggar förövrigt, Jag har gosat ner mig i mina mjukiskläder.♥


Är jag inte snygg så säg? :) haha INTE!
Detta hår skall då vara krulligt föralltid! haha!

Min underbara bror som flyttar hem!

Sims

Ja just det! Idag har jag spelat sims, det har jag inte gjort på tusen år! Kanske kan bli skoj :) Ska mysa med varma mackor och någe gott att dricka! I morgon får jag sovmorgon igen. Skönt att inte ha någe planerat på morgonen. Men har ju en hel del att stå i, men behöver inte kliva upp tidigare för det.

Har hunnit att träna idag med :)


Kanske måste ut med hundarna också :)

Tips



För fet, trött och livlös hud
5 jordgubbar
2 msk yoghurt
2 tsk honung
mandelmjöl

Rensa och skölj jordgubbarna i kokande vatten. Mosa bären med yoghurt och blanda ner honungen. Tillsätt finmald sötmandel tills det blir en jämn massa. Lägg på massan på ansiktet, låt verka i ca. tio minuter och skölj sedan med ljummet vatten. Man känner sig uppfriskande av den här masken och den har en sammandragande effekt.


Använder dåligt väder till någe bra!

Har Tim hos mig nu! Han har varit duktig och klippt gräset, men han kom in nu och gör mig sällskap med en red bull! ♥
Har inte gjort så mycket på dom hära dagarna, sitter mest och kollar på tv. Men jag ska hem på tisdag så då blire andra bullar. På fredag ska jag på stan med Sara och handla upp min lön :) det lär ju inte bli så svårt.

Ikväll blir det en lugn kväll, vad jag vet
Ha det bra, Skriver mer sen! =)

Hej på er! :)

Jag är usel på att blogga nu känner jag, men det är mkt nu. Ont i magen igeeeeeeen! Jag blir så irritert, men jag mår okej ändå. Har kunnat jobba, var en väldigt lugn dag. Jag skall laga mat nu, så jag får mig någe att äta, sen sitta här i min ensamhet och vänta på att Tim ska hämta mig, ska nog ta på mig mina myskläder och mysa medans jag väntar på han. Kanske ringer hit någon som jag kan svulla godis med, köpte mig en stor påse på ica idag :)Gott Gott Gott! Ledig imorgon!

Ha en bra Lördags kväll =)

aj :(

Hade någa jeans idag som jag inte har haft länge, och kom på varför jag aldrig använder dem :/
Får ju skavsår i midjan av dom, hade helt glömt bort det och nu sitter jag här och har ont :( Dumma jeans!

Har precis ätit, ska hämta posten och ge hundarna mat..

Happy fredag!

Hej på er!
Jag känner mig inte helt hundra, men jag mår lite bättre. Hoppas det kan hålla sig nu bara :(
Sovigt som en stock. La mig sent i går, det var så mycket bra på tvn som jag kollade på. Men jag somnade så fort jag la huvudet på kudden & vaknade av  min lilla  Caisa. Hon har kommit på att hon ska väcka mig innan klockan ringer! GOSCH! Idag blire frissan kl 13.30. Sen skall jag hem och mysa! Det är HELG!! : )

Ha en faaab fredag!

Lovar att jag skall få in lite kort senare idag! :) Prooomise!


Bjuder på den otroligt snygga bild! :) haha!

Hemma!

GUD!  dagen har varit perfekt, inget att klaga på alls. Men gud vad skönt det är att vara hemma. Gick bara att träna idag, efter jag tränade så hade jag ju lovat att Tim skulle få en sak. Men han hittade inget han ville ha. Så vi åkte och handlade istället. Blev en massa mat och go saker. När jag kom hem så bakade jag mina första cup cakes, så jävla go dom blev. Åt lite mat gjorde vi också. Blev chicken bits! Mumma kardemumma! ♥
I morron ska jag göra en speciell sak =) Tjoho. kan ni gissa? :D

Skriver mer sen :)

Godmorgon torsdag!♥

Sitter här nere i min ensamhet. Caisa väckte mig alldels för tidigt, tidigare än vad hon brukar! Hon tyckte väl att jag inte behövde sova någe mer. Men ack så mysig hon är. Min andra skatt är lika trött som jag. Han sover fortfarande. Lyxigt! Men ska snart väcka han. Sen blire att åka in till stan och träna och sen baka. I morgon blire frissan. Får sovmorgon i morgon iallafall. Som jag har längatat att gå till frissan, är så himla le på min utväxt nu och mina ljusa ögonbryn. Ska bli så skönt så :) Tjoho!

Idag får jag träna när jag vill, samtidigt som jag tränar så ska Tim gå på stan och hitta någe fint till han själv som jag betalar. Efter det ska jag hem och baka och tvätta, det är ett måste. Men den där tvättanten som jag en gång var, hon har gått i pension. För det känns verkligen som så. Jag orkar varken slänga i tvätt eller ta ut tvätten! Så jag hoppas jag får energi till det i eftermiddag. Jag är en riktig sommarmänniska och jag känner att det börjar bli höst. Blåser och mörkt på kvällarna, Tråkigt! Hoppas iallafall på en sommarvecka till innan höstkläderna ska på, och allt det andra! =)

Hoppas ni får en bra dag! ♥


En bra eller dålig dag?

Hej på er!
vet inte änns själv om det är en bra eller dålig dag. Men trött är jag iallafall Så in i norden! Vaknade kl 6 av att Caisa ville ha mat, så tvingade jag upp Tim, och han fick även gå ut med dom.  Sen somnade båda om som en klubbade säl. Sen vaknade jag kl 1, hmm sov bort typ hela dagen. Men Tim sov en timme längre. Fick mitt löne besked idag, 8000 kr och lite mer. Inte illa! Så nu ska jag handla och sen går resten till det där jävla körkortet som jag aldrig kommer få. Snart börjar skolan också, är det bra Ir dåligt vet jag inte? Får ju höra lite olika kommentarer om det. Men ska iallafall jobba på lördag, ska jobba för Lisa. Hon hade ingen barnvakt och det är klart jag ställler upp då. Nä nu längtar jag tillbaks till mitten av sommare, då det var värme. Här är det sol men kallt i luften. Hmm jag som ville sola.

Näe nu måste jag bli lite mer positiv!
på återseende!

tjoho! :)

Hej vänner & alla som jag känner!
Jag är hungrig, det kurrar i min mage. Jag har varit och tränat, duktig jag är. Mitt hjärtegryn har åkt hem över dagen, han skulle fixa några saker! Tänkte skriva ett inlägg i morse men mina ögon orkade inte. Caisa väckte mig tjugo över 6 för hon ville ha mat. Och snäll som jag är så fick hon det. Nu skall jag bara ta det lugnt , vänta ¨på att Tim ska komma hem så vi kan åka och handla mat.


Nu vill jag ta studenten och körkortet! Undra vad som kommer att hända först? haha
Återkommer senare :)

Dagen idag!

Haft en go dag. Har tagit hand om huset, vattnat blommorna, hämtat hushållspapper. Har varit i stan också. Tim skulle på Mekonomen. Så vi for in dit och sen blev det hot dogs :) Gjort lite olika saker. Har ätit, ska snart ut med hundarna:) Kollat på Paradise hotel. Vet ni vart man kan hitta mer avsnitt så säg till! :)




Längar till säsongen drar igång, synd bara att jag inte kan vara med :(

Kärlek!



EN stor bamske puss till min älskling!

En go dag, men en del funderingar & tankar!

Gud vad det är jobbigt när huvudet bara snurrar av tankar och man känner sig helt snurrig
Dagen började iallafall med den tidigt uppstigning, gick ut med hundarna och gjorde mat till dom, gick och la mig igen sov kanske i 3-4 timmar till, vaknade av att Caisa ville ha mat!

Sen var jag och Tim till Krokom för vi ville ha French hot dogs till frukost. Så då kastade jag ut hundarna också. Sen har vi varit här hemma hela dagen, har inte gjort så himla mycket. Vi har precis lagat mat, så nu är vi määääääätta! Nu snart blire att gå ut med hundarna. Sen lär det bli soffan och någe kul att kolla på! Gott! Det behöver jag iallafall! Mys iallafall! ska gå och pussa tim godnatt, för det känns som om jag kommer somna!

Hörs senare ikväll.

Godmorgon♥

Dragrece idag, skall sitta där och bli brun hade jag tänkt, det är ju mest Tim som vill dit men det är ju fint väder så då kanske jag har en chans att bli brun :) Underbart, måste ju passa på nu, har bara tre veckor på mig nu, sen börjar allvaret igen" Puhuuu;'(

Sovigt gott i natt, men sååååå ont i ryggen så jag tror jag dör! hemskt men sannt ;(

Nu blire äta frukost, duscha och sen åka in till stan!
Puss så hörs vi senare! :)



Mätt igen!

Nu har jag käkat, det var fruktansvärt gott :) Åt grillad kyckling med potatis :) mums! Håller på att spricka nu tror jag. Nu vet jag inte vad som väntar, har ingen aning om vad jag skall göra. vill ut och göra någe i det fina vädret. Kanske bada? Men orkar inte hålla på att ringa runt!

kanske skriver senare :)


Haltade Mathilda..

Nu har jag kommit hem från staden. Var och fixade ilägg och dom förbjöd mig att ha på mig mina nya tygskor. Rejäla skor ska det vara. Kommer att vägra att ha gympadojer på mig iallafall. Sen for vi till Matpiraten och handlade en massa mat som jag och Tim ska  ha i veckan. Blir ju ensam hemma en vecka nu. Är hundvakt. Var även på morfars och mormors grav och vattna. Det kan behövas i denna värme. Körde hem, gick jätte bra tills vi kom till våran backa. Fick inte in ettan, för det är väldigt trög på våran bil, men jag kom upp iallafall :)  Tim är på väg hit :D
Det blir en lugnkväll om jag får bestämma.
På återseende!

Puss Baby!

Hej..

Suttit ute på verandan med mamma  en stund. Gott väder, men känne ingen ork idag, vart tog min rasthet vägen? den finns inte hos mig idag iallafall =) Sitter här nere i kylan, väntar på att mamma ska dammsuga färdigt. Ska in till stan idag och fixa ilägg till mig :)

Var med Emma och Sunniva igår. myspys:) färgade deras hår, och det blev bra resultat på båda!
Sen belv det Önsjön med Emma, Jaffa och Amina. Kallt säger jag bara !!

PUSS


Att ha en vän... alltid!

Det har jag, en utav världens bästa vänner och jag har alltid haft henne och jag kommer alltid att ha. Vi pratar om allt. Men nu så kommer det bli lite svårt. För hon åker till Norge på måndag och jag kommer att sakna henne. Det var ett tagsen vi umgick mycket, men nu kommer det bli änu svårare. Men som tur var så finns det data. Personen jag pratar om är min Emma!

Igår var jag i stan med Emma. Köpte mig ett par nya tygskor. Sen åkte vi runt  och runt i stan med Sunniva och Slättan
.Emma åt hos oss sen for vi till henne och fick köra fram och tillbaka mellan Aspås :P Efter det blev det milkshake :) Fixade min bloggdesigen.

Nu skall jag ta och äta!
Sen blire duschen om jag orkar, sen Emma ..
PUSS

Tummen upp!


var så himla het när jag var liten och Evelina! :D
in i das badrum och rätta till mig, ska även klä på mig sen blire stan me Emma
på återseende!

En regning kväll?

Kom nu solen, allt blir så mycket bättre när du är på himmlen ! :)
Jobbat hela dagen fick skjus av Emma hem. Igår blev det inte mycket gjort. Satt mest och halv sov hela dagen. Men vad gör man inte på son lediga dag. En trävlig dag:)

Sovigt knepigt i natt, va typ mer död än levande kändes det som. Men har börjar piggnat till mig nu, börja bli rastlös igen. Detta med min rastlöshet kan jag tycka är jobbigt. Måste man ha någe att göra hela tiden? :) ha ha!

Nu blire till att åka till min prinsessa!
PUSS


Saknar dig ;(

Godmorgon måndag!♥



Morron!
Sitter och njuter av min svenska ledighet! HIHI
Har jobbat 6 dagar irad nu så jag förtjänar lite ledighet, dock ska jag jobba i morgon också.

Sovigt som en stock i natt, dock fick jag inte upp mina ögon i morse. Har ju fått ögoninflamation. Hmm inte så trevligt kanske. Måste typ tvätta mina händer hela tiden för att jag inte vill smitta andra.

Idag blire att skjusa Tims farfar till Svensta för att ta ut pengar, sen ska jag hjälpa till att klippa Sigges hår. Men först ska vi äta frukost, men Tim och dom hade ingen hemma så vi får åka och köpa det.
Snart får jag mitt sommarlov, hoppas bara att det är fint väder då!

Men nu är jag så hungrig så jag tror vi åker på affären nu!
Puss hej!

RSS 2.0